- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kaynanası abimin hayatına burnunu sokması haddi değil bunu düzeltelim.Kayınvalidesinin onunla tartışması haddi değilmiş ya,ondan dolayı bizden çıkartıyor acısını
@Mune abla birazdan gelip ban ban ban yapacak hepimizi
Benim nişanlımın abisi askerdi o zamanlar. O da içeri alınmıştı,bizde gidip görmüştük daha sonra 1 ay olmadan çıktı zaten. Suçsuzluğu kanıtlandı.Hapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.
Nereden biliyorsun etmediklerini ?Diyorum ya birkere bile ziyarete gitmemiş insanlar anlayamaz aklandı döndü olay bitti değil yani gerçekten çok çok zor bir durum küçümseyecek birşey değil.
Lütfen yorum yapmayın daha fazla konuma Allah başınıza vermez inşallah beni anlamak zorunda kalmazsınız.nahoşluğuna katılıyorum ama utanıp saklanması gerektiğine katılmıyorum.
gidip görmüş üstelik. yakınını 1 sene göremeyen var biliyorum. evladı hapiste ölen babanın isyanı yayınlandı haberlerde.
aklanmış biri için fazla hassasiyet.
Dalgaların köpürmesi....Hapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.
En yakın iş arkadaşlarım 24yaşlarında iki kız hapis yattı 6ay. Zaten şok olduk bana kalsa karışmış olmaları mümkün değil. Görüştüm kendileriyle aradım sordum. Son khk da ihraç edildiler. Hala davanın içeriğini söylemediler artık görüşmeyi kestim. Çünkü ben payıma düşeni yaptım onlar bana karşı sorumluluğunu yerine getirmedi bana göre. Suçsuz olduklarını hala düşünüyorum. Ama açıklamayı hak ediyorum.
Abiniz işine döndüyse ben olsam göğsümü gere gere anlatırım. İftira atmışlar hak yerini buldu diye. Kızacak birşey yok.
İftira fetömü doğrumu anladımÖyle canım işe geri dönüşü oldu Allah kimsenin başına vermesin.Böyle büyük konuşuncada Allah başa veriyor yapma bunu.
Çok yakını değilse zaten hapishanede ziyaret edemez ben abimi kapalı görüşte gördüğüm anı hiç unutamam dediğiniz gibi eşinizin abisi onun ne düşündüğünü neler hissettiğini bilemezsinizNereden biliyorsun etmediklerini ?
Neredeyse her aileden birileri soruşturma geçirdi, içeri alındı, ihraç yedi.
Eşimin en basitinden abisi içeride suan.
Mahkemesi olacak sonucu kimse kestiremiyor.
Abisi olduğu halde bulasip bulaşmadigini anca serbest kaldığı zaman öğreneceğiz mesela.
Yahu dert sanki bir sizde var.
Iftira atılmış ve aklanmis işte daha ne ?
Neyi bu kadar dert bunun yaw.
Bu olayla mi çileden çıktın? Aaa bu kadin simdi melek degil seytan oldu, oyle mi? Bence kendini aklama konularindan biri daha yiyecegin laflardan ötürü husranla sonuclanacak..Görümcemin kaynatası bugün vefat etti.Hastalığına kaynanamdan çok üzülüyordum.Cenazesine gittik önce caminin oraya sonra evlerine...Caminin orada arabada beklerken kaynanam üç beş kez gelip kapıyı açtı yanımızda oturdu(hiçbirinde müsade istemeden)sağdan soldan ben dedim bu birşey patlatacak bakalım ne sonunda derdini söyledi...Görümcemin kaynatası malesef iftira sonucu işinden olmuştu onu üzüp hastalığına sebep olan buydu zaten kanser olup vefat etti.Neden olduğunu az çok tahmin edersiniz.Büyük abimde aynı şekilde oldu.Bu durumu eşim hariç onlarla hiç konuşmadım(eşime zaten söyleme dedim tamam dedi o tamam derse bitmiştir sözdür yani)bir senedir onlarla görüşmüyordum bile.Kaynanam büyük bir cesaret göstererek oda işinden oldu değil mi onada iftira atıldı dedi annem cevabını verdi dedim sabır susar şimdi konuşmaya devam etti en sonunda patladım...Siz nerden öğrendiniz dedim...Televizyonda avukatlar söyledi dedi...Hangi videoda söylemişler göster dedim...İnternette karı koca isimleri altalta çıkmış dedi...Ben kimin internete baktığını biliyorum dedim(kastettiğim görümcemdi anladı)eşime iftira atıp onun söylediğini söyledi...İnsanlar iyi şeyleri söylemez kötü şeyleri söyler hep zaten dedim...Ne var herkesin başına gelebilir dedi görümcemin bilmem hangi komşusunada aynısı olmuş...(tabiki her zaman ki gibi bir görümce kıyaslaması duyacaktım)Banane ondan bundan ben abime bakarım üzerinden iki sene geçmiş bunu konuşmak kimin haddine dedim...Annem beni sakinleştirmeye çalıştı...Oda anneme evde görüşürüz deyip çıktı gitti eve gittiğimizde de ne onun ne kızının yüzüne bakmadım zaten
...İşte iyi kalpli melek kaynanam...
