Canim benimde boyum 1,70 yasim 30 :) yakiniz yani ...birbirimize iyi rakip olur bizden :))
Canim liste yapmadim cunku 3 kisi bildirim yapti sadece en cok kilo verende sensin...cumalari bildirim gunumuz artik kuru kalabalik yok cok sukur ki cunku az olup surekli birbirimizi takip edip motive etmemiz daha faydali zayiflamamiz acisindan.telefondan yaziyorum o yuzden simdi yazamiyorum ama bugun yazarim bilgisayardan girince hikayemi canim
canim benim hedefim mayisa kadar 52-53 kilo olmak.mutlaka vermem lazim mayista turkiyeye gidicem arkadasimin ve kuzenimin dugunu var fit olmaliyim :))bencede az olmak iyi çocuk olduğundan çok vakit geçiremyorum böyle takip etmesi kolay senin hedef neydi kaç kilo olmak istiyosun
Bende 21 yasinda evlendim, 39 aylik benim oglumda.martta 3 yaşına gircek 24 yaşında evlendim bugun tatil olduğu için listeye uyamıyorum yarın başlarım artık yazmaya
Kizlar bende bazi arkadaslarimiz gibi pazartesi diyete baslayip cumaya varmadan bikanlardanim ama uzun sureli yapip çok guzel kilolar verdigimde oldu...ama bu ara hep bir motivasyon eksikligidir gitti ve kilom sabit kaldi çok almadim ama veremedimde...bu nedenle söyle kendime gelmek için ve diyete iyice isinmak için 14 gunluk bir grup olusturmak istedim...14 gunde kimler nasil beslenecek , hangi sporlari yapacak ve kaç kilo verecek?? hepsini burda paylasalim ve 14 gunun sonunda kim en azimli kim en çok kiloyu vermis gorelim derim...cumartesi pazar asure gunu dolasiyiyla oruç tutucam pazartesi baliyorum ben bu 10 gunluk maratona...
varmisiniz benimle???
selam topiğin hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya tez zamanda dşersin canım
ben altı aydır ulaşamadım 75 kg 63 kg kadar düştüm şimde ise 66-67 kg arası gidip geliyorum bende 60kg düşmek istiyorum bakalım düşebilecekmiyim :)))))
canım geldım burdayım anneme gıttıgımden berı yıyorum gene :)))) dunde yıgenlerım anemler faalna bızdelerdı bı abant yaptık :) hazır cocuklara tatıldı ya bugunde ev karman corman bı cekı duzen vereyım 2mıl yuruyeyım gelıcem hemen
canim benim hedefim mayisa kadar 52-53 kilo olmak.mutlaka vermem lazim mayista turkiyeye gidicem arkadasimin ve kuzenimin dugunu var fit olmaliyim :))
Bende 21 yasinda evlendim, 39 aylik benim oglumda.
Tamam sen yarin basla listeye sorun degil ama cuma bildirim var unutma) 3 gun sonra yani.
OHHHOHmasallah elif sana
kç kılosun sen
İnsallah canimm...1.70 boy 52 kilo maken gibi olursun inşallah veririz
Yok kiz nerem manken?sen o fotograflara inanma en zayif gorunduklerimi koyuyorum :))))2mıl yapıp geldım bu ayda 15ıne kadar 2mıl ypaıcam son ıkı haftada 3mıle cıkarcam bende ınsallah
mehayım bu halıylede manken aslıdna)
elifcim sen kılosun
Gecmis olsun canim, sende ayca kaya diyetini yapiyorsun simdi dimi?burnum tıkalı hatayım ama yinede yaptım pilatesi burundan nefe alıp ağızdan veriyoruz ya burnum tıkalı olunca baya bi zorlandım ama yaptım kafam rahat
müslimi yedim yeşil çayımı içtim deminde 1 tane elma yedim
7 de öğlenden kereviz salatam var 1 dilim ekmekle onu yerim dahada ağzıma bişey sürmem
3 mil leslimi yapamadım daha onuda akşam yemeğinden onra halletcem
Bende o kilodayken cok zayiftim diyorum simdi dusununce ve eski kiyafetletime bakinca.ama mutlu degildim o kiloyla.insan daha zayif olmak istiyor o zamanda :))ama amamamamama sen cok zayıfsın boyuna gore ben kızıma hamıle kaldıgımda o kılodaydım ve çöp gıbı oldugumu dusunuyorum suan :))) bu arada cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?