Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

melekcim topiğin hayırlı olsun bu aralar nete fazla giremlyorum evde internet yok arzunun topindeyim biliyorsun ama vakit buldukca sanada gelirim öpüyorum...

ilknurum canım hoşgeldin....her zaman bekleriz tatlım .... sohbete kahveye çaya bekleriz her telden kafamıza estiği gibi yapıyoruz işte birşeyler....acelemiz yok ...bende seni öpüyorum canım ..gelip selam vermen uğraman benim için çok değerli canımsın sağol kuzum

yoldaşş yarın için fikir ver bakalım bizee

canım yarın için fikir istemişsin ama..... bir menü yazıp yarın uygulasak mı acaba??

bakın bakalım bu nasıl

saat 07.00

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
kaşar peyniri
zeytin
domates salatalık

saat:10.00

ara:tere tohumu katılmış yoğurt (siz sade yiyebilirsiniz)

13.00
öğle: çorba
salata bol yeşillikli
16:00

ara:ben 3 veya 4 tane fındık yiyorum (kayınvalidem göndermiş tazecik)

18.00
akşam:ton balıklı salata
balık
tavuk sote
bunlardan birini seçebilirsiiniz

saat 18 den sonra su haricinde bir şey yemek içmek yok bakalım ertesi günü tartı bizi güldürecek mi

gece gece bır tabak ( 3 yemek kasıgı kadar ) yogurt yedım ıcıne yarım cay kasıgı zerdacal yarım cay kasıgı zencefıl yarım cay kasıgıda tarcın kattım yıne tosun gıbı olucam acıktım ama aslaa yemem

ben işten 7 de geliyom eve 6 ya kadar nasıl yicez acaba yemeği hanfendüüüü?

melekcim ....saat 7 de geliyorsan yemek saatini çok geçe bırakmadan bir şekilde ayarlayabilirsin

canım yaprım ama tarıh kısmında yanlıslık oldu
canım günün tarihini yazman yeterli..kolay gelsin..

süper tarifaynen ben
emin ol canım bende aynıyım ..bazen tanıyamıyorum kendimiiçimden canavar çıkıyor

yeme canım bencede yeme bir anlık heves için çıtırlıktan vazgeçme..yoğurt seni doyurmadı mı

günaydın fıstıklarrrrr
uyanın hadi çıtırlar gelin bakalım

günaydın bebemmm...uyandık geldik ama siz yoksunuz..temizliğimi bitirdim..yemeğimi yaptım pişiyor bile

günaydın cnmmm oh mis gibi oldu evin bide yemeğini de yaptın oo süpersin valla

kahvaltımı yaptım bende öle takılıyorum sitede spor için hareketler bakıyorum eve gidince azda olsa bişeyler yapıyım tabi yorgun düşmezsem
bulaşık makinasını boşaltcam sabah katladığım çamaşırları yerleştircem evi süpürcem yemek yapcam oğluşla ilgilenicem derken oooooo

günaydınlar çıtır hatunlar....sabah 6 da kalktım ...kahvatımı yaptım...oğlumu okula gönderdim...temizliğimi yaptım cuma saati girmeden....yemeğimi yapıp ateşe koydum pişiyor...birazdan çorbamıda yapacağım...

ardından patlıcan ve kırmızı biber közleyip onlarıda hazırlayayım böylece yemek işi aradan çıksın...

BUSMEKİN kurslarına yazılmıştım ..hasta kabul işlemleri,bilgisayar,ve ingilizce kaydı yaptırmıştım..sadece bilgisayar kursu çıkmış sağlık olsun..bugün kayıt yaptırmaya gideceğiz eşimle beraber..... eşim benden daha şanslı 2 tane tutturdu biri arapça biri bilgisayar
gıcık oldum:18::18::18::18:

yürüyüşlere haftaya başlayacağım bu hafta böyle geçti....

şu anda tartı beni 77 gösteriyor çok üzüldüm

ben tartılmadım melekkk bu hafta regl de olcam moralim bozulmasın diye
sevindim sizin adınıza kurslar güzel oluyo

muazzezim yürüyüş neden yapmıyormusun hazır sahil boyu ohh mis gibi ol oğluşunu ....

birde leslie var bence çok faydalı özellikle kışın dışarı çıkamadığım için ben leslie yapıyorum...20 dklık olanl başla sonrasında diğer seviyelerine geçeersin...

cnm oğluş okuldan yorgun geliyo onu yormak istemiyorum fazla leslie yapıyodum geçen kış bakalım bişylere el atcam

Herkese günaydın biraz geç oldu ama idare edin artık
Kahvaltımı yaptım peynir zeytin domates salatalık yanında da çay herkeze afiyet olsun

Birşey sorcam tartı günleriniz ne zaman?

Herkese günaydın biraz geç oldu ama idare edin artık
Kahvaltımı yaptım peynir zeytin domates salatalık yanında da çay herkeze afiyet olsun

Birşey sorcam tartı günleriniz ne zaman?

tartı günümüz bugün canımmmm!!!
günaydınn kızçeler!
bugün itibariyle 96 dan 94,5 a düşmüş bulunmaktayım.
siz napıosunuz kızceler
öğlen yemeğinde ne var?

çıtırlarrrrr ben geldim geri kaçıyorum migren ağrımm çok fazla aktarıma gittim çin yağı verdi bakalım iyi gelcekmi ben yatmaya gidiyorummm öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…