Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

serdar ortaç içinde gidilir vallaaaaaaaa
gençlik yıllarım geldi aklımaaa
sabaha kadar tarkan ,burak kut,serdar ortaç ve mustafa sandal dinleridimmmmmmmmm
off gençlik offffffff

yok oğluşuma kıyamam ben
benimde gençliğim öle geçti zemuszemuszemuszemus

sekerler bende kactım accık
kargalar kahvaltısını yapmadan kalktım sımdıde yoruldum accık dınleneyım naz uyanmadan
kıb kolay gelsın herkese muckkkkkkkkk
kıb opuyorum herkeslerı

kızlar ben kaçar bankaya gider
hepinizi allaha emanet ediyorum
kendinize iyi bakın belinaycım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)))))

kızlar ben kaçar bankaya gider
hepinizi allaha emanet ediyorum
kendinize iyi bakın belinaycım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)))))
sende kendin iyi bak canım allaha emanet ol kolay gelsin canım görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam melek anneler sohpet güzelmiş ama kaçırmışım:umursamaz:
herkez gitmiş kimse kalmamamış
kız sıra bekliyor ben kaçtım öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugün çok yoğun bir gün geçirdim çok yoruldum
daha işlerimi bitiremedimde sabahtan beri dışardayız
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canım nasılsın
Neler yaptın bakayım?:uhm::uhm:

pasaport çıkardım canım yurtdışına babamın yanına gidecem kızlarımla birliktezemuszemusçok mutluyum babamı göreceğim için:hooray: 1 ay kadar yokum hem sizleri hemde eşimi burda bırakıyorum maalesef bu yüzden biraz canım sıkılıyo :gitme:
şimdide evi toparlıyorum eşime birkaç günlük yemek yapıcam yol için börek falan hazırlıcam birazdanda pasaportuma almaya gidecem
anlıyacağınız çok yoğunum çokkafamçokkarıştı

hanımlar bu kadar işin içinde birde kızımı okula yazdırmaya gittik
450 lira para istediler özel sınıf diye:jeyyar:sözde devlet okulu:dilcikar:
yarın önce okul işini halledicez 12 gibide biz yola çıkıcaz inşallah

iyi yolculuklar canımcım,ne güzel babanla buluşacaksın.yolculuk nereye kısmetse...

kızlar geçmişi okuyamadım öglen işleri bitirdim :lepi:karşı komşum aradı apartman bana hoşgeldine geldi sırnaşık şey valla temziligimi de yapmışım gelin dedim hemen ohh..kaydirigubbakcemile2 pek güzel geçti kuzum saolsun hazır bişeyler aldı bize zaten haber verip hemen geldiler bişey hazırlayamazdım ama çok güzel oldu zamanda güsel geçti şimdi kociş gelcek yemek hazırlıom zemuszemus..siz nasılsınız.......

iyi yolculuklar canım hayırla gitgel:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…