kizlar ne durumdasiniz????
sinosis spora aynen devammi canim ??sesin çikmiyor hiç
nazlibahar baslayabildinmi diyete ve spora canimin içi
elff, rehbermelek sizler ne durumdasiniz su detoks diyetini yapacaktiniz ne oldu basladinizmi???
saly sen nerelerdesin hala iylesemedinmi anacim
kizlar iki gundur oglusumu okula gotur islerini yemegini hallet ki disardada islerim oldu...sonra oglusumu okuldan geri al derken diyet menulerimi paylasamadim ama gayet iyi gidiyorum spor cok yapamiyorum bu ara sadece ama olsun...
oglusumun okulu tatile girdi bilgisayara gerçirmez beni artik 2 hafta artik cepten yazarim cok yazamasamda...
olsun canim spora devamsa sorun yok zaten onumuzde daha 9 gun daha var telafi edersin canim....hakikaten bende merak ediyorum senin su anki kilonu baya vermissindir canimburdayım tabi spora devam tatlım benim:))) ama eşim önceki gün izin yaptı tabi benim bogazda yedidünde misafir vardı abartmadım ama yedim yani... sporumu bırakmadım ama yine 2 şer saat yaptım o iyi ama sanki kilo vermiyorum gibi hissediyorum geçen tartılmaya karar verdim çıktım tartıya tartının pili bitmiş şansıma şimdi tartıya pil almam lazım ((
canim iste cocuk olunca birçok seye vakit kalmiyor eskisi gibi olsam gunde 20 milde leslie yaparim ama nerdeeeeolsun kuzum sen zaman buldukça gir bak bende 2 gündür giremedim ...:26:
elff, sally, rehbermelek, umutsuz10, nazlıbahar ve adını sayamadıgım arkadaşlarım nerdesiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr gelin topiğe gelin.......
olsun canim spora devamsa sorun yok zaten onumuzde daha 9 gun daha var telafi edersin canim....hakikaten bende merak ediyorum senin su anki kilonu baya vermissindir canim
canim iste cocuk olunca birçok seye vakit kalmiyor eskisi gibi olsam gunde 20 milde leslie yaparim ama nerdeeeeolsun oglusumun cani saolsun iyiki var benim minikaskim onu çok ama çoookkk seviyorum mis kokulum benim
evet yaa diyetler bozuldumu yoksaaa:26:
Caniimm cok gecmis olsun , cok uzuldum.sen bebisine zarar vermryecek sekilde beslen , zayiflarsin yavas yavas uzulme canim.kızlar bu hafta bısey oldu bana cok hastaydım ne yıyıp ne yemedıgımı bılmıyorum bıle((
bugunde agzımın ıcı acaıp yara olmus cok canımı yakıyor nazar oldum galıba:)) 3cocukla ooo dıye dıye benı nazar ettıler +lara cıkmaya basladım bu hafta ınsallah dıkkat edıcem ınıcem yıne spor zaten olmuyor tam dıyet hıc olmuyor yesıl cay bana da yaramadı bebegımın karnından sesler gelmeye basladı bıraktım hemen o gun sanırım mınık mınık kaplumbag a hesabı olucak benımkı
kızlar sızler nasılsınız dıyetler nasıl ınsallah sız verıyosunuzdur
inşallah vermişimdir canım ama sanki görüntü aynnı gibioyyyyyyyy yerim bende mis kokulu oğlunu:))) tabiyki oğlun önemli sen ona bak sen annesin aramızda dağlar kadar fark var benim burada kimsem de yok bende hem stres atıyorum hemde diyetime katkı sağlıyorum canım...
valla kızlarda hiç ses yok ne yalan söyliyim ses çıkmayınca bende öyle düşündüm ama kızlar size sesleniyorum allah ömür verirse daha çok zamanımız var arkamızdan kovalayan yok ya veririz elbet sıkmayın canınızı yazmaya spora devam...
