- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben görücü usulü evlendim
şurada bize gösterdiğin sabrın onda birini göstersen yeter halbuki.
kırk tane konun var ben daha kimseye tersleyerek cevap verdiğini görmedim.
beni habire kovuyorsun gerçi:) ben hariç diyeyim bari.
Valla balık hafızalı değilim yaşananlar gün gibi ortada. Sana da arada hatırlamani öneririm bu ülkeye ne yaşatıldi bu yaltakcılar yüzünden.İnsanlari hemen yargılamak ne kolay demi diyelim ki aklanmadan önce açtı konuyu senin bu saçma tavrına maruz kalacaktır ..ama sizin gibiler Allah'ından cezasını bulur.. iftiracı topluluğu sizi ..başınıza gelinde anlayın..yanlış anlama benim başıma gelmedi ama empati bunu seninde yapmanı oneririm
Yok yok var bunu bu sekil de yasayanlar. Ha ne kadar masumlar bilinmez.Abiniz hapishaneye düştü mahkemede aklandı ve geri görevine döndü. Hımmmmmm işte buna pek inanamadım.
Ben masumluğunu sorgulamadım ne haddime onun karar mercii ben değilim ki.Yok yok var bunu bu sekil de yasayanlar. Ha ne kadar masumlar bilinmez.
İşte sen gelin olmayı seçtiğin içşn bunları yaşıyorsun canımcım..Evet bu olayla çileden çıktım konu ben değil abim oldu çünkü.Onların da dediği gibi biz hep mesafe koyduk uzak durduk onlardan bunu sorma samimiyetine bile sahip değil onlar beni gelin gibi görmüyor ki ben onları aile bileyim de sorsun asıl onlar çeksin üzerimizden defalarca o bizim yanımıza geldi biz onun ayağına gitmedik.
Bütün yaşanılanları masum ksiileri karalayarak çıkartma ya kararlısin o halde ..bir kimse suçluluğu tespit edilmediyse suçsuzdur sen onu ima bile edemezsin haddini bil ve umarım sana haksızlık yapılır ve yine karşına senin gibi birisi çıkarda boş konuşmaya devam edemezsin böyleceValla balık hafızalı değilim yaşananlar gün gibi ortada. Sana da arada hatırlamani öneririm bu ülkeye ne yaşatıldi bu yaltakcılar yüzünden.
Herşeyin en güzeli olacak diyen insanlarla birşey konuşmaya gerek duyar mısınız?Herşeyin en güzelini geçtim insan gibi bile davranamadılar davranamıyorlar hala...Bence sen büyüklerine karşı saygılı bir insansın ,büyüğüne karşı haddini bilen birisin. Kaynanaya saygı sınırlarını icinde cevabını veriyorsun normal olan da bu zaten.Bir de doğulu olduğunu söylemiştin. Sizin adetleriniz biraz daha fazla oluyo bildigim kadarıyla ve genelde cogu seyi erkek yapiyo
Düğün zamanı boyle her masraftan kacmalarina uyuz olmakta haklısın ama karsi taraf sen ve ailen gibi olamaz ki bence o altin esya koltuk gibi seyleri unut napcaksin zamani geri alamiyorsun.
Ilerde daha cok guzel seyler yaparsın kendine sallaaaaaaa
Ayrica görücü usulu de bazi yerlerde hersey bastan konusuluyor konuşsaydınız.
Evet gelinim çünkü onlardan bana aile olmaz.İşte sen gelin olmayı seçtiğin içşn bunları yaşıyorsun canımcım..
Cenazeye gitme sebebim görümcemin kaynanası ve kayınbabası çünkü onlar bizim gözümüzde biz onlar gözünde çok değerliğiz birbirimizi anlıyoruz çünkü dünür ailesi ortada o insanlar tam bir pırlanta kaynanamın lüzumsuzluğu yüzünden neden gitmeyeyim gidip görmezden geldim onu ve kızını.Bence tereliye büyüklerine karşı saygılı,aslinda aile olmaya da önem veriyor. Bir de gelenekci. Bak kinleniyor ama yine de cenazeye falan gidiyor .yani saygısız degil aslinda. Aslinda bence saf yönü de var. Bilmem oyle düşündüm ben..
