Mehay'ın Diyet Günlüğü

gunaydıııınnn

bende bır yumurta 3zeytın az peynır ve mınık 3dilim borek yedım cok doydum ara yapamıycam :))) oğleye de kuru fasulye yapmayı dusunuyorum oğleden sonra yıne 2mıl

ama ben yıne almısım 72den asagı bı ınemedım ya

Canim alirsin tabi yeme artik borek corek.yada en fazla bir dilim ye.bir diliminde 300 kalori var 3 dilimi tamamen yakman icin 3 saatten fazla leslie ile yuruyus yapman lazim. (

Bu arada soylemeden gecemiycem bende buyuk degisiklikler var.inanilmaz degisiklikler :))
Bayildim ayca kayanin bu diyetine birakmam artik.en iyi kurtaricim bu diyet bundan sonra :))
Bekleyin yarin suprizlerle gelicem :)))

haklısın canım ya yemesem ıyı tabı (( yarım saatı zor yapıyorum 3saatı nasıl yapacam ya

wallahamı ya hadı bakemmm gaza getır benıde ya ben bu dıyetı pek anlayamadım kafama yatmadı ne yıcemı sasırıyorum o yuzden ypamıyorum

Vallaha :))))
Neyini anlamadinki canim ben yardimci olayim? Bizim ev tamtakir su anda bile buluyorum yapiyorum sen niye yapamayasin?

ya ne bılım canım ya vakıt yetmıyor bana hele bu aralar canım o kafdar sıkkın ki hıc bıseyı takmak ıstemıyorum kafama melela bugun fasul ıslamıstımonu yaıpcam kendıme vakıt ayırmak ıstemıyorum nedense sanırım bıraz bunalıma gırıyorum ((

Anliyorum canim...kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap o zaman.bir ara bende oyleydim sebebini anlatirim bir ara.moralim sifirdi uyuyamiyordum uzuntuden...simdi iyiyim toparladim cok sukur...

Eveeettt ogle yemegimide yedim geldiiimmm...1,5 dilim ekmek, 2 domates ve 1 yumurtadan melemen yaptim.yaninada cay ohhh :))
Aksamada bir tabak kabak yemegi ve 1 dilim ekmek ve kapaniiiis :))
saat 6 dan sonrada mutfak kapanir :))

ooooh hadi masallah sana ıns. ıstedıgın kıloya ınersın

bende fasulyeyı pişiriyorum ama ben haşlanmıs 6kaşık yedim doyurdu benı aksamada bır kase corba bır dılım ekmek dusunuyorum

bır kagıda yazdım lısteyı astım buzdolabına ınsallah bakalım yavastan baslayım bır haftada ne sonuc alcam bakalım

evet mehay ayça kayanın diyetini yapıyorum bu sabah taniyonum düştü hastayım ya ondan heralde gözüm karardı midem bulandı eşimi çağırdım işden geldi baktı bana şimdi iyiyim ama bugun spor yok yapacak halimde yok diyete devam

Elff cim sen bebegine hamile kaldiginda kac kiloydun kac kilo aldin toplamda?doguma kac kiloyla girdin yani?birde kilo alis verislerinden dolayi bacaklarinin arkalarinda catlak olusmadimi hic?

58 kiloyla hamile kaldım 78 le doğuma girdim 1 ay sonra tartıldım 65 kiloydum sonra 63 düştüm emzirmeyi bırakınca kilo aldım yeniden benim bünyem çatlağa çok yatkın hamileyken ne pahalı kremler kullandım banamıın demedi ne biçim çatladı hala çatlaklar duruyo benim alt göbeğimde çok var pilatesle toparlamaya çalışıyorum gitmiyo ama gider diye umut ediyorum senin durum nasıl

3mıl sporumuzuda yaptık şükür şimdi yogurdumu yıyıp ardında bebısım uyanmadan aksam yemeklerımıde yapayım aksama bır kase corba ve bır dılım ekmek yemeyı dusunuyorum sırasında da bır ıkı meyve olur yersem ıste haslanmıs fasulye benı acaıp tok tuttu ya madem bende artık haslanmıs olarak yıyeyım yedıklerımı bakalım kac zaman dayanabılcem yın 15nde gunumuz var 70 olarak katılsam aralarına bakalım

gunaydıııınnnn
yıne ben varım kımsecıkler gelmemiş henuz
sbh:nesfıtımı yedım geldım veeeee kılomu bıldırıyorummm 71.5

Gecmis olsun elff cim dikkat et kendine.
Benim hikayemde soyle:
Bende 58 kiloyken bir ayda guzelce 5 kilo aldiktan sonra hamile kaldim.63 kiloyla hamile kalmis oldum.
Ama bulantilarim ve kusmalarim yuzunden 3 aylik hamileyken 59 a geri dusmustum.Sonra kusmalar 5-6 aya kadar surdu ben o zamana kadar fazla kilo almadim aldim ama cok degil...son 3 ayda aldim ne aldiysam veee 77 kiloyla doguma girdim.Yani toplamda 14 kilo almis oldum :)) benim bacaklarimin arkasinda daha onceden ince catlaklar vardi onlar cogaldi ve kalinlasti ( kalcalarimda olustu ama cookk sukur ki karnimda hic olmadi.Tek tesellim bu zaten benimde her tarafim mahvoldu...Senin bacaklarinin arkasinfa cok varmi?Ben en cok onlara uzuluyorum inan...
Olurdun oluuuuurrr daha bile az olursun metak etme canimmmm...
gunaydıııınnnn
y...ıne ben varım kımsecıkler gelmemiş henuz
sbh:nesfıtımı yedım geldım veeeee kılomu bıldırıyorummm 71.5

Supeeeeerrrr hani verememistin kiz bizimi yiyosun sen :)))))

yok canım ya dun senın dedıgın gıbı beslendım sonuc bır gunde bu oldu cok hızlı verebılıyorum ben ama dıkkat eddersem edemıyorum bılıyosun motıve olamıyorum bugunde ıste bakalım nele r olacak yrn gunum var onda korkuyorum onuda atlatırsam bu hafta ınsallah guzel gıdecek 69u gormeyı dusunuyourm bırden gaza geldım
benım 3 hamılelıgımde de hıc catlagım olmadı sadece tek hatam ılk kızımdan sonra hıc aldırs etmeyıp yedıkce yıyıp 52kılodan 75 kıloya cıkmam oldu (( oda benı maffeettı ama bu yaza kadar ınsallah 65 ve ondan sonra da 55 ))
sen ne almdesın bkalım hadı patlat bombayı

Veeeee kilomu bildiriyorum kizlarrrr siki duruuuuunnn :))
Pazartesi 64.5 kilo olan ben sadece ayca kaya diyeti ile spor yapmamama ragmen 4 gun sonra yani bugun 62,7 yim...
Yani 1,8 gitmis 4 gunde...
Bundan sonra bu kadar hizli gitm esede haftada 1 kilo gitse 59 kiloyla girerim subat ayina...Subatta da 4 kilo gitse marta 55 ile girsem geriye 3 kilocuk kalir yasasiiiiinnn :)))

Aslinda dun sabah 62,3 gelmistim bugun 61,9 gelsem iyiydi ya bunaa sukur...Sonucta bir haftada degil 4 gunde verdim bu kiloyu...

Kizlar telefondan girdigim icin liste yapamiyorum su an ama bilgisayardan girince yaparim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…