burdayım tabi spora devam tatlım benim:))) ama eşim önceki gün izin yaptı tabi benim bogazda yedidünde misafir vardı abartmadım ama yedim yani... sporumu bırakmadım ama yine 2 şer saat yaptım o iyi ama sanki kilo vermiyorum gibi hissediyorum geçen tartılmaya karar verdim çıktım tartıya tartının pili bitmiş şansıma şimdi tartıya pil almam lazım ((
mrb kızlar haftaonu evde değildik yazamadım haftasonu yine diyet bozuldu herkes bir ssürü hazırlık yapmış yenmese olmuyo yedim bende ne yalan söyleyim sporrda yapamadım ama bugun başladım tekrardan sabah yeşil çay içtim az süt 2 kaşık müsli yedim öğlen ızgara tavuk yicem mehaycım çocuk gündüzleri uyumuyomu yada çizgi film izlerken falan gir mutlaka yaz
slm kızlar ben gıremıyorum cok bu aralar hastalıklarla ugrasıyorum ıyılestım sukur ama sımdıdde agzımda yaralar cıktı hep terslıkler yanı
sonunda ılcemıze bır spor salonu acılmıs sukur bugun esım sorusturacaktı bakalım bu bırıncı haber ıkıncısı de bugun evımıze talıp cıktı eger nasıp olursa satıyoruz ve tasınıcaz ınsallah fıyatta bızım ıstemızı verırlerse tabıkı esım dıyor olmazsa satmıcam vazgectım ben evımı sevıyormusum dıyor :) gulesım geldı kızlar dua edınde satalım gıdelım buradan ıl merkezıne mehayım sen bılırsın benım durumları canım dua et canım benım ya
bugun sabahta berı temızlık yapıyorum evle hıc ılgılenemmeıstım hala bıtmedı ısler yorugunluktan canım cıkıyor
bugunku menum :sbh sadece dere otu ve maydonoz yıyebıldım
oğlen yarım ekmek ve bolca salata
ara:fındık
akşam:bır dılım kepek ekmek ve pırasa
ara olarak dereotlu yogurt ve buyuk ıhtımal meyve yerız
benimde misafirlerim vardi bugun yine o face de gordugun pasta varya su anda midemdekımsecıkler ugramamıs
canim sorun degil ne kadar verebilirsek verelim yilbasina kadar...sonrasinda herkes kendine bir diyet secip bozmadan 1 ay onu yapar sonucu goruruz bir ay sonrada...slm kızlar
uğrayamadım bayadır, tahminler doğru utancımdan uğrayamıyorum bu sefer ne diyet yapabildim ne spor
1 kilo verebilsem ne ala bugünden sonra daha dikkatli olurum inşallah
geçtiğimiz hafta lapa diyetide yaptım ama bu sefer pek etkili olmadı malesef
gamze isini biliyor tabi akilli kiz :) okulda pasta turu seyler yemek cok tatli gelir insana cunku :) kiz ben cok zayif degilim boy var ince gorunuyorum kalcalari bir eritebilsem iyi olacak iste hiç cikmazdi bu sene gobekte cikmisti onu yok ettim neysekiSLM KIZLARRR
nasılsınız ınsallah keyıfler yerındedır ....bız sukur bu aaralar ıyıyız yemek yıyecegız bırazdan oglusumla bugun
sbh:bır tost ıkı zeytın
ara:bır avuc fındık ve bır tutam maydonoz
oğlen:az pırasa var az da fırında tavuk dunden artanlar onlardan yıcem ve az kepek ekmek olur yanında bıde bebeısı uyutunca spor yapsam cok ıyı olcak bende hıc kılo veremedım ustelık cok almıstım onu verıyourm sanırım son bır haftada bari bıraz versem dıye dusunuyorum
mehayım o pasta super gorunuyordu benı gene bastan cıkarıyorsun bende kalkıp cocuklara yapıyorum onlarmı yıyor ben mı farkedılmıyor ama yıyoz ıste beraber genelde gamzeye beslenme olarak koyuyorum yaplanları o sekılde ıstıyor cunku :)))
sen zaten cok guzel ve zayof gorunuyorsun canım ya ahh senın kadar olsam ugrasırmıyım ben hıc masallah sana
2mıl yaptım kızlar ve ter su ıcınde kaldım ne kadar hareketsı kalmısım ya(( hıc yoktan 2mıldeıyıdır degılmı demkkı ben 2yapa yapa arttırıcam sımdı bı dusa gırmem lazım benı gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?