Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

canlarım şimdi çıkmam lazım..geçen sefer ki gibi nostalji trenini kaçırmayalım...eşim bilgisayardan kalkmam için fırçalıyor(geçen sefer geç kalmıştık ta)görüşrüz canlarım öptümmmm

kahvaltı

1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar peyniri
5 tane zeytin
domates salatalık

ara:yeşil çay

öğle:tarhana çorbası
yoğurt

akşam:belli değil

selam yoldaşşş
nerdesin sen yaa.
ayıp yaa patron ortalarda yok.

yaa bugün burda bi arkadaşın doğum günüsü var ;:)
napsam bi dilim pastayesemmi ki ?

selam yoldaşşş
nerdesin sen yaa.
ayıp yaa patron ortalarda yok.

yaa bugün burda bi arkadaşın doğum günüsü var ;:)
napsam bi dilim pastayesemmi ki ?

önce bir menünü görelim bugün neler yedin tatlım ona göre,,, yiyip yemeyeceğine karar verelim..oldumu tatlım

cnm iş yernde yoğunluktan yiyemedim

akşam bende yorgun gidince kim salata yapcak

ben akşama balık istiyorum yanına salata kızlar bize gelin beraber yiyelim...siz çalışıyorsunuz ben evdeyim ...yemekler benden.....çayıda bir zahmet siz yapıverin......

meleğim benim çıkmam lazım cevabını bekliyorum ama ......nirlerdesin....:26::26::26::26::26:seni beklersem eczane kapanacak bacımmmtansiyon takibi verdi doktor....eğer bugün karbonu fazla kaçırmadıysan dengelemek şartıyla benden izin ama sadece 1 dilim tmmı tatlım...

ben akşama balık istiyorum yanına salata kızlar bize gelin beraber yiyelim...siz çalışıyorsunuz ben evdeyim ...yemekler benden.....çayıda bir zahmet siz yapıverin......

oy oy süper olurr balık salata yaparız cnm ne olcak

yemek yapıcak halım yok yogurt corbası yaptım yanınada kendımı ıyı hıssedersem bakarım bırseyler

aynen benimde halim yok hiç yemek yapmaya

Son düzenleme:
sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
1kaşık bal
5 ince dilim sucuk
süt
5 yeşil zeytin

ara
kuruyemiş

öğlen
tarhana çorb
yarım pors patlıcan yemeği
yoğurt

az öncede bi dilim çukudaklı pasta

akşam bişi yemiyim dioym yavvv
;(

menünde göze batan birşey yok tatlım..sadece pasta var onuda fazlasıyla hakettin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…