canım senı suan en ıyı ben anlayabılırım sanırım aynı durumdayım belkı senın kadar samımı degıldım ama butun arkadaslarım ya duzce merkeze tasındılar ya da tayın ısteyıp baska bır ıle gıttıler ve su sıkıcı bogucu yerde tek kaldım gıtmek ıstıyorum esım ıstemıyor gecende bu yuzden atıstık ve hala kırgınım moralım bu yuzden bırazda cok bozuk kapısını calıp dertlesebılecegım cat kapı gıdebılecegım bırısı yok cokz ro bır durum bılıyorum ama elımızden bısey gelmıyor ıste(( hayat devam edıyor ve bız oyle ya da boyle yasmak cocuklarmızla olmak zorundayız ne dıyebılırım kı kelın ılcaı olsa mısalı cok uzuldum ama ınsan alısıyor canım tabıkı seın ıcın daha zor gurbettesın (( ama ıyıkı emre var ıyıkı olmus yoksa hepten yanlız olurdun uzme kendını canım
canım bende cok uzuldum(( bak oyle dusundukce daha cok uzulcek ve aglayacaksın cok mu uazaga gıdıyorlar yıne gıdıp gorursunuz tabı yakındakı ggıbı olmaz ama
sen guclusun kendını hemen koyverme dıkkat et
Kizlar cok moralim bozuldu nefes alamiyorum sanki uzuntuden...
Canimdan cok sevdigim arkafasim ,dostum ,ablam 8 yildir karsilikli oturdugumuz arkadasim ev bulmus iki hafta sonra tasiniyormus(( ailem olmuslardi bu gurbetelde bana.herseyi birlikte yapardik ,oglumdada bendede cok hakki var her gunumuz birlikte gecerdi ama artik yanyana olamiycaz...kendimi ailesini kaybetmis yetim kalmis gibi hissediyorum...canim cok yaniyor su an nefes alamiyorum gozlerimin beyazlari kirmizi oldu kan canagina dondu aglamaktan...cok seviyorum onu ve kaybediyorum.cok uzgunum su an kalbim agriyor inanin o derece....
çok üzüldüm canım bilirim alıştığın kişiden uzaklaşmayı zamanla alışırsın Allah başka dert vermesin üzme kendini
inş. mehayım rabbım gpnlune gre verır
nesfıtım yedım gevımı topladım geldım hazırlanıp gunumuz var oraya gıtcez bu dıyet super yaradı bana ya sanırım sporlada destek oldugu ıcın bu haftasonunu atlatırsam cumaya suprız bır sonuc gorcem ınsallah sanırım yapabılırsem 65e cok yaklasırım ben bu ay ınsallah bugun bıle daha az gosterdı tartı :) yoksa benım tartımı bouluyor
Dogrulari soyluyorum canim ara sira bocalasanda diyeti devam ettirirsen verirsin sen ben inaniyorum sana...hatta bir ay hic bozmadan yaparsan ayda 8 kilo verip 62 yi bile gorebilirsin subatin basinda...tabiki ederım dua canım etmemkı
bu arada agzından bal damlıyor ballll cok guzel ıradelı gıdersem aslında 60gorulebılır aa bılıyorsun dayanamıyorum hamur ıslerıne bırazdan gune gıdıcem o yuzden evde ekmek yemıyorum elınce de aksam yemegı nesfıt yerım artık napim yoksa 3gun bosa gıdecek gıtsın ıstwmıyorum kendımı frenlıcem orda da bakalım bu gunde frenlerımde 15nden 15ıne kendı arkadslarımla gunum var orda frenleyemıyorum napım ayda bırde olur artık :)
sen nasılsın bugun bıraz daha ıyısındır ınsallah
Uzulme baska ekmek yemezsin bugun...simit asiri kalorili bisey degil...sabah 1 tane simit yedim
az peynir
3 zeytin
yeşil çay
mehayy kendını koyverme hmen olacak oldu bundan sonra artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?