Mehay'ın Diyet Günlüğü

ara:bır portakal bır mandalına ve 3-5 fındık yedım
oğlen :haslanmıs et ve yogurt
ara:muz mandalına olabılır
aksam:bır kase corba ve salata yogurt dusunuyorum ınsallah

bu arada 3mıl daha bugun

Kizlar cok moralim bozuldu nefes alamiyorum sanki uzuntuden...
Canimdan cok sevdigim arkafasim ,dostum ,ablam 8 yildir karsilikli oturdugumuz arkadasim ev bulmus iki hafta sonra tasiniyormus (( ailem olmuslardi bu gurbetelde bana.herseyi birlikte yapardik ,oglumdada bendede cok hakki var her gunumuz birlikte gecerdi ama artik yanyana olamiycaz...kendimi ailesini kaybetmis yetim kalmis gibi hissediyorum...canim cok yaniyor su an nefes alamiyorum gozlerimin beyazlari kirmizi oldu kan canagina dondu aglamaktan...cok seviyorum onu ve kaybediyorum.cok uzgunum su an kalbim agriyor inanin o derece....

canım senı suan en ıyı ben anlayabılırım sanırım aynı durumdayım belkı senın kadar samımı degıldım ama butun arkadaslarım ya duzce merkeze tasındılar ya da tayın ısteyıp baska bır ıle gıttıler ve su sıkıcı bogucu yerde tek kaldım gıtmek ıstıyorum esım ıstemıyor gecende bu yuzden atıstık ve hala kırgınım moralım bu yuzden bırazda cok bozuk kapısını calıp dertlesebılecegım cat kapı gıdebılecegım bırısı yok cokz ro bır durum bılıyorum ama elımızden bısey gelmıyor ıste (( hayat devam edıyor ve bız oyle ya da boyle yasmak cocuklarmızla olmak zorundayız ne dıyebılırım kı kelın ılcaı olsa mısalı cok uzuldum ama ınsan alısıyor canım tabıkı seın ıcın daha zor gurbettesın (( ama ıyıkı emre var ıyıkı olmus yoksa hepten yanlız olurdun uzme kendını canım

Cok zor benim icin cunku burda kimsem yok esimin ailesi var aile demeye bin sahit lazim...Evlerimiz bes dakikalik yol 3-4 ayda bir gelirler yada gelmezler.bende gitmiyorum bu yuzden artik.
Tek dostum dert ortagim oydu o da gidiyor su an cektigim aciyi ancak bir cenazede yasarim bir daha belki Allah gostermesin tabi.gecinden vetsin herkese.
Evet emrenin olmasi beni rahatlatiyor biraz ama o da cok seviyor onu evde cani sikildiginda teyzeme gidicem derdi giderdi .ona teyze diyor oz teyzesi gibi ayni...okuldan her gelisimizde onlarin caminin onunde durup teyze diye bagigirdi yukari cikardik kapisini calip operdi annesi gibi koklaya koklaya hemde... ((
Simdi onlar giderken son kez bos eve bakicak ve yollarimiz ayrilacak...farkli yerlerde farkli hayatlarda...bunlari yazarken bile hungur hungur agliyorum su an.cok canim aciyor,kendimi hic iyi hisseymiyorum bugun...

canım bende cok uzuldum (( bak oyle dusundukce daha cok uzulcek ve aglayacaksın cok mu uazaga gıdıyorlar yıne gıdıp gorursunuz tabı yakındakı ggıbı olmaz ama

sen guclusun kendını hemen koyverme dıkkat et

Evet dusunup dusunup agliyorum zaten.konu cok sevdigim insanlar olunca guc falan kalmiyor bende...
Aslinda cok uzaga gitmiyorlar yuruyerek 25-30 dakika ama boyle yanyana olmadikca hepsi ayni benim icin.seninde dedigin gibi moralim bozuldugunda bir derdim oldugunda cat kapi gidebilecegim kimsem kalmayacak.cunku boyle oldugunda hemen ona gider rahatlar geri donerdim...artik o kadar yolu sogukta karda kista her istedigimde katedememki cocukla (
O kadar uzgunumki anlatamam...2 hafta zehir olucak artik bana ve tabi sonrasida...
Peki sen alisabildinmi yalnizliga ne kadar surdu alisman?

