Mehay'ın Diyet Günlüğü

bencede az olmak iyi çocuk olduğundan çok vakit geçiremyorum böyle takip etmesi kolay senin hedef neydi kaç kilo olmak istiyosun

bencede az olmak iyi çocuk olduğundan çok vakit geçiremyorum böyle takip etmesi kolay senin hedef neydi kaç kilo olmak istiyosun
canim benim hedefim mayisa kadar 52-53 kilo olmak.mutlaka vermem lazim mayista turkiyeye gidicem arkadasimin ve kuzenimin dugunu var fit olmaliyim :))

martta 3 yaşına gircek 24 yaşında evlendim bugun tatil olduğu için listeye uyamıyorum yarın başlarım artık yazmaya
Bende 21 yasinda evlendim, 39 aylik benim oglumda.
Tamam sen yarin basla listeye sorun degil ama cuma bildirim var unutma ) 3 gun sonra yani.

Aksam yemegimide yedim listede corba vardi ama ben bugunluk balik ve bir dilim ekmek yedim.bu gunude boyle kapatmis oldum.

selam topiğin hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya tez zamanda dşersin canım

ben altı aydır ulaşamadım 75 kg 63 kg kadar düştüm şimde ise 66-67 kg arası gidip geliyorum bende 60kg düşmek istiyorum bakalım düşebilecekmiyim :)))))

Meraba canim tesekkur ederim ,hosgeldin topigime...seni hatirladimda hangi topikten onu hatirlayamadim?insallah sende dusersin sende istedigin kiloya.nasil bir diyet yapiyorsun sen?ben dun ayca kayanin bir ayda 8 kilo diyetine basladim gayette iyi gidiyorum aclik hissetmiyorum ve hic zorlanmiyorum :))

canım geldım burdayım anneme gıttıgımden berı yıyorum gene :)))) dunde yıgenlerım anemler faalna bızdelerdı bı abant yaptık :) hazır cocuklara tatıldı ya bugunde ev karman corman bı cekı duzen vereyım 2mıl yuruyeyım gelıcem hemen

tamam hadi bakalim

bugun yediklerimde soyle:

sabah 4 kasik musli 1 cay bardagi sut

ogle (degisiklik yaptim) 5 zeytin,1 dilim ekmek ,1 dilim domates...

aksamada 1 tabak kabak yemegi var, 1 domates ve 1 dilimde ekmek...

BU SABAH BIRAZ FAZLA UYUDUK BIZ UYUYAKALMISIZ NERDEYSE GAMZE OKULA GEC KALACAKMIS :)))

sbh 4kofte yrm dılım emkek pekmez azcık ta
ara:bır avuc fındık bır yesıl elma
aksama da balık ıkındı saatınde olucak bu

sımdı bebişimi uyutup 2mıl yapayım

bugun geç kalktım daha bişey yapamadım
sabah
1 dilim ekmek
az peynir
4-5 tane yeşil zeytin
az kereviz salataı yoğurtlu
şimdi yapa bilirem pilates ve 3 mil lesli
aradada
yeşil çay ve yr bardak süt 2 kaşık müsli

1.70 boy 52 kilo maken gibi olursun inşallah veririz

2mıl yapıp geldım bu ayda 15ıne kadar 2mıl ypaıcam son ıkı haftada 3mıle cıkarcam bende ınsallah

mehayım bu halıylede manken aslıdna )

elifcim sen kılosun

burnum tıkalı hatayım ama yinede yaptım pilatesi burundan nefe alıp ağızdan veriyoruz ya burnum tıkalı olunca baya bi zorlandım ama yaptım kafam rahat
müslimi yedim yeşil çayımı içtim deminde 1 tane elma yedim
7 de öğlenden kereviz salatam var 1 dilim ekmekle onu yerim dahada ağzıma bişey sürmem
3 mil leslimi yapamadım daha onuda akşam yemeğinden onra halletcem

ama amamamamama sen cok zayıfsın boyuna gore ben kızıma hamıle kaldıgımda o kılodaydım ve çöp gıbı oldugumu dusunuyorum suan :))) bu arada cok gecmıs olsun

1.70 boy 52 kilo maken gibi olursun inşallah veririz
İnsallah canimm...
2mıl yapıp geldım bu ayda 15ıne kadar 2mıl ypaıcam son ıkı haftada 3mıle cıkarcam bende ınsallah

mehayım bu halıylede manken aslıdna )

elifcim sen kılosun
Yok kiz nerem manken?sen o fotograflara inanma en zayif gorunduklerimi koyuyorum :))))
Gecmis olsun canim, sende ayca kaya diyetini yapiyorsun simdi dimi?
ama amamamamama sen cok zayıfsın boyuna gore ben kızıma hamıle kaldıgımda o kılodaydım ve çöp gıbı oldugumu dusunuyorum suan :))) bu arada cok gecmıs olsun
Bende o kilodayken cok zayiftim diyorum simdi dusununce ve eski kiyafetletime bakinca.ama mutlu degildim o kiloyla.insan daha zayif olmak istiyor o zamanda :))
Simdi 57 ye duseyimde gerisi kolay diyorum :)) eyy gidi gunler eyyy...

Kizlar bugun pek vaktim olmadi giremedim ama menumu aynen yazdigim gibi yedim onun disina cikmadim.aksam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum ve Allahima bin sukur harika gidiyorum...tek sikintim spor yapamiyorum paartesi basliycam onada insallah..
Kizlar cuma sabahi oglene kadar bildirim yapmayi unutmayin tamammi?sonra her cuma bildirim gunumuz :) hadi bakalim el birligiyle fistik olucaz fistik

Elff cim sen bebegine hamile kaldiginda kac kiloydun kac kilo aldin toplamda?doguma kac kiloyla girdin yani?birde kilo alis verislerinden dolayi bacaklarinin arkalarinda catlak olusmadimi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…