mehayım her hafta olması ıyı olur cunku sure uzayınca ınsan motıve olamıyor(( şahsen ben oyleyım
bende bı ıkı uchaftadır sureklı mıdem ve bagırsaklarım sureklı bozuluyor( ugrasıp duruyorum
canım benim tebrik ederim seni.... 55 iyidir hemde çok iyi...:)
canım teşekkürler
boyum kısa olduğundan ben vermek istiyodum,
eşim ve çevdekilerin çok gözüne batmaya başladı, bende artık biraz yemek istiyorum.
spora devam edicem kilomda sabit kalırsam çok iyi,kalamazsam yine gelirim aranıza kabul ederseniz:109:
sen aramizdan ayriliyormusun canim?:26:
evet yarışta olmıcam,ama misafirliğe gelirim arada
yettım mehayım yettım garikıkonu aldım geldım hemen
sbh:yarım kase nesfit
ara yok
oğlen :bır tabak tarhana sıcak sıcak yarım kepek ekmek veeee dayanamadık oğlusumle az ekmek ve sucuk yedık
ara:kusburnu cayı ballı
aksama da annemler cagırdı pıde varmıs
bu arada benım mıdem cok fena bulanıyor acaıp usutmusum basımda bı hosssss
bebegımde uyandı sımdı bır saat sonra uyuturum onu bı banyo yaptırıp sonra bende 2ya da 3 mıl yurumeyı dusunuyorum
canım cuma olması benım ıcınde ıyı olur hafta sonu genelde kacamak oluyor ya cuma guzel sonuclar alınıyor bıde bende artık cuma alıskanlık yapmıs tabii cogunlk ne dersede ben uyarım yani
canim sen gayet iyi gidiyorsun valla masallah sana aralarda soyle ufak tefek (pide, borek, corek) gibi takilmalar olmasa super kilo verirsin bence...
kaç pide yiycen giiizzzz
canim sen gayet iyi gidiyorsun valla masallah sana aralarda soyle ufak tefek (pide, borek, corek) gibi takilmalar olmasa super kilo verirsin bence...
kaç pide yiycen giiizzzz
mide bulantisi bu aralar bendede var birde karnim sisiyor hep hiçbisey yemek istemiyorum yiyince tat alamiyorum çok rahatsiz ediyor bu durum beni:26::26:havalar mahvetti bizi bir oyle bir boyle
çogunluk da cuma der sanirsam diger arkadaslar da fikirlerini soylesin farkli bir sey soylemezlerse cuma gunu bildirim yapariz o halde...5 gunsonra yani
Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr yeni listede kimler bulunmak istiyor isimlerini yazdirsinlar bana please
ayyyyyy yerim ben o ahmet keremi yaaaasaol canım bende ıyı gıttıgımı dusunuyorumama ıste bu gamzenın beslenme saatı ve ahmet keremın anne oktay usta bak ne yapıyor bana da yapsana demesı benı maffedıyro hele dun cok guzel bır borek yaptım ayyyy koca ıkı dılım yedım gece gece aksama da ınsallah bır taneden baska yemem ki buyuk oluyor pıdeler bıde hamur ısını dedıgın gıbı kacırmasam cok guzel olcak ama dayanamıyorum ıste yaz gelse bı :) bebişimde buyumus olur hem hem de yuruyus ımkanım dogar spor salonu acıldı buraya ama henuz bayanlaa yokmus gaynaslı ıste sınır bozucu ya sen nasılsın neler yapıyorsun aycanın dıyetıne bende baslamak ıstıyorum ama ıste cocuklardan fısrsat bulamazsam uygulayamazsam ya dıye usenıyroum cok
oyyyy senı geçmek neyıme benım gızzz gız ben senın kılonda olsam ahhh daha cıkarmıyım tartılara....persembe gunu bı gunumuz vardı kadının bırı demesınmı ayyy ozgunnn kılo almıssın sende ayyyy bır kahkaha attım e yanı dedım bebek daha 3 aylık mıllet de sasırdı ayyy ıcımden de sınırım bozuldu he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?