Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Benim yaşadığım şeyler umrumda yediremediğim şeyler bunlar onlar değil inanın sokaktan geçen insanlar bana daha sevimli .

aklanmış çıkmış bu bir şey ifade etmiyor mu?
hala içerideymiş gibi tepkiler veriyorsun.
sorun çözülmüş.
ok?
Evet ediyor çok şükür ama onun ne şekilde nasıl sorduğunu ben gördüm siz değil biz konuşmamış etmemişken bunu sorması hadsizlik

Benim yaşadığım şeyler umrumda yediremediğim şeyler bunlar onlar değil inanın sokaktan geçen insanlar bana daha sevimli .
Hiç kendine başka biri gibi bakmayı denedin mi ?
Onlarla yatıp onlarla kalkıyorsun, farkında misin ?
Bak herkes ağız birliği etmiscesine sana diyor ki ; umursama, görme, duyma.
Eşinle mutlu olmaya bak.
Sen böyle oldukça seni kafaya alıyorlar.
Ciddiyim inanmiyorsun:)

Hanımefendi telefon görüşü diye birşey yok.,haftalık telefon hakkı diye var.
Bir yakınım girdi 7-8 ay her hafta cezaevine gidip geldim ben burdan biliyorum.
Haftaiçi bir kez telefon hakları oluyor.
O telefon hakkını kullanabilmek için aranan kişi ikametgah,fatura,kimlik fotokopisi falan veriyor cezaevine.
Böylece haftada belirli bir gün 10 dakika konuşuyorsunuz.
Kapalı görüşe ise savcılık izniyle gidebiliyorsunuz.
Açık görüşe ise yazdığı 3 kişi (yakınlığı önemsiz,akrabalığı da öyle) ve 1. Dereceden yakın ailesi girebiliyor
Açık görüşte savcılık izni geçerli değil.
Maltepe 2 nolu L tipi kapalı ceza infaz kurumunda durum böyleydi.
Her cezaevi farklı prosedür uyguluyor,kendi gittiğiniz cezaevinin kurallarına bakabilirsiniz.

Tonunuzda bir sinirlenme sezdim :) ben de aynısını diyorum. Her cezaevinde durum farklı ve sizin dediğiniz çekirdek aile dışındaki savcılık izni ile ziyaret her yerde uygulanmıyor.

Evet ediyor çok şükür ama onun ne şekilde nasıl sorduğunu ben gördüm siz değil biz konuşmamış etmemişken bunu sorması hadsizlik

e tamam diyelim ki hadsizlik.
sen zaten bu kadının böyle olduğunu biliyorsun.
niye büyütüp mesele haline getiriyorsun?
kadının normal haliymiş.
verdin cevabını bitti.
olayı neden kapatamıyorsun?

Ya orda ayni sebepten iftiraya ugramis ve hastalanip ölmüş birinin cenazesi var dmi? "Size de boyle boyle olmustu, degil mi?" diyerek konusmaya çalışmış.. Cok mu anormal bu, ben mi goremiyorum?
Arada samimiyet varsa tabiki anormal değil ama öyle birşey yok hiçbir şekilde bahsi geçmemiş konuşmaya hakkı yok.

Bilemiyorum canım,benim adımı kaynım yazmıştı bende nişanlımla girmiştim.
Açık görüşe de kapalı görüşe de.
Savcılık izni alanlar ise sadece kapalıya gelmişti.
Zaten bizimkisi asker olduğu için ankarada görev yaptığı için alındı,soruşturma falan açılmadı,herkesi toplayıp götürmüşler.
Dediğin gibi her cezaevi farklı prosedür uyguluyor.
Seninki de doğrudur yani.

Tonunuzda bir sinirlenme sezdim :) ben de aynısını diyorum. Her cezaevinde durum farklı ve sizin dediğiniz çekirdek aile dışındaki savcılık izni ile ziyaret her yerde uygulanmıyor.
Hah evet bende onu diyorum :)
Sizinkinde savcılık izni yokmuydu ki bizde vardı bizimle birlikte 3-4 arkadaşı toplanıp gelmişti :)

e tamam diyelim ki hadsizlik.
sen zaten bu kadının böyle olduğunu biliyorsun.
niye büyütüp mesele haline getiriyorsun?
kadının normal haliymiş.
verdin cevabını bitti.
olayı neden kapatamıyorsun?
Çünkü bu hadsizlik bir değil beş değil on değil ama bugün dedim rahatladım yaaa aldı cevabını gitti neden sustum sanki belkide sustuğum için dert ettim bu kadar

Adam üzüntüsünden kanser olmuş, vefat etmiş, senin abin de böyle olmuştu diyor. Konunun açıldığı ortam çok sinir bozucu olmuş. Bu konuyu konuşmak istemiyorum diyerek, hiç cevap vermeseydin, daha hafif atlatılırmış olay. Neyse olan olmuş boşver.

Evet ama anneme sordu oda cevap verdi haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…