Mehay'ın Diyet Günlüğü

canım ben cıkıyorum gmze teyzesınde sınavı var bugun bende kucuklerı alıp gune gıdıyorum hazırlanayım anca cıkıcam bırazdan opuyorum bb

Mrb arkadaslar ben dogum sonrasi cok kilo aldim her türlü diyeti denedim, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.

bugun
sbh:nesfıt 4kask
oğlen:bıdılım borek yarım dılımden az yas pasta ve 3-4 catal makarna salatası
ara:yrm armut ve 3-4 dılım mandalına
aksam:meyve dusunuyorum bırazdan

spor leslı yapamadım bugun ama cıftetellı oynadım angaranın bagları cok baya kıvırdım yanı :)))

bugunumuzde bu sekılde kapanıs verıcek ıns. supper ya bugun gıydıgım pantolonum cok sıkıyordu sımdı ustume oldu onumuzdekı haftasonu bol gelıcek ınsallah cok uzel gıdıyor cunnku

Aferin sana cok abartmadan yemissin bugun.gunde bile fazla yemedigine gore sen bu isi ciddiye almaya basladin demektir...
Ben bugun sabah haric listeye uyamadim menum soyleydi...

Sabah bir dilum ekmek, bir karper peynir cay..

Ogle: bir kase brokoli corbasi, yarim domates ,iki minik cikolata.

Aksam: iki dilim ekmek ,iki dilim salam ,cay..
Arkasindan oglumyn yiyip bitiremedigi kekler...(3 minik hazir kek, 1.5 dilim kek kadar miktari)

Ve gunu biraz sacmalayarak biraz listeye uyarak kapattim...

Sen bize biraz bilgi versen?nasil bir yontem ,nasil kilo verdin?

canım benım canın sıkkın ya senın o yuzden boyle oldu bıraz senın bırkac gun gecsın hele toparlarsın kendını bıde evı asıdıkları zamn surer bırkac gun onlar olmayınca evı bos gorunce moralın bozuur ınsallah ıyı bırılerı gelır yanına onları aratmazlar dıcem yerını tutamaz abii ama yınede helal sut emmıs bırısı gelır ınsallah

evet gercekten bu işi cıddıye almaya basladım sanırım bır ıkı hafta bu sekılde gıdebılsem gaza gelırım devam ederım hırslanırım eskısı gıbı ınsallah devam yarınıda bı atlatsak tmmdır hafsonu temız gectı derım yanı esım yarın anneannesıne koye kahvaltıya cıkalım dıyor sadece kahvaltıda kalırsak ıyı uzun kalırak yandık yedırır dururlar bana ye ye ye emzırıın ye dıye

Evet zaten bende en cok bunu dusunup uzuluyorum.o evi bos gormek benide iglumuda mahvedecek o kapinin acilmamasi yada baskalari tarafindan acilmasi (( birde kimbilur kim gelicek?cezayirlimi?faslimi?tunuslumu?bulgarmi Allah bilir...pis biri gelmesin valla mahvolurum ben.insallah bir Turk gelir diyorum hep...
Bu durum o evi bos gorme durumu insallah oglumun psikolojisini bozmaz.onu cok seviyor hergun okuldan gelirken ona cicek toplayip kapisini calardi ve verirdi.bazen evde olmazdi kapisinin onune koyardi teyzem gelince alicak bunlari anne derdi.simdi orda curuyecek oglumun cicekleri teyzem almamis diyecek ( p kadar aci cekiyorumki bunlari yazarken su an...nasil alisicam canim ben?psikolojim bozuldu surekli agliyorum depresyona giriyorum sanki yavas yavas...

Selam kizlar dun giremedim bugunde cok vaktim yok arkadasimin kayinvaldesi cagirdi bizi kahvaltiya insallah cok yemem zaten istahimda yok ya yiyecek neyse.
Ondan sonrada arkasin bazi kucuk esyalarini tasiycaz yardim edicem.sonra menumu paylasirim.

Bu arada diyet+stres+uzulme+istahsizlik+uykusuzluk sonucu bugun diyete baslayali tam bir hafta ve ben 2.7 kilo vermisim.haber vermek istedim.

