Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Eleştiri için yazmıyorum öncelikle bunu belirteyim. Belki eşiniz söylemiştir sizden gizli. Amcamın oğlu da eşinden gizli ailesinde olan bir durumu söylemişti. Sizin de eşiniz belki istemeden de olsa ağzından kaçırmıştır.

Eşim söylese ben söyledim der en ufak yalan söylemez

Benzer şeyleri düşündüm bende. Bence artık birbirlerine karşı antipatikler, iyi bişeyi bile ters algılıyorlar. Ama tereliye candır. Yaptıysa bişey mantıklı bi nedeni vardır kendince. Adamlar nişandamıydı çerez bile almamışlar kız onun şokunu atamadı kaç sene geçti üstünden.

OLEYYYY YENI KONUUUU
Musade isteyerek arabaya oturan kayinvalidede annede görmedim senin niye etmen lazım zaten

banabenigeriver konularınızın hepsini okuyorum ama çoğuna yazmadım. Buna yazma nedenim de konu ile ilgili değil. Ben sizi bir konuda takdir etmek istiyorum. Bu hafta okuduğum kim varsa en ufak bir eleştiri de argo cümlelerle saldırmış yorumculara. Ben sizde ısrarla kendinizi anlatmaya çalışma harici herhangi bir uslüp bozukluğu görmedim. Fakat gerçek şu ki biz sizi tanımadığımız için yazdıklarınız, öfkeniz ki sanıyorum bunlar karşı tarafa çok göstermek isteyip de yapamadıklarınız buraya yansıyor. Bu da tepki topluyor ve toplayacaktır. Umarım bu içinizdekilerle kendinizi çok yıpratmazsınız. Kv’nizin iyi niyetli olmadığı da belli ama bu konuya kadar onu eleştirirken hep yıkıcı bir tutumunuz olduğu için anlaşılamadınız. İyi geceler.

Sevgili Tereliye ilk banımı senin konun yüzünden yediğim gerçeği beni çok üzüyor Ama dayanamıyorum.

Konuyu açar açmaz " Bugün bizleri banlatacak neler anlattın?" diye düşündüm. Polemiklere doyulmayacak bir konudan giriş yapmışsın.Olsundu ben yine yazayım.

Kayınvaliden senden hoşlanmıyor, sen de ondan hoşlanmıyorsun. Neden hala görüşüyorsunuz?

Acaba kaynana ve gorumcenizi sevmediginizden söyledikleri herşey sorun oluyor olabilir mi?
Konuya yorumum, çok abartmışsınız. Gereksiz yere kendinizi yıpratıyorsunuz ne gerek var buna. Biraz daha rahat düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…