- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim yaşadığım şeyler umrumda yediremediğim şeyler bunlar onlar değil inanın sokaktan geçen insanlar bana daha sevimli .Ben de kayimvalidemi aman aman seven biri değilim.
Ama takmamayi öğrendim mesela.
Bana zarar.
Evime zarar.
Eşime zarar.
Sanıyorsun ki bir sana yapıldı bu kadar kötü muamele.
Isteme nişan, düğün ve sonrası anlayacagin bir ton sıkıntı ile evlendim ben eşimle.
Senin gibi üstelik diklendigimde karşımda susan bir kadın da yoktu.
Cirkeflikte yarısir nitelikte, canını acıtmak için demedigi şeyi bırakmayan, evlatlarına olan itinanin onda birini bile bize göstermeyen bir kadına yine de muhtaç olursa bakarım diyorum.
Bak ofkeni anlıyoruz kk olarak :)
Lakin umurumda değil deyip 80 konunun 70'inde onlardan bahsedersen sana kim inanır ?
Kadir Inanır
Espri yeteneğim çıta yukseltmis dbabdbhqba
Şeriatın kestiği parmak acımazHakikaten ya, en son onun konusunda banlanmiştim ben de.. Yine tutamadim dilimi
Tereliye terörle mücadele timi gibi mossad gibi bi şey galibaHakikaten ya, en son onun konusunda banlanmiştim ben de.. Yine tutamadim dilimi
Evet ediyor çok şükür ama onun ne şekilde nasıl sorduğunu ben gördüm siz değil biz konuşmamış etmemişken bunu sorması hadsizlikaklanmış çıkmış bu bir şey ifade etmiyor mu?
hala içerideymiş gibi tepkiler veriyorsun.
sorun çözülmüş.
ok?
Hiç kendine başka biri gibi bakmayı denedin mi ?Benim yaşadığım şeyler umrumda yediremediğim şeyler bunlar onlar değil inanın sokaktan geçen insanlar bana daha sevimli .
Hanımefendi telefon görüşü diye birşey yok.,haftalık telefon hakkı diye var.Kapalı görüş ayrı. Açık görüş ayrı. Kapalı görüşe de açık görüşe de çekirdek aile dışında kimse giremez dediğim cezaevinde. Bu meseleden tutuklular için söylüyorum bunu. Diğer mahkumları bilmiyorum. Telefon görüşü ise apayrı. Dışarıdan telefonla aranmak. O dediğiniz için bir tek telefon için alınabiliyor. Ama dediğim gibi bu uygulama ülke çapında değişiyor. Ama her yerde geçeli değil.
Hanımefendi telefon görüşü diye birşey yok.,haftalık telefon hakkı diye var.
Bir yakınım girdi 7-8 ay her hafta cezaevine gidip geldim ben burdan biliyorum.
Haftaiçi bir kez telefon hakları oluyor.
O telefon hakkını kullanabilmek için aranan kişi ikametgah,fatura,kimlik fotokopisi falan veriyor cezaevine.
Böylece haftada belirli bir gün 10 dakika konuşuyorsunuz.
Kapalı görüşe ise savcılık izniyle gidebiliyorsunuz.
Açık görüşe ise yazdığı 3 kişi (yakınlığı önemsiz,akrabalığı da öyle) ve 1. Dereceden yakın ailesi girebiliyor
Açık görüşte savcılık izni geçerli değil.
Maltepe 2 nolu L tipi kapalı ceza infaz kurumunda durum böyleydi.
Her cezaevi farklı prosedür uyguluyor,kendi gittiğiniz cezaevinin kurallarına bakabilirsiniz.
Evet ediyor çok şükür ama onun ne şekilde nasıl sorduğunu ben gördüm siz değil biz konuşmamış etmemişken bunu sorması hadsizlik
Arada samimiyet varsa tabiki anormal değil ama öyle birşey yok hiçbir şekilde bahsi geçmemiş konuşmaya hakkı yok.Ya orda ayni sebepten iftiraya ugramis ve hastalanip ölmüş birinin cenazesi var dmi? "Size de boyle boyle olmustu, degil mi?" diyerek konusmaya çalışmış.. Cok mu anormal bu, ben mi goremiyorum?
Bilemiyorum canım,benim adımı kaynım yazmıştı bende nişanlımla girmiştim.Kapalı görüş ayrı. Açık görüş ayrı. Kapalı görüşe de açık görüşe de çekirdek aile dışında kimse giremez dediğim cezaevinde. Bu meseleden tutuklular için söylüyorum bunu. Diğer mahkumları bilmiyorum. Telefon görüşü ise apayrı. Dışarıdan telefonla aranmak. O dediğiniz izin bir tek telefon için alınabiliyor, dışarıdan aramalar için yani. Ama dediğim gibi bu uygulama ülke çapında değişiyor. Ama her yerde geçeli değil.
Hah evet bende onu diyorum :)Tonunuzda bir sinirlenme sezdim :) ben de aynısını diyorum. Her cezaevinde durum farklı ve sizin dediğiniz çekirdek aile dışındaki savcılık izni ile ziyaret her yerde uygulanmıyor.
Çünkü bu hadsizlik bir değil beş değil on değil ama bugün dedim rahatladım yaaa aldı cevabını gitti neden sustum sanki belkide sustuğum için dert ettim bu kadare tamam diyelim ki hadsizlik.
sen zaten bu kadının böyle olduğunu biliyorsun.
niye büyütüp mesele haline getiriyorsun?
kadının normal haliymiş.
verdin cevabını bitti.
olayı neden kapatamıyorsun?
Dönüp bi tokat atsaydin rahatlardin Tereliye, iyice bi dovseydin hatta, belki o zaman kadina bu buyuk hatasinin (!) bedelini odetmis olurdun..Arada samimiyet varsa tabiki anormal değil ama öyle birşey yok hiçbir şekilde bahsi geçmemiş konuşmaya hakkı yok.
Valla tokatta rahatlatırdı ne yalan söyleyeyim şimdiDönüp bi tokat atsaydin rahatlardin Tereliye, iyice bi dovseydin hatta, belki o zaman kadina bu buyuk hatasinin (!) bedelini odetmis olurdun..
Bence bylock gibi bi şey, ağına takılan paçayı kurtaramıyorTereliye terörle mücadele timi gibi mossad gibi bi şey galibaarada gelip hepimizi banlatıp ortadan yok oluyo
Evet ama anneme sordu oda cevap verdi haliyleAdam üzüntüsünden kanser olmuş, vefat etmiş, senin abin de böyle olmuştu diyor. Konunun açıldığı ortam çok sinir bozucu olmuş. Bu konuyu konuşmak istemiyorum diyerek, hiç cevap vermeseydin, daha hafif atlatılırmış olay. Neyse olan olmuş boşver.
Onca konunda yaptigim akilli mantikli yorumlardan tekini ciddiye almadin, bunu ciddiye alayim deme gözünü seveyimValla tokatta rahatlatırdı ne yalan söyleyeyim şimdi
Yok ya ne vuracağım işim olmazOnca konunda yaptigim akilli mantikli yorumlardan tekini ciddiye almadin, bunu ciddiye alayim deme gözünü seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?