Yani büyük ihtimalle tepkilerden dolayı yapti o aciklamayi... Fikrinin gerçekten o aciklamadaki gibi olmasini isterdim. Hic samimi gelmiyor.Çok üzücü. Çok ayıp.
Özür dilemiş sanırım, ben onu demek istemedim yanlış anlatmışım demiş ama ne demek istediğini açıklamamış. Özrüne inanmadım o sebeple. Zaten yaptığı paylaşımdan zorlasan da başka anlam çıkmıyor, ne dediği, nasıl ayıp ettiği çok açık. Tepkiler üzerine R yapmış belli ki.
Sizin soylediginiz ithami savunuyorum diyen yok ki. Neden insanlari gericilikle etiketliyor? Sizin yazdiginiz cumle yanlişsa bu da yanliş. He o dusunce ozgurluguyse, sizin umrunuzda degilse ki- umrunuzda ki kelimesi kelimesine aklinizda tutup yazmişsiniz- o zaman bu da dusunce ozgurlugu oluyor.Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
Sizin soylediginiz ithami savunuyorum diyen yok ki. Neden insanlari gericilikle etiketliyor? Sizin yazdiginiz cumle yanlişsa bu da yanliş. He o dusunce ozgurluguyse, sizin umrunuzda degilse ki- umrunuzda ki kelimesi kelimesine aklinizda tutup yazmişsiniz- o zaman bu da dusunce ozgurlugu oluyor.
İlk mesajın...
Herkes olmamış yakışmamış derken sen bunu yazdın...illa bana muhalefet olucan ya...sonra yazdıkların ayıp olmasın diye kıvırdıkların...dışardan okuyan anlasın yeter bana...hadi çüsgörüşücüsss
Sizin gozunuzde ne oldugum benim icin onemli degil. Ne dusunurseniz dusunun.şimdi ne oldu. melek baykalın yaptığından farkınız ne.
tıpatıp aynısınız gözümde
Aynen size iade ediyorum. Cokbilmis.Böyle de aymazsınız.
Ne igrenc degil mi bu durumSaç kılımızın görünmesi mi sadece bizi medeni yapan?
Ne şekilci milletiz ya hu ünlüsünden ünsüzüne...
Basi kapilarla mi geride kalacak TurkiyeBu ülkenin daha fazla medeni insana ihtiyacı var
Başka milletler ileri gider biz geri
öncelikle bekledim.Bosuna dememisler;
Medeniyet aciklikla olsaydi, maymunlar en medenisi olurdu. Malum onlarinda kici basi acik.
Yazik bu gibi insanlara aciyorum sadece.
Sizin gozunuzde ne oldugum benim icin onemli degil. Ne dusunurseniz dusunun.
Melek Baykal'a kızmaya zerre hakkınız yok. aynı kafadasınız çünkü. o kapalılara laf etti diye "anti demokrat" oldu ya, yarın öbür gün biri benim başımı örtmeme hakkıma tecavüz etse elinizde tuzla koşarsınız o insanlara. öyle de demokrasiden nasibini almamış bir insansınız.Aynen size iade ediyorum. Cokbilmis.
Evet. Siz cope gidin.öncelikle bekledim.
bu yazdığınıza tepki geleceğini biliyordum çünkü bakalım ne yazacaksınız diye, gelenler şunlar:
Melek Baykal'a kızmaya zerre hakkınız yok. aynı kafadasınız çünkü. o kapalılara laf etti diye "anti demokrat" oldu ya, yarın öbür gün biri benim başımı örtmeme hakkıma tecavüz etse elinizde tuzla koşarsınız o insanlara. öyle de demokrasiden nasibini almamış bir insansınız.
o fotoğraftaki güzel ve iyi yürekli kadınlar için değil ama sizin ve sizin gibi düşünenler için eğer değeceğinizi düşünsem Melek Baykal'ın yazdıklarının aynısını yazardım ama gidip çöplerimi aşağı indirmeyi tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?