Mehay'ın Diyet Günlüğü

Kizlar çok kotu bisey oldu demin lapami yedikten sonra once midem agridi sonrada istifar ettim hasta olucam sanirim , lapayla alakasi yoktur bence daha oncede yaptim hiç boyle olmamistim...ama su an hiç iyi degilim lapa diyetime davam edemiycem bugun...

geçmiş olsun canım mideni üşütmüş olabilirsin havalar malum bende dünden aç yattım ve sabah mütiş bi mide kazınmasıyla uyandım lapayı midem almadı normal kahvaltı yaptım

canım mehayım cok gecmıs olsun canım mıdenı mı usuttun acaba ??

ya benımde ıkı gundur hıc dıyet hevesım kalmadı acaıp yıyourm mooralım cok bozuk ((

ayyyyyy benimde ikinci gün ama iyi gidiyor... sabah 45 dak. yürüyüş ve lapadan sonra 45 dak. pilates yaptım:) iştah durumları iyi hastalık bitti ya insan kıvamına geldi iştahım

canım eminim senin vaktin olsa yaparsın sen ne kadar yapabilirsen yap yeter o sana ki bence süper gidiyorsun...

kesinlikle çorba diyeti muhteşem gözüküyor o zamn gün belirleyelim ben cumartesi pazar diyorum... hatta eşimede aynısından yapıcam ama onunkine tereyağ yakarım bayılır oda bu çorbaya... hadi karar verelim...herkesin fikirlerini bekliyorum...

ayyyyyyy ben bunu okumamışım boşver lapayı falan sen kendine bak çok üzüldüm canım... sen güzel sıcak bir şeyler hazırla kendine vücudunuda sıcak tut... bende 1 ay kadar önce 2 gün çektim mide bulantısından ben havalardan olduğunu düşünüyorum... bugün sıcak sıcak battaniyenide ser üstüne dinlen canımmmmmm....çok çok geçmiş olsun zamn bulursan yaz bize canım...

ya benımde ıkı gundur hıc dıyet hevesım kalmadı acaıp yıyourm mooralım cok bozuk ((

niye canım ya ne güzel hırslanmıştın çizelge hazırlamayı denesene aylık çizelge hazırla kendine ve buzdolabına as geçen her gün için çizik at günlerin çizildiğini görünce insan çok hırslanıyo:) hemde buzdolabının üstünde olunca daha sık görüyorsun ve hedefini hatırlıyorsun...

spor yapamıyorum ya o yuzden sanırım ya sımdı 2mıl yaptım bebek uyandı sanırım ılk baslangıc ıcın 2mıl ıyıdır yarın tam uyutunca baslayayım bari

bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcsem sakıncalımıdır acaba bebegede zayıflatma gıbı bır etkı yaparmıkı ???

ben emzirirken ne zaman yeşil çay içsem bebeğin karnından gacur gucur sesler gelirdi bağarsakları çok çalıştırıyo kızım rahatsız olurdu ama bizimki zaten çok kaka yapan bi çocuktu eğer senin bebeğinde kabızlık falan varsa iç 1 fincan

ben haftasonu diyeti bile bırakıyorum mümkün değil detoks yapmam ben hafta içi yaparım size nasıl uygunsa öyle yapın baştan bi deneyin işe yararsa bende haftaiçi yaparım

geçmiş olsun canım bende geçen hafta yaptığımda 2.gün hastalanıp bırakmıştım,
bu sefer 2 gün yaparım inşallah.

geçmiş olsun canım mideni üşütmüş olabilirsin havalar malum bende dünden aç yattım ve sabah mütiş bi mide kazınmasıyla uyandım lapayı midem almadı normal kahvaltı yaptım

geçmiş olsun canım bende geçen hafta yaptığımda 2.gün hastalanıp bırakmıştım,
bu sefer 2 gün yaparım inşallah.
canlarim benim dusunceli arkadaslarim hepinize çok tesekkür ederim beni dusundugunuz için....simdi biraz daha iyiyim...ne oldugunu anlayamadim usuttummu psikolojik biseymiydi neyseki geçti....bugunluk diyet yapmadim sabahki rahatsizliktan dolayi yarin kaldigim yerden devam edicem insallah....

iyi olmana sevindim canım yarın devam tam gaz...:)

kızlar bugün lapa diyetimin ikinci günüydü ve çok güzel geçti arada bir iki şey tırtıkladım yalan söylemicem size ama yinede çok iyiydi:))))) spor olark bugün 45 dak. yürüyüş 45 dak. pilates ve 5 mil leslie yaptım... şimdi aşkımla çay keyfi o tatlı yer ama ben sadece çayyyyyyyyy bide muhteşem yüzyıl var bugün ohhhhhhhh akşam güzel geçicek

çok iyi tabiyki bugün 2 yaparsın yarın 3 böyle böyle em vücudun alışır hemde yavaş yavaş gider kilolar...

ben haftasonu diyeti bile bırakıyorum mümkün değil detoks yapmam ben hafta içi yaparım size nasıl uygunsa öyle yapın baştan bi deneyin işe yararsa bende haftaiçi yaparım

hımmmmm tamam o zaman... herkes kendine uygun bir zamanda yapsın o zaman kızlar... benimde hafta sonları daha rahat oluyor o yüzden hafta sonu ben yaparım haberiniz ola :))

selam kizlar nasilsiniz???ben bugun yine cok yogundum giremedim...menumu paylasip hemen cikicam...
sabah 2 dilim ekmek , 1 tatli kasigi labne peynir, 1 tatli kasigi reçel....
oglen kahve iki minik çikolata
aksam 1 tabak kabak yemegi, 3 kasik yogurt, 1 dilim ekmek....

selam mehay diyet nasil gidiyor yarismaya devammi ???
BENIM BILGISAYAR bozuktu o yuzden yarismaya katilamadim
ama diyete devam

selam mehay diyet nasil gidiyor yarismaya devammi ???
BENIM BILGISAYAR bozuktu o yuzden yarismaya katilamadim
ama diyete devam

selam canim iyi gidiyor yarismaya devam ediyoruz evet ben bir iki gundur islerimden dolayi çok sik giremedim canim...
birdahaki yarismaya katilirsin sende uzulme....

kizlar ne durumdasiniz????
sinosis spora aynen devammi canim ??sesin çikmiyor hiç
nazlibahar baslayabildinmi diyete ve spora canimin içi
elff, rehbermelek sizler ne durumdasiniz su detoks diyetini yapacaktiniz ne oldu basladinizmi???
saly sen nerelerdesin hala iylesemedinmi anacim

kizlar iki gundur oglusumu okula gotur islerini yemegini hallet ki disardada islerim oldu...sonra oglusumu okuldan geri al derken diyet menulerimi paylasamadim ama gayet iyi gidiyorum spor cok yapamiyorum bu ara sadece ama olsun...
oglusumun okulu tatile girdi bilgisayara gerçirmez beni artik 2 hafta artik cepten yazarim cok yazamasamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…