- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim söylese ben söyledim der en ufak yalan söylemezEleştiri için yazmıyorum öncelikle bunu belirteyim. Belki eşiniz söylemiştir sizden gizli. Amcamın oğlu da eşinden gizli ailesinde olan bir durumu söylemişti. Sizin de eşiniz belki istemeden de olsa ağzından kaçırmıştır.
Çünkü bu hadsizlik bir değil beş değil on değil ama bugün dedim rahatladım yaaa aldı cevabını gitti neden sustum sanki belkide sustuğum için dert ettim bu kadar
Ben görücü usulü evlendimEki Görüntüle 2171775
Tereliye' nin nişanlılık ve evlilik serüveni..
Ben cevap verirsem terslerim malesefsusma o zaman bir daha ama tersleyerekte cevap verme.
Ben cevap verirsem terslerim malesef
Benzer şeyleri düşündüm bende. Bence artık birbirlerine karşı antipatikler, iyi bişeyi bile ters algılıyorlar. Ama tereliye candır. Yaptıysa bişey mantıklı bi nedeni vardır kendince. Adamlar nişandamıydı çerez bile almamışlar kız onun şokunu atamadı kaç sene geçti üstünden.Tanıdıklara ne olmuş acaba diye herkes bakar merak eder. Zor dönemdi çünkü bu. Hadi tereliye itiraf et kadın seni gıcık etsin diye pusuda bekliyorsun. Hatta onunla kavga etmekten gizli bir haz alıyorsun bence. Yakışır valla öyle devam et. Herkes halinden memnun baksana. Kv zorla kasınir tereliye kaşır. Bize de eksın oluyor. Valla seni sevmeye başladım cidden konuların çok heyecanlı ilerliyor
Anlamadım?OLEYYYY YENI KONUUUU
Musade isteyerek arabaya oturan kayinvalidede annede görmedim senin niye etmen lazım zaten
Birşey istediğim yok kızBen anlamadım ki bu tereliye bizden ne istiyor
seni bu forumda kimse anlayamaz tereliye sen öyle akıllı öyle bilinçli öyle empatili bir kadınsın ki maşallah sana tü tüüüHapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?