ayyy canım ya esımın teyzesı var ısvıcrede ıkıde bır bır yıl gamzeyı okula yollamayalım yollayalım teyzemle dıl ogrensın dıyıp duruyor ahmet keremıde sana yollayalım oda orda :))) bızde kalırız ayse melekle canımmmm ayse melegı zıpzıba koyduk da bız o zıplarken ben bıraz spor yapayım esım aradı annemede ugrayın annene gıtmeden ayıp olmasın dıyor sporumu yapayım bebiş uyuyup uyasın da kv.ye gıdelım bız gorusuruz acık pc yazarım ebn yın e
2mıl yuruyebıldım anca dusumu aldım kızımı uyuttum geldım
alıf tebrıkler canım gecen ay kac gun yaptın ne kadar verdın bılgı verırmısn bende nıyetı bozdum ya yarın baslasammı dıye dusunmeye basladım
10 degil 8 kilo canin o :)) bende ona basladim bugun.sabah tartıldım 57.3 çıktım çok sevindim bugun tatiliz demi yarından itibaren ayça kayanın 1 ayda 10 kilo diyetini yapmaya başlıcam yeniden
Canim sen gecen sefer kac kiloydunki?kac kilo vermissin yani?mehaycım bencede cumaları olsun çünkü ben haftasonları kesin bozuyorum cuma iyidir bencede bu haftasonu alışveriş yaptım çalışan kızdan bi pantolonu getirmeini istedim getirdi baktım 36 beden ben buna nasıl giriyim falan dedim kızda o size rahat olur dedi neyse denedim çok güzel oldu inanamadım nasıl sevindim bi 54 olsam ve göbeğim basenim gitse çok süper olcak
Ben yuruyemedim oglum uyumadi2mıl yuruyebıldım anca dusumu aldım kızımı uyuttum geldım
alıf tebrıkler canım gecen ay kac gun yaptın ne kadar verdın bılgı verırmısn bende nıyetı bozdum ya yarın baslasammı dıye dusunmeye basladım
beyarından itibaren menülerimi bildirmeye başlıycam 2013 de herşeyi olmasını istediğim şekilde hayatıma sokucam beslenmemde bunun içinde 2013 herkese iyi gelir inşallah hepinizi öpüyorum kızlar mutlu yıllar
tamam canım bende baslıyorum o zmn artık mehayda yapıyor o bugun basladı evet ama oglen ızgara yazıyor ya benım yapma sansım yok onu nasıl yapıcam pekı 2. menusu daha uygun geldı bana onda da ızgara dıyor ve hergun aynı mı yapılcak lısteyı pek anlayamadım
10 degil 8 kilo canin o :)) bende ona basladim bugun.
Canim sen gecen sefer kac kiloydunki?kac kilo vermissin yani?
Ben yuruyemedim oglum uyumadi( bir okula baslasada rahatlasam.
be
Bende seninle ayni fikirdeyim canim, insallah yeni kilda fazla kilolarimizdan kurtulup mutlu oluruz.Sen listeye girmek istiyorsun dimi canim?
kalp vakfının diyeti vardı 10 kilo diye onunla karıştırmışım zaten çok benzer diyetler temmuzda uygularken 2sinin menülerini kendime uygun karıştırarak yapmıştım tartımda pil yoktu tam kaç kiloydum bilmiyorum ama tahminen 68 dim heralde 2 hafta bu diyetleri yaptım ayrıca hergün pilates yaptım karın cd sinden 2 haftasonunda tartıldım 62 çıktım sonra ramazan geldi yapamadım ramazanda 59 düştüm sonra bi ara 57 oldum 2 aydır 58 bugün sabahta 57.3 çıktım ama ben çok kısa zamanda kilo aldım ve verdim genelde hep 54-58 arası kilodaydım hamilelikten sonra şiştim
Valla masallah sana cok iyi vermissin canim.boyun kacti senin?belki daha once sormusumdur ama unuttum birde yasin kac?genc yaslarda daha hizli kilo veriliyor.
tatlım 1.68 boyum ve 28 yaşındayım sende durum ne sende yaz bakalım kilo hikayeni liste yapmadın heralde kim kilo vermiş görmedik
Elff cim senin bebis ne kadarlikti?bir cocugun var dimi seninde?kac yasinda evlenmistin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?