- Konu Sahibi melekaysee
İyi canım ya diyetle uğraşmaya çalışıyorum ben işte.Sen nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın? :)
Aylincim hep moralini yüksek tut başarıcaz hep beraber, hem duygu'nun da dediği gibi boyun avantaj senin için,fıstık gibi olcaksın önce kendine güven bakayım :)
Yapacağına inan,aç kalarak değil sağlıklı beslenerek kilo ver,meyve sebze sınırsız tüket,acıkınca meyve ye havuç salatalık yoğurt tarzı şeyler ye.
Beyaz ekmeği,unu,şekeri,yağı da hayatından tamamen çıkar, zeytinyağını az kullan, bol bol da hareket et o kilolar gidecek güven bana,başaracaksın :)
ben de iyiyim canım her zamanki gibi uykusuzum ve yeme ihtiyacı hissediyorum

Aylincim keşke ben 175 olsam da 90kilo olsam,kilo dediğin gelir gider ama boyu uzatmanın yolu yok,157yim ben.bak bende senin gibi ne varsa az az yiyorum,geçmişimizi oku,ekmek te ye,tam bugday,kepek,çavdar gibi.doymayınca daha kötü oluyor,yumurtayı haşla da ye,çok tok tutuyor.bu düzenle haftada 1 veya 1buçuk veriyorum,bu da süper benim için.
Aysuncum teşekkür ederim yazdıkların için,inanki biraz olsun içimi rahatlattın,o da aynen senin gibi diyor,rahatsız hissediyormuş ondan kapatıyormuş.bir de biz kavga ederken umut yanımızdaydı çok ağladı,sabaha kadar kabus gördü o gece ve şu anda bana düşman olmuş,babasına aşık olmuş resmen.bana git sen dokunma diyor,babasıyla işe gidiyor sabahları,çok zoruma gitti o yüzden uzatmamaya karar verdim herşey normale döndü şu anda,umutun tavırları hariç,uzun zamandır olmadığımız kadar huzurluyuz ne yapayım başka şansım yok,
canım ya ben kıyamam umut a...üzüldüm şimdi