Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Hapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.
Benim nişanlımın abisi askerdi o zamanlar. O da içeri alınmıştı,bizde gidip görmüştük daha sonra 1 ay olmadan çıktı zaten. Suçsuzluğu kanıtlandı.

Diyorum ya birkere bile ziyarete gitmemiş insanlar anlayamaz aklandı döndü olay bitti değil yani gerçekten çok çok zor bir durum küçümseyecek birşey değil.
Nereden biliyorsun etmediklerini ?
Neredeyse her aileden birileri soruşturma geçirdi, içeri alındı, ihraç yedi.
Eşimin en basitinden abisi içeride suan.
Mahkemesi olacak sonucu kimse kestiremiyor.
Abisi olduğu halde bulasip bulaşmadigini anca serbest kaldığı zaman öğreneceğiz mesela.
Yahu dert sanki bir sizde var.
Iftira atılmış ve aklanmis işte daha ne ?
Neyi bu kadar dert bunun yaw.

Lütfen yorum yapmayın daha fazla konuma Allah başınıza vermez inşallah beni anlamak zorunda kalmazsınız.

davanın içeriğini kendileri bile öğrenemedi ki uzun süre

Çok yakını değilse zaten hapishanede ziyaret edemez ben abimi kapalı görüşte gördüğüm anı hiç unutamam dediğiniz gibi eşinizin abisi onun ne düşündüğünü neler hissettiğini bilemezsiniz

Bu olayla mi çileden çıktın? Aaa bu kadin simdi melek degil seytan oldu, oyle mi? Bence kendini aklama konularindan biri daha yiyecegin laflardan ötürü husranla sonuclanacak..
Kac senedir bi cok insan ayni sebepten sıkıntılar yasiyor zaten, hapis olsun ihraç olsun açığa alinma olsun.. Sendeki bu kompleks nedir? Ne var bunu sormasinda? Ben de olsam sorarim gelinimin abisinin basina ne geldiğini.. Sanki namusuna iftira atmış.. Ustelik ortalikta sormamis, sana ve annene sormuş..
Elini şu insanlarin boğazından çek artık Tereliye!

Kaynana sormasaydı dert değildi aslında

Görüşüne 3 kişi yazabilirse ziyaret edebiliyor,savcılık izni alarak da gidebiliyorsun canım.

Niye bilmeyeyim?
Aynı yastığa baş koyuyorum ben bu adamla.
Abim sucsuzdur değil mi diye göğsüne yaslanip ağladıgi kişi benim yaw !
Niye anlamayayim onu anlamadim?

Evet bu olayla çileden çıktım konu ben değil abim oldu çünkü.Onların da dediği gibi biz hep mesafe koyduk uzak durduk onlardan bunu sorma samimiyetine bile sahip değil onlar beni gelin gibi görmüyor ki ben onları aile bileyim de sorsun asıl onlar çeksin üzerimizden defalarca o bizim yanımıza geldi biz onun ayağına gitmedik.

O olaylar çok tuhaf zaman gazetesine bilmem nerden üye bile yapıldıysan fetö dediler. Takmayın işe geri dönüşü olmuş.
Kaynanayı sevmeyince a dese siz kızıp köpürecektiniz zaten. Ama konuyu açıp okları çekmişsiniz herzamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…