Burda da sert yorumlar görünce sinirleniyor .
Cok merak ediyorum gercekte nasil biri olduğunu
Kaç yaşındasınCenazeye gitme sebebim görümcemin kaynanası ve kayınbabası çünkü onlar bizim gözümüzde biz onlar gözünde çok değerliğiz birbirimizi anlıyoruz çünkü dünür ailesi ortada o insanlar tam bir pırlanta kaynanamın lüzumsuzluğu yüzünden neden gitmeyeyim gidip görmezden geldim onu ve kızını.
Keşke yaşanılan herşey geçmişte kalsaydı abimin mevzusu geçmiş bir konu değildi hiç açılmadı bile ama artık haddini bilecek öyle herşeye konuşamayacak eşimin yanında tek bir kez bu konuyu açmamış insan annemin yanında böyle konuşamazbanabenigeriver eski konularına göz attım da benden sana bir tavsiye: sinirin bozan insanlardan uzak dur konuşma sana en iyi gelecek şey bu yoksa kendin üzülürsün hep laf yetiştireyim derken. İnsanları bu kadar kafaya takmak iyi değil her insanın kusuru hatası olur geçmişi unut artık bu kinle yaşanmaz
26Kaç yaşındasınbanabenigeriver merak ettim
Yaşanılanların geri de kalmamasına sen sebep oluyorsun. Unut gitsin geçmiş geçmişte kalsın yoksa yıpranan üzülen sen olursun eminim kayınvaliden bu kadar kafasına takmıyordur. Bence o kadar abartılacak bir şey değil bu abinin mevzusu olabilir herkesin başına geliyor böyle abartılı tepkiler verme. Hayat çok kısa ve gerçekten eşini seviyorsan onunla mutluluğu istiyorsan ailesine kötü davranma sevmesen bile samimi olmak zorunda değilsin nötr ol. Merhaba nasılsın iyi misin bu kadarı yeterli. Eşini de soğutursun bu laf etmelerinleKeşke yaşanılan herşey geçmişte kalsaydı abimin mevzusu geçmiş bir konu değildi hiç açılmadı bile ama artık haddini bilecek öyle herşeye konuşamayacak eşimin yanında tek bir kez bu konuyu açmamış insan annemin yanında böyle konuşamaz
Küçüksündür diye düşünmüştüm ama küçük de değilsin. Aynı zamanda evlenmişiz seninle aynı tarihler neredeyse bizde de ufak tefek sorunlar oldu tabiki kafama taksam ben de takardım ama en iyisi umursamamak kendim için eşim yuvam için
Çocuğun var mı ?Keşke yaşanılan herşey geçmişte kalsaydı abimin mevzusu geçmiş bir konu değildi hiç açılmadı bile ama artık haddini bilecek öyle herşeye konuşamayacak eşimin yanında tek bir kez bu konuyu açmamış insan annemin yanında böyle konuşamaz
Zaten ailesine kötü davrandığım yok muhabbetim hal hatırın önüne hiç geçmez zaten düne kadar hiç böyle konuşmamıştım evet ailesi başlatan ben konuşan olunca suçlu ben çıkıyorumYaşanılanların geri de kalmamasına sen sebep oluyorsun. Unut gitsin geçmiş geçmişte kalsın yoksa yıpranan üzülen sen olursun eminim kayınvaliden bu kadar kafasına takmıyordur. Bence o kadar abartılacak bir şey değil bu abinin mevzusu olabilir herkesin başına geliyor böyle abartılı tepkiler verme. Hayat çok kısa ve gerçekten eşini seviyorsan onunla mutluluğu istiyorsan ailesine kötü davranma sevmesen bile samimi olmak zorunda değilsin nötr ol. Merhaba nasılsın iyi misin bu kadarı yeterli. Eşini de soğutursun bu laf etmelerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?