Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

Aslında herkes ne demek istediğini anlamış da işte anlamazlıktan geliyor, polemik olsun millete. Konağın eski sahipleri gayet modern giyime sahipmiş o yıllarda, kafasını çevirince bir sürü kapalı kadın görmüş. Hepsi bu. Herkesin kendi düşüncesidir. Kendi hesabından da buna üzüldüğünü söylemiş. Gereksiz büyümüş olay.

kılık kıyafet devrimi yapılmış malum konağın sahipleride devrime uymuş o şekil giyinmişler. bunun medeniyetle ne alakası var kılık kıyafetle medeniyet mi gelirmiş medeniyet beyinle gelir beyinlerin değişmesi lazım üzerimizdekilerin değil. örnek melek baykal.

Kadinlarin fotograflarini paylasmadan bahsetse sorun olmazdi.
Ama boyle bi heves unlu biriyle fotograf cektiriyorum diye sevinen kadinlarin yaninda suratini musmula gibi yapip acik acik asagilayarak paylasirsa hem melek baykal hem de onu burada utanmadan savunanlar gelip de ozgurlukcuyuz humanistiz nidalari atmasinlar.
Bir kere kendinizi karsinizdaki kadinin yerine koyarak dusunun. Sadece bir kere o resimde olan birini anneniz ablaniz teyzeniz yerine koyun.
Ne hissedersiniz? Gevrek gevrek istedigini dusunmekte ozgur mu dersiniz?
Evet herkes istedigini dusunebilir ama istedigi herseyi ve herkesi paylasamaz!
Bunun adi terbiyesizliktir.
Medeniyet mi?
Kiyisina bile yaklasamaz.

Peki

o fotoyu çektirirken o kadınların hissettiği şey başkaydı melek baykalın başka
üzücü olan bu galiba, her zaman kalp kalbe karşı olmuyor
Istedigini hissetsin sorun bunu topluma acik olarak paylasmasi benim icin.
Kimse birbirini sevmek zorunda degil.
Ama terbiyesizlik yapabilecegin manasina gelmiyor.

Istedigini hissetsin sorun bunu topluma acik olarak paylasmasi benim icin.
Kimse birbirini sevmek zorunda degil.
Ama terbiyesizlik yapabilecegin manasina gelmiyor.

öyle tabii de bu yazdığım şey beni rahatsız etti, o kadınlar onun dizilerini kadın programlarını takip eden onu seven kadınlardı muhtemelen, nerden bileceklerdi ki arkalarından böyle konuşulsun

melek baykal tabiri caizse cami duvarına işemiş, zaten anadolu demek bu kadınlar demek, kariyer anlamında da hedef kitlesini böyle harcamak pek akıllıca olmamış

@HayyaL ısrarla yanlış bişey yok diye savundun ama kadın çıkıp "kendi yazdıklarımdan ÜRKTÜM,kanım DONDU" dedi...demek ki biz abartmamışız hakikaten ürkünçmüş söyledikleri....
Ee daha daha nasılsın :)

Dediklerimi anladığın gün konuşuruz diyeceğim de anlamadın.
Yanlış değil, demedim.
Mesajlarımı alt alta yazdırma.
Profilinden gir mesajlarıma bak.
Oku ve sonra sus lütfen.
Edit: sen şimdi gene bol keseden atarsın diye sana Yazdığım Mesajı alıntıladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzücü. Çok ayıp.
Özür dilemiş sanırım, ben onu demek istemedim yanlış anlatmışım demiş ama ne demek istediğini açıklamamış. Özrüne inanmadım o sebeple. Zaten yaptığı paylaşımdan zorlasan da başka anlam çıkmıyor, ne dediği, nasıl ayıp ettiği çok açık. Tepkiler üzerine R yapmış belli ki.

kendine sorular sormussun ama melek hanımcım, yaptıgın sabah programlarını acaba izleyenler kimler?
bi onu düşün sen. işe gelınce sorun yok dimi..
ayrıca ne guzel kapalı bu teyzeler. siyasi içermiyor görünüşleri.
sana mı düşmüş acaba..

İlk mesajın...
Herkes olmamış yakışmamış derken sen bunu yazdın...illa bana muhalefet olucan ya...sonra yazdıkların ayıp olmasın diye kıvırdıkların...dışardan okuyan anlasın yeter bana...hadi çüs görüşücüsss

Güler yüzle karsilamislar birde... Sonrasında onlar için soylenen bu sözler... Gerçekten üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…