melek ben şimdi cammı silsem yediklerim erir
iyi uykularrrr
melekcim topiğin hayırlı olsun bu aralar nete fazla giremlyorum evde internet yok arzunun topindeyim biliyorsun ama vakit buldukca sanada gelirim öpüyorum...
yoldaşş yarın için fikir ver bakalım bizee
canım hoşgeldin ....kilo çizelgesini soruyorsun sanırım bak altta linkini sana kopyaladım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
eğer yapamassan bana bilgilerini yaz
yardımcı olurum
boy
hedef kilo
başlangıç kilonu yazarsan ben senin yerine yaparım
üç kişilik yiyip bir kişi olarak ortalıkta dolaşmamızdır:)
en komiği buydu....
ben işten 7 de geliyom eve 6 ya kadar nasıl yicez acaba yemeği hanfendüüüü?
canım günün tarihini yazman yeterli..kolay gelsin..canım yaprım ama tarıh kısmında yanlıslık oldu
emin ol canım bende aynıyım ..bazen tanıyamıyorum kendimisüper tarifaynen ben
yeme canım bencede yemegece gece bır tabak ( 3 yemek kasıgı kadar ) yogurt yedım ıcıne yarım cay kasıgı zerdacal yarım cay kasıgı zencefıl yarım cay kasıgıda tarcın kattım yıne tosun gıbı olucam acıktım ama aslaa yemem
günaydın fıstıklarrrrr
uyanın hadi çıtırlar gelin bakalım
melekcim ....saat 7 de geliyorsan yemek saatini çok geçe bırakmadan bir şekilde ayarlayabilirsin
canım günün tarihini yazman yeterli..kolay gelsin..
emin ol canım bende aynıyım ..bazen tanıyamıyorum kendimiiçimden canavar çıkıyor
yeme canım bencede yemebir anlık heves için çıtırlıktan vazgeçme ..yoğurt seni doyurmadı mı
günaydın bebemmm...uyandık geldik ama siz yoksunuz.. temizliğimi bitirdim..yemeğimi yaptım pişiyor bile
günaydınlar çıtır hatunlar....sabah 6 da kalktım ...kahvatımı yaptım...oğlumu okula gönderdim...temizliğimi yaptım cuma saati girmeden....yemeğimi yapıp ateşe koydum pişiyor...birazdan çorbamıda yapacağım...
ardından patlıcan ve kırmızı biber közleyip onlarıda hazırlayayım böylece yemek işi aradan çıksın...
BUSMEKİN kurslarına yazılmıştım ..hasta kabul işlemleri,bilgisayar,ve ingilizce kaydı yaptırmıştım..sadece bilgisayar kursu çıkmış sağlık olsun..bugün kayıt yaptırmaya gideceğiz eşimle beraber..... eşim benden daha şanslı 2 tane tutturdu biri arapça biri bilgisayar
gıcık oldum:18::18::18::18:
yürüyüşlere haftaya başlayacağım bu hafta böyle geçti....
şu anda tartı beni 77 gösteriyorçok üzüldüm
muazzezim yürüyüş neden yapmıyormusun hazır sahil boyu ohh mis gibi ol oğluşunu ....
birde leslie var bence çok faydalı özellikle kışın dışarı çıkamadığım için ben leslie yapıyorum...20 dklık olanl başla sonrasında diğer seviyelerine geçeersin...
Herkese günaydın biraz geç oldu ama idare edin artık
Kahvaltımı yaptım peynir zeytin domates salatalık yanında da çay herkeze afiyet olsun
Birşey sorcam tartı günleriniz ne zaman?
tartı günümüz bugün canımmmm!!!
günaydınn kızçeler!
bugün itibariyle 96 dan 94,5 a düşmüş bulunmaktayım.
siz napıosunuz kızceler
öğlen yemeğinde ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?