- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
sahi mi bak bakBen görücü usulü evlendim
Birşey istediğim yok kız
Eşimin ailesini tanıyıp bilip kendimi yakmazdımsahi mi bak bak
Sadece kayınvalidem değil ki kocası kızı hepsi aynı ki ben birsürü olayı yaşadım üç beş birşey değil yaşım 26
Tereliye Hanımcığım sizce de çok takmıyor musunuz her şeyi kafanıza?
Gerçekten de burada sabırla cevap veriyorsun herkese, terslediğini de pek görmedim. Kayınvalideye nişan zamanı olan olaylar için bu kadar kinlenmene anlam veremiyorum o yüzden. Yaş kaç bilmiyorum ama bu kadar kafaya takmaya çok çabuk yaşlanacaksın. Kendine zarar veriyorsun gerçekten.
Sadece kayınvalidem değil ki kocası kızı hepsi aynı ki ben birsürü olayı yaşadım üç beş birşey değil yaşım 26
Bu yaşta çökmüşüm zaten heryeri ağrıyor sebepsizBak gencecik kadınsınız değiyor mu böyle canınızı sıkmaya? Onlar da böyle insanlar demek ki, geçmişi düşün düşün nereye kadar. Böyle takarsan 36 olmadan çökersin.
Ya tavşan inan sen demeden once hepimiz öyle sanıyorduk ( ne alaka ise)Yorumlari okuyunca sok oldum, ayni ulkede yasamiyoruz sanki
Sucsuz herkes işine geri dondu saniyorsunuz degil mi, ne guzel...
Keşke şuan ne yapmaya calistigini anlasaydimYa tavşan inan sen demeden once hepimiz öyle sanıyorduk ( ne alaka ise)
Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldik, sen çok mersi.
Ben sana iyi yapmışsın demeye geldim tereliye.evet iyi yaptın,çünki kayınvaliden sende apse gibi,ne söyleyip rahatlıyorsun,ne varlığını unutuyorsun.Bu yaşta çökmüşüm zaten heryeri ağrıyor sebepsiz
Aynen belkide cevaplarını almak istiyorlar yani önemsenmek istiyorlar rahat etmiştir umarım aldığı cevaplaBen sana iyi yapmışsın demeye geldim tereliye.evet iyi yaptın,çünki kayınvaliden sende apse gibi,ne söyleyip rahatlıyorsun,ne varlığını unutuyorsun.
Çinlilerin su işkencesi gibi"ha damladı,ha damlayacak" diye kendini sıkıyorsun,minik bir damla senin kulaklarını sağır ediyor adeta...O kadar söyle,bir şey olmaz,neysen öyle tanısınlar seni,su bulanmadan durulmaz.
Bu yaşta çökmüşüm zaten heryeri ağrıyor sebepsiz
Kız nişanda çerezi biz aldık kendi tarafımıza dağıttı diye dört gün uyuyamamıştı bu gecede uyuyamaz bence :))Ya ben şuan kaynanayı merak ediyorumkaçıncı uykusundadır
Abiniz hapishaneye düştü mahkemede aklandı ve geri görevine döndü. Hımmmmmm işte buna pek inanamadım.Hapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.
İnsanlari hemen yargılamak ne kolay demi diyelim ki aklanmadan önce açtı konuyu senin bu saçma tavrına maruz kalacaktır ..ama sizin gibiler Allah'ından cezasını bulur.. iftiracı topluluğu sizi ..başınıza gelinde anlayın..yanlış anlama benim başıma gelmedi ama empati bunu seninde yapmanı oneririmHa donusu olduysa aklanmistir.
Özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?