Evetİftira fetömü doğrumu anladım
Kaynana sormasaydı dert değildi aslındaNereden biliyorsun etmediklerini ?
Neredeyse her aileden birileri soruşturma geçirdi, içeri alındı, ihraç yedi.
Eşimin en basitinden abisi içeride suan.
Mahkemesi olacak sonucu kimse kestiremiyor.
Abisi olduğu halde bulasip bulaşmadigini anca serbest kaldığı zaman öğreneceğiz mesela.
Yahu dert sanki bir sizde var.
Iftira atılmış ve aklanmis işte daha ne ?
Neyi bu kadar dert bunun yaw.
Görüşüne 3 kişi yazabilirse ziyaret edebiliyor,savcılık izni alarak da gidebiliyorsun canım.Çok yakını değilse zaten hapishanede ziyaret edemez ben abimi kapalı görüşte gördüğüm anı hiç unutamam dediğiniz gibi eşinizin abisi onun ne düşündüğünü neler hissettiğini bilemezsiniz
Lütfen yorum yapmayın daha fazla konuma Allah başınıza vermez inşallah beni anlamak zorunda kalmazsınız.
Niye bilmeyeyim?Çok yakını değilse zaten hapishanede ziyaret edemez ben abimi kapalı görüşte gördüğüm anı hiç unutamam dediğiniz gibi eşinizin abisi onun ne düşündüğünü neler hissettiğini bilemezsiniz
O dediğiniz hapishane yönetimine göre değişiyor. Her yerde bu uygulama yok.Görüşüne 3 kişi yazabilirse ziyaret edebiliyor,savcılık izni alarak da gidebiliyorsun canım.
Atma tereliye din kardesiyizKeşke elimde olsada hiçbirini görmesem ya ben bir insanı severim canım ciğerim olur yada sevmem hiçbirşeyi olmaz.
Evet bu olayla çileden çıktım konu ben değil abim oldu çünkü.Onların da dediği gibi biz hep mesafe koyduk uzak durduk onlardan bunu sorma samimiyetine bile sahip değil onlar beni gelin gibi görmüyor ki ben onları aile bileyim de sorsun asıl onlar çeksin üzerimizden defalarca o bizim yanımıza geldi biz onun ayağına gitmedik.Bu olayla mi çileden çıktın? Aa bu kadin simdi melek degil seytan oldu, oyle mi? Bence kendini aklama konularindan biri daha yiyecegin laflardan ötürü husranla sonuclanacak..
Kac senedir bi cok kisi ayni sebepten sıkıntılar yasiyor zaten, hapis olsun ihraç olsun açığa alinma olsun.. Sendeki bu kompleks nedir? Ne var bunu sormasinda? Ben de olsam sorarim gelinimin abisinin basina ne geldiğini.. Ustelik ortalikta sormamis, sana ve annene sormuş..
Elini şu insanlarin boğazından çek artık Tereliye!
O olaylar çok tuhaf zaman gazetesine bilmem nerden üye bile yapıldıysan fetö dediler. Takmayın işe geri dönüşü olmuş.
Savcılık izni her yerde var.O dediğiniz hapishane yönetimine göre değişiyor. Her yerde bu uygulama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?