GUNAYDIN

sbh:1haslanmıs yumurta 2tane pekmeze batırılmıs sıgara boregı 3zeytin ve az peynır

mehayım cok guzel gıtmıs keske uzuntu olmasaydı da sevınebılseydın benımde bugun 4.gunume baslıyorum bendende dun sabah annemdeydık kahvaltıda kasam yemegınde de koyde :) bıraz fazla kactı dıkkat ettım ama evde olsaydım 69u kesın gorurdum artık yarın ınsallah 69 bende 3gunde 1.300gr. vermısım ve dun kızkardesım aaa abla bu kıyafetlerın senı cok zayıf gostermıs dedı :)dedım kıyafetten degıl verdım cunku :) cuma ya 68hedeflıyorum ınsallah sporla beraber devam

Keske canim elimden bisey gelmiyor uzulup duruyorum surekli,alismam zaman alicak...
Senin kilon benden fazla bu diyeti bir hafta tamamen uygularsan 67 yi bile gorursun canim...

çok iyi gitmiş canım tebrikler
haftasonum her zaman ki gibi diyet açısından kötüydü yediklerimi düşünmek bile istemiyorum bugun tekrardan düzene sokuyorum şimdi brokoli haşlıyorum onu yicem öğlen

Keske canim elimden bisey gelmiyor uzulup duruyorum surekli,alismam zaman alicak...
Senin kilon benden fazla bu diyeti bir hafta tamamen uygularsan 67 yi bile gorursun canim...

canım persembe sabahı baslaım ıste bakalım ne olcak bır haftada dun bıraz kacamaklar oldu ama ekmege cok dıkkat ettım 200gr.fazla cıktı bu sabah dune gore ama cumaya kadar ıns. bozmadan devam 3mılıde ıhmal etmeden ınsallah dedıgın gıbı olur benımkıde

oğlen:bır kase corba ıctım
ara:bır kase yogurdumu yıyorum 3mılımı yurudum :)
aksama :nesfıt mı salatamı yesem karar veremedım sonra bır ıkı meyve ve erık suyu ıcerım bıtırım sut olması ıcın sulu ıcmem lazım

canım sen emziriyosun gündüz menülerini biraz daha doldur 7 den sonra yeme bence bugun çok az yemişin salata yanına 1 dilim ekmek ve 6 y.k. sebze koy bence akşam menün bçyle olun 9 gibide 1 porsiyon meyve ye nacizane tavsiyem süttün azalmasın

evet canım haklısın aslında ama bu aralar canım hıc ıstemıyor masallah sutum de yetıyor sanırım oluyor yanı suyu bol ıcmeye calısıyoum ama ne kadar bol olabılırse cunku ıcemıyorum suyu normalden cok ıcıyorum ama tavsıyen ıcın sagol canım ama bu aralar dıyetten degılde gercekten yıyemıyorum bugun ıspanak yapıp yıcektım ama yetıstremedım bende nesfıt yedım cocuklara makarna yaptım mecburen ama farkındayım bıraz daha yemek yemelıyım

nbr kızlar nasılınız bugun geç kalktık yine şimdi öğlen eşim yemeğe gelecek kahvaltıyı şimdi yapıcam yeşil çay içtim bugun artık pilatese başlıycam inşallah yoksa bu göbeğin gideceği yok

slm
bızde yenı kalktık kardan dolayı okullar tatıl olunca uyudukca uyumusuz bızde kahvaltı geçe kaldı bır ogunumuz gume gıttı bende bırazdan 3mıl yapıcam ıspanak haslayıp yogurtlamayı dusunuyorum bende bugun yanına da makarna vardı dunden cocuklar cıın corba tabii ben sadece ıspanak dusunuyorum eee buda aksam yemegı olcak sanıırm arlarda bugun meyve ve fındık dusunuyorum 200gr.cık daha gıtmıs :))

dikkat edince hemen sonuçları alıyoruz demi tebrik edrim bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
buarada MEHAY nerdesin ya gelde ayfana sahip çık olmuyo böyle

aksamdan berı ne buyuk sınavlardan gcetım ya hashaslı kekler cukolataları kekler sarmalar ınsallah yemeden yatıcam sabah guzel sonuclar benı beklıyor Allahımmmmm

dikkat edince hemen sonuçları alıyoruz demi tebrik edrim bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
buarada MEHAY nerdesin ya gelde ayfana sahip çık olmuyo böyle

Elff sayfama sahip cikiyorum merak etme sadece islerim oldugunda giremiyorum malum benimde bir bebegim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…