Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Birşey istediğim yok kız

Tereliye Hanımcığım sizce de çok takmıyor musunuz her şeyi kafanıza?
Gerçekten de burada sabırla cevap veriyorsun herkese, terslediğini de pek görmedim. Kayınvalideye nişan zamanı olan olaylar için bu kadar kinlenmene anlam veremiyorum o yüzden. Yaş kaç bilmiyorum ama bu kadar kafaya takmaya çok çabuk yaşlanacaksın. Kendine zarar veriyorsun gerçekten.

Sadece kayınvalidem değil ki kocası kızı hepsi aynı ki ben birsürü olayı yaşadım üç beş birşey değil yaşım 26

Sadece kayınvalidem değil ki kocası kızı hepsi aynı ki ben birsürü olayı yaşadım üç beş birşey değil yaşım 26

Bak gencecik kadınsınız değiyor mu böyle canınızı sıkmaya? Onlar da böyle insanlar demek ki, geçmişi düşün düşün nereye kadar. Böyle takarsan 36 olmadan çökersin.

Yorumlari okuyunca sok oldum, ayni ulkede yasamiyoruz sanki
Sucsuz herkes işine geri dondu saniyorsunuz degil mi, ne guzel...
Ya tavşan inan sen demeden once hepimiz öyle sanıyorduk ( ne alaka ise)
Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldik, sen çok mersi.

Bu yaşta çökmüşüm zaten heryeri ağrıyor sebepsiz
Ben sana iyi yapmışsın demeye geldim tereliye.evet iyi yaptın,çünki kayınvaliden sende apse gibi,ne söyleyip rahatlıyorsun,ne varlığını unutuyorsun.
Çinlilerin su işkencesi gibi"ha damladı,ha damlayacak" diye kendini sıkıyorsun,minik bir damla senin kulaklarını sağır ediyor adeta...O kadar söyle,bir şey olmaz,neysen öyle tanısınlar seni,su bulanmadan durulmaz.

Aynen belkide cevaplarını almak istiyorlar yani önemsenmek istiyorlar rahat etmiştir umarım aldığı cevapla

Bu yaşta çökmüşüm zaten heryeri ağrıyor sebepsiz

Her şeyi bu kadar takarsan hasta olman çok normal. Bak burada çoğu kadın eş ailesi ile sorun yaşıyor. Hepimiz her şeyi bu kadar taksak ömür geçmez.
Onlara bilenerek bir şey geçmeyecek eline. 10 sene sonra geriye dönüp baktığında en güzel yıllarını böyle şeylere takarak geçirdiğin için pişman olursun.Unut gitsin artık. Samimi olma ama düşmanlık da besleme, gerektiği yerde sakince cevabını ver sadece. İçinde affetmeye çalış artık. Kendine yük ediyorsun kinini. Affettiğin zaman bu saçma sapan sataşmalarını umursamamaya başlayacaksın. Onlara en güzel cevap da bu olur.

Ne kadar sacmaliyorsunuz ya. Kadinin kendi eşi de ayni olaydan dolayi işinden olmusken niye art niyetle sorsun size?Konuyu ulu orta dile getirmemis zaten anneniz ve size sormus.
Ustelik adam ölmüş. Cenazedesiniz.
Belliki konusmaya calismis sizinle ayni durumu yasamissiniz diye. Zaten aklanmis donmus abiniz.

Sizin gibi birini ne diye muhattap aliyorsa. Cenazede bile kin dolu davranislar sergileyebiliyorsunuz.

Ben seni reelde tanımayı isterdim gerçekten.
Birde yeri ve zamani olmayan densiz bir muhabbet olmus
Kaynanan cok meraklı biri herhalde cenaze yerinde bile sokuşturma peşinde.
Bosver ne takıyorsun sende doldurma kendini
Kendini doldurunca olan sana olur
Bende kendi kendime sinirlenirim gerek yok ama.

Ha donusu olduysa aklanmistir.
Özür dilerim.
İnsanlari hemen yargılamak ne kolay demi diyelim ki aklanmadan önce açtı konuyu senin bu saçma tavrına maruz kalacaktır ..ama sizin gibiler Allah'ından cezasını bulur.. iftiracı topluluğu sizi ..başınıza gelinde anlayın..yanlış anlama benim başıma gelmedi ama empati bunu seninde yapmanı oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…