canım alısmak denılmaz benımkıne cocuklarımla ılgılendıgım ıcın pek kımseyle gorusmuyorum bulundugum ılcede kalıcı konutlardayız sureklı esıme benı duzceye bırak dıye bıraktırıyorum arkadaslarımın yanına ayda bır gun yapıyoruz ıste annemlerın ablamların yakın olması sansıma onların yanına gıdıyorum sureklı yoksa burdakılerle pek gorusmuyorum haftada bırde ıste sohbetlerımız oluyor ogretmen arkadaslarla onlarl agorusuyorum onuda bebek ldgundan berı sogukta gıdemıyorum bana geldıklerınde ıste hayat edam edıp gıdıyor ama esımı sureklı tasınalım dıye durtuyorum onun umrunda degıl cok kızıyorum

3mılımı yapıp elmamı aldım oturdum ama kımsecıkler yok burada

kaç kişiyşzkş acaa burda

çok üzüldüm canım bilirim alıştığın kişiden uzaklaşmayı zamanla alışırsın Allah başka dert vermesin üzme kendini

bende bır elma yedım ara olarak
aksamada yayla corbası yapıcam bırazdan bır kase corba ve bır dılımm ekmek dusunuyorum
artık aksama da meyve ıl e bıtırırım asıl yarın gunde napıcam bakalım ınsallah fazla kacırmam

çok üzüldüm canım bilirim alıştığın kişiden uzaklaşmayı zamanla alışırsın Allah başka dert vermesin üzme kendini

Amin canim...
Bizde tasinmak istiyoruz aslinda ama esimin is durumundan dolayi tasinamiyoruz su an.
İnsallah ilerde onlarin binasinda yada sokaginda ev bulup tasiniriz...
Hala kendime gelemedim dusunup dusunup agliyorum...
Belki ilerde yine birlikte oluruz,yakun oluruz diye dusunetek avutuyorum kendimi...

inş. mehayım rabbım gpnlune gre verır

nesfıtım yedım gevımı topladım geldım hazırlanıp gunumuz var oraya gıtcez bu dıyet super yaradı bana ya sanırım sporlada destek oldugu ıcın bu haftasonunu atlatırsam cumaya suprız bır sonuc gorcem ınsallah sanırım yapabılırsem 65e cok yaklasırım ben bu ay ınsallah bugun bıle daha az gosterdı tartı :) yoksa benım tartımı bouluyor

İnsallah canim benim.
Sende benim icin dua edermisin 3 cocuk buyutuyorsun yeni dogum yaptin sayilir Allah senin dualarini daha erken kabul eder belki...
Canim ben sana demistim bu diyet cok iyi zayiflatiyor diye sen yapamam diyordun iyiki basladin bak.insallah 60 i gorursun 2 aya kadar :))

Dun size bahsettigim arkadasim kahvalti hazirlamis saat 3 e geliyordu patates falan kizartmis onlarla yedim sonra yatana kadar bisey yemedim.bu durum tamamen istahimi kesti.
Bu sabahta bir dilim ekmek bir karper peyniri zor bitirdim hicbisey yiyeyim yok...acikmiyorum , tat almiyorum, yutarken bile zorlaniyorum.bunyem alt ust oldu...

tabiki ederım dua canım etmemkı
bu arada agzından bal damlıyor ballll cok guzel ıradelı gıdersem aslında 60gorulebılır aa bılıyorsun dayanamıyorum hamur ıslerıne bırazdan gune gıdıcem o yuzden evde ekmek yemıyorum elınce de aksam yemegı nesfıt yerım artık napim yoksa 3gun bosa gıdecek gıtsın ıstwmıyorum kendımı frenlıcem orda da bakalım bu gunde frenlerımde 15nden 15ıne kendı arkadslarımla gunum var orda frenleyemıyorum napım ayda bırde olur artık :)
sen nasılsın bugun bıraz daha ıyısındır ınsallah

Dogrulari soyluyorum canim ara sira bocalasanda diyeti devam ettirirsen verirsin sen ben inaniyorum sana...hatta bir ay hic bozmadan yaparsan ayda 8 kilo verip 62 yi bile gorebilirsin subatin basinda...
sabah 1 tane simit yedim
az peynir
3 zeytin
yeşil çay
Uzulme baska ekmek yemezsin bugun...simit asiri kalorili bisey degil...
mehayy kendını koyverme hmen olacak oldu bundan sonra artık

Oyle malesef canim olan oldu unutayim diyorum olmuyor...
Alismaya calisiyorum ama cok zor..gozlerimi gorsen taniyamazsin iki gundur gece 2 lere kadar uyuyamiyorum ki her aksam 10 da yatardim sisti balon gibi gozlerim altlari mosmos...ama senin de dedigin gibi olan oldu artik... (
Ne olur dua et bana canim unutma sakin aklina geldikce et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…