Mehay'ın Diyet Günlüğü

mehayım her hafta olması ıyı olur cunku sure uzayınca ınsan motıve olamıyor (( şahsen ben oyleyım

bende bı ıkı uchaftadır sureklı mıdem ve bagırsaklarım sureklı bozuluyor ( ugrasıp duruyorum

oyle yapicam artik canim...ama cuma gunlerimi yapsak pazartesimi sahsen ben pazartesi istiyorumda cogunluk cuma ister diye dusundugum için cuma dedim:26:

canım benim tebrik ederim seni.... 55 iyidir hemde çok iyi...:)

canım teşekkürler
boyum kısa olduğundan ben vermek istiyodum,
eşim ve çevdekilerin çok gözüne batmaya başladı, bende artık biraz yemek istiyorum.
spora devam edicem kilomda sabit kalırsam çok iyi,kalamazsam yine gelirim aranıza kabul ederseniz:109:

bugunku menumu paylasayim simdiye kadar yediklerim ve aksama yiyecegim menumde hazir :

sabah:4 kasik musli, 1 çay bardagi sut ve 1 mandalina

ara: 10 findik

ogle: 1 kase mercimek corbasi ,1 domates

aksam : 6 kasik ispanak yemegi, 1 çay bardagi kadar yogurt ,1 dilim ekmek ve 1 domates

Ayça kayanin diyet listesine 2. beslenme listesinden basladim...yalniz ben bazen bir degisiklik yapip ole ve aksam yemeklerinin yerlerini degistirmeyi dusunuyorum SIKICI olmamasi için...

bu gunluk menum boyle ...oglum uyuyunca da 3 mil leslie yapicam daha ne olsun

sen aramizdan ayriliyormusun canim?:26:

birde bu ara çay kahve içmekten fazla su içmedigimi farkettim.. suyada yuklenmem lazim biraz bugun daha 1 lt etmedi içtigim su:26:

yettım mehayım yettım gari kıkonu aldım geldım hemen

sbh:yarım kase nesfit
ara yok
oğlen :bır tabak tarhana sıcak sıcak yarım kepek ekmek veeee dayanamadık oğlusumle az ekmek ve sucuk yedık
ara:kusburnu cayı ballı
aksama da annemler cagırdı pıde varmıs

bu arada benım mıdem cok fena bulanıyor acaıp usutmusum basımda bı hosssss

bebegımde uyandı sımdı bır saat sonra uyuturum onu bı banyo yaptırıp sonra bende 2ya da 3 mıl yurumeyı dusunuyorum

canim sen gayet iyi gidiyorsun valla masallah sana aralarda soyle ufak tefek (pide, borek, corek) gibi takilmalar olmasa super kilo verirsin bence...
kaç pide yiycen giiizzzz

canım cuma olması benım ıcınde ıyı olur hafta sonu genelde kacamak oluyor ya cuma guzel sonuclar alınıyor bıde bende artık cuma alıskanlık yapmıs tabii cogunlk ne dersede ben uyarım yani

mide bulantisi bu aralar bendede var birde karnim sisiyor hep hiçbisey yemek istemiyorum yiyince tat alamiyorum çok rahatsiz ediyor bu durum beni:26::26:havalar mahvetti bizi bir oyle bir boyle

canım cuma olması benım ıcınde ıyı olur hafta sonu genelde kacamak oluyor ya cuma guzel sonuclar alınıyor bıde bende artık cuma alıskanlık yapmıs tabii cogunlk ne dersede ben uyarım yani

çogunluk da cuma der sanirsam diger arkadaslar da fikirlerini soylesin farkli bir sey soylemezlerse cuma gunu bildirim yapariz o halde...5 gun sonra yani

canim sen gayet iyi gidiyorsun valla masallah sana aralarda soyle ufak tefek (pide, borek, corek) gibi takilmalar olmasa super kilo verirsin bence...
kaç pide yiycen giiizzzz

saol canım bende ıyı gıttıgımı dusunuyorumama ıste bu gamzenın beslenme saatı ve ahmet keremın anne oktay usta bak ne yapıyor bana da yapsana demesı benı maffedıyro hele dun cok guzel bır borek yaptım ayyyy koca ıkı dılım yedım gece gece aksama da ınsallah bır taneden baska yemem ki buyuk oluyor pıdeler bıde hamur ısını dedıgın gıbı kacırmasam cok guzel olcak ama dayanamıyorum ıste yaz gelse bı :) bebişimde buyumus olur hem hem de yuruyus ımkanım dogar spor salonu acıldı buraya ama henuz bayanlaa yokmus gaynaslı ıste sınır bozucu ya sen nasılsın neler yapıyorsun aycanın dıyetıne bende baslamak ıstıyorum ama ıste cocuklardan fısrsat bulamazsam uygulayamazsam ya dıye usenıyroum cok

kaç pide yiycen giiizzzz

1:))) desemde sen ınanma bana

mide bulantisi bu aralar bendede var birde karnim sisiyor hep hiçbisey yemek istemiyorum yiyince tat alamiyorum çok rahatsiz ediyor bu durum beni:26::26:havalar mahvetti bizi bir oyle bir boyle

aynı canım ya aynı bende oyleyım gecmıs olsun sana da

çogunluk da cuma der sanirsam diger arkadaslar da fikirlerini soylesin farkli bir sey soylemezlerse cuma gunu bildirim yapariz o halde...5 gun sonra yani

ok canı m
Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr yeni listede kimler bulunmak istiyor isimlerini yazdirsinlar bana please

beeeennnn 71.6

aha benı oğluş gene açmış oktay ustayı anne pasta yapcanmı dıye gelıyo yanıma

ayyyyyy yerim ben o ahmet keremi yaaaa
sen dinle beni bana gonder onu annesi ne isterse yaparim ben ona , bayilirim biseyler isteyen cocuklara ben yaaa
canim ayçannin diyeti gunluk menulerimize cok uygun zaten hep yaptigimiz seyler , zorluk cekmezsin uyabilirsin bence...dene sende bence cok guzel kilo verirsin onla sen, beni bilem geçerin belkide

oyyyy senı geçmek neyıme benım gızzz gız ben senın kılonda olsam ahhh daha cıkarmıyım tartılara....persembe gunu bı gunumuz vardı kadının bırı demesınmı ayyy ozgunnn kılo almıssın sende ayyyy bır kahkaha attım e yanı dedım bebek daha 3 aylık mıllet de sasırdı ayyy ıcımden de sınırım bozuldu he

31 aralik 4 ocak tarihi arasindaki diyet listesinde bulunanlar

mehay...........................65.5

nazlibahar......................71.6

elff, saly, rabiaam hala nerelerdesiniz???

bu millette hiç akil yok heralde yeni dogum yapmis insan soylenecek lafmi bu???vur kafasina gitsin
sinirlenir insan tabi , morali bozulur kiloyu cok takan insani sutten bile keser hatta...dusuncesiz insanlar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…