Kizlar çok kotu bisey oldudemin lapami yedikten sonra once midem agridi sonrada istifar ettim hasta olucam sanirim , lapayla alakasi yoktur bence daha oncede yaptim hiç boyle olmamistim...ama su an hiç iyi degilim lapa diyetime davam edemiycem bugun...
evettt simdi lapam ocakta pisiyor birazdan mideme inecek
5 mil yapacak vaktim olmuyor canim oglumu okula goturunce yemek ev temizligi yapiyorum cogu zaman ogluma ayri yemek yapiyorum bizimkilerden yemiyor bazen...sonrada ne kadar zamanim kalirsa spor yapiyorum ve genelde 3 mile zamanim kalmis oluyor...1 saatim kalirsa 5 mil yapabilirim ancak:26:
evet bende çok tuttum bu diyeti deniycem bende hepimiz ayni gunler deniyelim kizlar daha motive edici olur....
Kizlar çok kotu bisey oldudemin lapami yedikten sonra once midem agridi sonrada istifar ettim hasta olucam sanirim , lapayla alakasi yoktur bence daha oncede yaptim hiç boyle olmamistim...ama su an hiç iyi degilim lapa diyetime davam edemiycem bugun...
canım mehayım cok gecmıs olsun canım mıdenı mı usuttun acaba ??
ya benımde ıkı gundur hıc dıyet hevesım kalmadı acaıp yıyourm mooralım cok bozuk((
spor yapamıyorum ya o yuzden sanırım ya sımdı 2mıl yaptım bebek uyandı sanırım ılk baslangıc ıcın 2mıl ıyıdır yarın tam uyutunca baslayayım bari
bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcsem sakıncalımıdır acaba bebegede zayıflatma gıbı bır etkı yaparmıkı ???
ayyyyyy benimde ikinci gün ama iyi gidiyor... sabah 45 dak. yürüyüş ve lapadan sonra 45 dak. pilates yaptım:) iştah durumları iyi hastalık bitti ya insan kıvamına geldi iştahım
canım eminim senin vaktin olsa yaparsın sen ne kadar yapabilirsen yap yeter o sanaki bence süper gidiyorsun...
kesinlikle çorba diyeti muhteşem gözüküyor o zamn gün belirleyelim ben cumartesi pazar diyorum... hatta eşimede aynısından yapıcam ama onunkine tereyağ yakarım bayılır oda bu çorbaya... hadi karar verelim...herkesin fikirlerini bekliyorum...
geçmiş olsun canım mideni üşütmüş olabilirsin havalar malum bende dünden aç yattım ve sabah mütiş bi mide kazınmasıyla uyandım lapayı midem almadı normal kahvaltı yaptım
canım mehayım cok gecmıs olsun canım mıdenı mı usuttun acaba ??
ya benımde ıkı gundur hıc dıyet hevesım kalmadı acaıp yıyourm mooralım cok bozuk((
ayyyyyyy ben bunu okumamışımboşver lapayı falan sen kendine bak çok üzüldüm canım... sen güzel sıcak bir şeyler hazırla kendine vücudunuda sıcak tut... bende 1 ay kadar önce 2 gün çektim mide bulantısından ben havalardan olduğunu düşünüyorum... bugün sıcak sıcak battaniyenide ser üstüne dinlen canımmmmmm....çok çok geçmiş olsun zamn bulursan yaz bize canım...
canlarim benim dusunceli arkadaslarim hepinize çok tesekkür ederim beni dusundugunuz için....geçmiş olsun canımbende geçen hafta yaptığımda 2.gün hastalanıp bırakmıştım,
bu sefer 2 gün yaparım inşallah.
canlarim benim dusunceli arkadaslarim hepinize çok tesekkür ederim beni dusundugunuz için....simdi biraz daha iyiyim...ne oldugunu anlayamadim usuttummu psikolojik biseymiydi neyseki geçti....bugunluk diyet yapmadim sabahki rahatsizliktan dolayi yarin kaldigim yerden devam edicem insallah....
spor yapamıyorum ya o yuzden sanırım ya sımdı 2mıl yaptım bebek uyandı sanırım ılk baslangıc ıcın 2mıl ıyıdır yarın tam uyutunca baslayayım bari
bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcsem sakıncalımıdır acaba bebegede zayıflatma gıbı bır etkı yaparmıkı ???
ben haftasonu diyeti bile bırakıyorum mümkün değil detoks yapmam ben hafta içi yaparım size nasıl uygunsa öyle yapın baştan bi deneyin işe yararsa bende haftaiçi yaparım
selam mehay diyet nasil gidiyor yarismaya devammi ???
BENIM BILGISAYAR bozuktu o yuzden yarismaya katilamadim
ama diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?