Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar siz tecrübeli annelere soracaklarım var bana acil yardım edin lütfen stres içindeyimmm
göğüs ucum pek olmadığı için kızımı emmeye alıştıramadım başlarda kaşıklada verdiğimde sabırsızlanıo diee
ağlıoduuu
dayanamadım biberonla verdimm
sütüm sağıp sağıp
şimdideee
aklına esersee arada yanii en az günde bi 5 dakka emiıo ağlayarak bırakıooo
biberonu istiooo
emmesin biberonla vermeye razıyım bennn
ama sütüm sağıyorum ya kesilir mi acaba diyeee endişe ediyorummm
sütümü sağdığım aletde bebedorun basit bi pompası
pompayı sıkınca öle kalınca basınçla çıkarıooo sütü içineee
acaba diyorummm bebek emme şekliyle sağmadığı için sütüm kesilir mi bu yüzdennn

yoksa aletimi değiştirsemmm
hanii manuel ama bebek emiş şekliyle sağan pompalar varya ondan mı alsammm
işte resmii bana fikir verin kzılarrr bilgisi olnalara ihtyacım var

Son düzenleme:

canım benim keşke göğsünü zorla da olsa verseydin biberon vermen kötü olmuş bence çünkü daha çoook küçük bebişin pompa konusunda hiçbir fikrim yok canım yardımcı olamıcam.:1no2:

canım benimde bebeğim göğsümü almamıştı bunun pompayla bir alakası yok bebekle ilgili göüs ucun küçük olbilir bebek göğsünü tutamayabilir tam olarak veya sütün yeterli gelmeyebilir benim göğsümü hemşire bebeğe zorla verdi alıştırdı hiç alamıyodu göğüs ucuma mama sürdü bebeğe önce mamayı tattırdı mamadaha tatlı olduu için sonra göğsümü ucunu eliyle tutup zorla verdi şimdi rahat emiyo

rüyanazzzzz biiy sorabilirmiyim canımm
sor cnm...........

görmedim canım muhabbet edecek kimse yok diye sadece canım sıkılıyordukaydirigubbakcemile5

burdayım cnm ama kocişkom yarın nöbetçi kamufilajları ütülencek onu yapçam çıkçam birazdan.......

iyi geceler melek anneler ne kadar erken geldim değilmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3napıyim bugün komşumun yasini vardı sabahtan yardım ettim etli pide içi hazırladık sonrada dua akşam üstü bitti ..
eve gelince dikişe bir oturdum bu saate kalktım hepinizi öptüm iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günayın kızlar hayırlı cumalar ..bende erkenden kalktım kahvaltımızı yaptık kocişi gönderdim bılaşıkları yıkadım yemek koydum balkonları yıkadım mak.çamaşır attım size geldim rüyanaz hala uyuyo bende evi süpürcem toz alsın uyanmasını bekliyorum........

günaydın canım sanada hayırlı cumalar,kız bu ne hamaratlık maşallah her işi bitirmişsin biz kendimize gelene kadar.

papatya canım göğüsucu küçük olanlar için eczanede silikon göğüsucu satıyolar hem bebiş rahat emebiliyo hemde annesütünü verebiliyorsunnnnnnn

belınayım ruyacıgım sagolun sekerlerrrrrrr tatıle cıkmadan halledeyım dedım donunce ramazan okul derken bır daha yapamam ıyı oldu onlarda cıktı aradan
tesekkurler canlarım benım
anası kızanım bebekımmmmmmmmmmm geleyım yafrusummmmmmmmm sen ıste yeterkı kıssssssssss muckkkkk oglusunla sana yafrusummmmmmmmmm
papatyam canım keske zorlada olsa alıstırsaydın memeye bıraz acıya dayanır sonra alısırdı canım bıberon emen cocuklar erken bırakıyor memeyı pompa konusunda hıc bılgım yok bebegım
ama baska sıtenın lınkını vermıssın hemen onu sıl canım benım banlanırsın
herkese gunaydınlar hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerrrrrrrrrrrrr
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhhhh

sekerlerrrr kahvaltıya gıdıyoruz bız kıb gorusmek uzere
accık yorgunum havada kapalı yagmurlu pınekleyesım var bugun:)))
ac karnımı doyurayımda kendıme geleyım
opuyorum hepınızı canlarım

saol cnm kociş nöbetçi ya o yüzden bitireyim dedim yarına iş kalmasın yarın evlilik yıldönümümüz..........

yıldönümünüz kutlu olsun canım

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...

saol cnm kociş nöbetçi ya o yüzden bitireyim dedim yarına iş kalmasın yarın evlilik yıldönümümüz..........

ay canım benımmm nıce seneler olsun ınsaallah
evınızde cocugunuz sevdıklerınızle bırlıkte bır omur boyu saglık mutluluk huzur dolu seneler sızlerın olması dılegıyle
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…