haklısın canım ya yemesem ıyı tabı(( yarım saatı zor yapıyorum 3saatı nasıl yapacam ya
wallahamı ya hadı bakemmm gaza getır benıde ya ben bu dıyetı pek anlayamadım kafama yatmadı ne yıcemı sasırıyorum o yuzden ypamıyorum
ya ne bılım canım ya vakıt yetmıyor bana hele bu aralar canım o kafdar sıkkın ki hıc bıseyı takmak ıstemıyorum kafama melela bugun fasul ıslamıstımonu yaıpcam kendıme vakıt ayırmak ıstemıyorum nedense sanırım bıraz bunalıma gırıyorum((
İnsallah canimm...
Yok kiz nerem manken?sen o fotograflara inanma en zayif gorunduklerimi koyuyorum :))))
Gecmis olsun canim, sende ayca kaya diyetini yapiyorsun simdi dimi?
Bende o kilodayken cok zayiftim diyorum simdi dusununce ve eski kiyafetletime bakinca.ama mutlu degildim o kiloyla.insan daha zayif olmak istiyor o zamanda :))
Simdi 57 ye duseyimde gerisi kolay diyorum :)) eyy gidi gunler eyyy...
Elff cim sen bebegine hamile kaldiginda kac kiloydun kac kilo aldin toplamda?doguma kac kiloyla girdin yani?birde kilo alis verislerinden dolayi bacaklarinin arkalarinda catlak olusmadimi hic?
Gecmis olsun elff cim dikkat et kendine.evet mehay ayça kayanın diyetini yapıyorum bu sabah taniyonum düştü hastayım ya ondan heralde gözüm karardı midem bulandı eşimi çağırdım işden geldi baktı bana şimdi iyiyim ama bu spor yok yapacak halimde yok diyete devam
Benim hikayemde soyle:58 kiloyla hamile kaldım 78 le doğuma girdim 1 ay sonra tartıldım 65 kiloydum sonra 63 düştüm emzirmeyi bırakınca kilo aldım yeniden benim bünyem çatlağa çok yatkın hamileyken ne pahalı kremler kullandım banamıın demedi ne biçim çatladı hala çatlaklar duruyo benim alt göbeğimde çok var pilatesle toparlamaya çalışıyorum gitmiyo ama gider diye umut ediyorum senin durum nasıl
Olurdun oluuuuurrr daha bile az olursun metak etme canimmmm...3mıl sporumuzuda yaptık şükür şimdi yogurdumu yıyıp ardında bebısım uyanmadan aksam yemeklerımıde yapayım aksama bır kase corba ve bır dılım ekmek yemeyı dusunuyorum sırasında da bır ıkı meyve olur yersem ıste haslanmıs fasulye benı acaıp tok tuttu ya madem bende artık haslanmıs olarak yıyeyım yedıklerımı bakalım kac zaman dayanabılcem yın 15nde gunumuz var 70 olarak katılsam aralarına bakalım
gunaydıııınnnn
y...ıne ben varım kımsecıkler gelmemiş henuz
sbh:nesfıtımı yedım geldım veeeee kılomu bıldırıyorummm 71.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?