Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

...
Yani büyük ihtimalle tepkilerden dolayı yapti o aciklamayi... Fikrinin gerçekten o aciklamadaki gibi olmasini isterdim. Hic samimi gelmiyor.

Herseyi gectim fotograf cektirdigi o guler yuzlu insanlardanda mi utanmamis boyle bir beyanda bulunurken. Dinini, saygiyi gectim insanin yuzu kizarir ya ar damari catlamis bu kadinin. O insanlar seni adam sayip saygi gostermisler, beraber fotoğraf cektirmek istemisler. Sense arkalarindan vebalilarmis gibi laf carpiyorsun. Cok uzuldum o gulumseyen insanlari düşürdüğü duruma. Madem onlari alet etmeseydin..

Beni soyledigi sozler etkilemez, etkileyemez ne derse desin kim ki melek baykal? Onemli bir sahsiyet mi ki? Ne basarmis? Ne yapmis insanlik adina? Bari baskalarini isin icine sokmasaydi.

Sizin soylediginiz ithami savunuyorum diyen yok ki. Neden insanlari gericilikle etiketliyor? Sizin yazdiginiz cumle yanlişsa bu da yanliş. He o dusunce ozgurluguyse, sizin umrunuzda degilse ki- umrunuzda ki kelimesi kelimesine aklinizda tutup yazmişsiniz- o zaman bu da dusunce ozgurlugu oluyor.

ya onu bunu birakın da ...yinede sanslısıyız....melek baykal...tarih kokusunu içime çektim...diyor...ya birde deseydi..HEM KAPALI HEMDE KOKUYORLAR diye böyle diyenlerde olmadı değil
hak hukuk,özgürlük diyenler bağıranla ..yapıyor en büyük ayrımı ,adaletsizligi NOKTA

Resimdeki eli opulesi masum insanlarin yuzundeki heyecanli tebessumu gordukce melek baykaldan iyice tiksindim.unlu biri gelmis diye heyecanli ve guleryuzlu bir sekilde durmuslar birde melek baykalin surata bakin.Allahindan bulsun bu zihniyettekiler.

Ben bunu savunmadım ki. Mesajlarıma bakarsanız görürsünüz.
Yanlış dedim zaten.
Elbette Aklımda kalıyor, sürekli karşı karşıya geliyoruz.
Ne yapmak peşindesiniz?
Düşünce özgürlüğü sabah yazıp konuştuğumuz ve hallettiğimiz bir meseleyi ilk mesaj üstünden saldırmak da değil hanımefendi.

Bak bakalım o yazdığıma kaç kişi katılmış.
cevap istiyorsun sonra anlamamak istiyorsun yazdıklarımı.
Kıvırmak söylediğinin Tam tersini iddia etmektir.
Evet söyleyen yanlış. Çünkü o kadınların bir suçu yoktu.
Onlar üstünden hükümet eleştirdi yapayım derken Bambaşka yerlere gitti olay.
Gittikçe tuhaf bir Üslup kazanmaya başladın apranxx.
Yapma bunu, yüzyüze baktığımız bu forumda sırf seninle aynı düşünceleri ve ideolojileri paylaşmıyorum diye Saldırma.
Ayıp ediyorsun.
Ortada bir ayıplık durum varsa bunu beni hedef göstermek için sen yaptın ve yapıyorsun.
Yaşının Olgunluğunda davran rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak da şunu yazayım, melek Baykal bir sanatçı ve oyuncu.
Fikirleri yalnız onu bağlar. Çünkü bizler üstünde etkin bir yaptırımı yok.
Bizim başımızdaki yöneticilerin bizleri ayrıştırmak için konuşmaları çok daha önemli benim adıma özellikle bu türban konusunda.
Çünkü çok keskin bir çizgi Çekerek bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.
Gerçekten melek Baykal'ın açıklaması takılacak birşey değil. Her iki tarafta da türbanlı ya da türbansız uçlar olacaktır.
Önemli olan birlik Olmayı elden bırakmamaktır.
Türbanla gericilik olmadığı gibi, türbansız da maymun gibi medeni(!) olmuyoruz.

Ünlü, ünsüz, sanatçı ya da değil böyle çirkin düşünen, ve o düşüncesini de ulu orta paylaşan herkes için geçerli
duygularım.

Böylesini anlayışla karşılamam, saygı da duyamam.

Kimsenin açıklık derecesiyle de kapalılık derecesiyle de ilgilenmiyorum, insanların kalpleriyle ilgileniyorum ben.
Benim için dünyada iki çeşit insan var çünkü.
İyi insanlar ve kötü insanlar..

O fotoğraftaki muşmuladan hallice suratına baktıkça utanacaktır.
Bugün değilse de ilerde bir gün diye umuyorum.

Ummak istiyorum.

Bu ülkenin daha fazla medeni insana ihtiyacı var

Başka milletler ileri gider biz geri

Melek Baykal yaptığının yanlış olduğunu anlamış tekrar Yozgat a gidip oradaki insanlar dan özür dilemiş

Bu kadar tepki çekeceğini düşünmedim demiş

Bosuna dememisler;

Medeniyet aciklikla olsaydi, maymunlar en medenisi olurdu. Malum onlarinda kici basi acik.

Yazik bu gibi insanlara aciyorum sadece.
öncelikle bekledim.
bu yazdığınıza tepki geleceğini biliyordum çünkü bakalım ne yazacaksınız diye, gelenler şunlar:

Sizin gozunuzde ne oldugum benim icin onemli degil. Ne dusunurseniz dusunun.

Aynen size iade ediyorum. Cokbilmis.
Melek Baykal'a kızmaya zerre hakkınız yok. aynı kafadasınız çünkü. o kapalılara laf etti diye "anti demokrat" oldu ya, yarın öbür gün biri benim başımı örtmeme hakkıma tecavüz etse elinizde tuzla koşarsınız o insanlara. öyle de demokrasiden nasibini almamış bir insansınız.
o fotoğraftaki güzel ve iyi yürekli kadınlar için değil ama sizin ve sizin gibi düşünenler için eğer değeceğinizi düşünsem Melek Baykal'ın yazdıklarının aynısını yazardım ama gidip çöplerimi aşağı indirmeyi tercih ederim.

Evet. Siz cope gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…