- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.041
miniğim günaydın hayatım nasılsın?maşallah yine koyulmuşsun işlere hamarat arkadaşıma işmi dayanır
kSo hoşgeldin sanada hayırlı cumlar olsun canımopuyorumnanaktan
sevvalcik günaydın hemşerim ameliyat gününü almışsın en sonunda hadi hayırlısı.kurtuluyosun artık o taşlardan.allah yardımcın olsun:1hug:
günaydın kızlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
canım benim çok tşk ederim güzel dileklerinm için.........yıldönümünüz kutlu olsun canım
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...
ay canım benımmm nıce seneler olsun ınsaallah
evınızde cocugunuz sevdıklerınızle bırlıkte bır omur boyu saglık mutluluk huzur dolu seneler sızlerın olması dılegıyle
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sanada günaydın haticecimmm
13 temmuzda saat 2 de bahar hastanesinde ameliyat olucam kısmetseeee
kocamannnnnnn bi çelenk yaptırr senide bekliyorum ziyaretimeeezemuszemuszemuszemus
en güzel çelengi yaptırıp gelcem canım şüphen olmasın.sen yeterki kurtul şu taşlardan
miniğim yavruşummmmmmmmm
afiyet olsunnn
efsun hanımla telde görürşürsen söyle ekranı olan bir tel alsınn
mesajlarını okumaya başlasın yoksa dönünce elimden çekeceği varrrrrrrr
telim kontörlü arayıp konuşamıyorum mesaj atıyorum onuda okuyamıyoooo
miniğim günaydın hayatım nasılsın?maşallah yine koyulmuşsun işlere hamarat arkadaşıma işmi dayanır
kSo hoşgeldin sanada hayırlı cumlar olsun canımopuyorumnanaktan
sevvalcik günaydın hemşerim ameliyat gününü almışsın en sonunda hadi hayırlısı.kurtuluyosun artık o taşlardan.allah yardımcın olsun:1hug:
günaydın kızlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
rüyanazım uyandı kahvaltısı yapoıo ben işe başlıom kızlar grş...
sagolasın bebekım
ay sorma valla bende elıme gecırem bır guzel oyup dolmasını yapacagım onun
kac gundur arıyorum tel cevap vermıyor
sezenı aradım dun onunla konustuk anası yanında degılmıstı ev tasıma ıslerı falan vardı onlarla ugrasıyor sanırım
delu karu yaaaa sezene dedım mesajımı ılet anan olacak karıya dıye:))
mesaj:madem kullanıyor ne dıye tasıyor o telı adamı hasta etmesın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sezende sınır edıyor demı senı bebekım dedı aynen vallahı dedım
sanırım mesaj gıttı yerıne
gelır nasılsa topıge oyalım seker o karuyu kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
harikasın canım kısa. net. anlaşılır anlatmışsın herkesi tanıyor gibi oldum teşekkür ederimalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisameliyat gününde belli olmuş ağrısız acısız rahat bir ameliyat atlatırsın inş. ameliyat açık mı olacak laparoskopi miben sana kısa özet geçerim tek tekkkkkkkkkkk
minikkuşlarım:öğrenci ev hanımı iki kızçesi var büyük kızı elifi okula yazdırdı anaokuluna başlıycak küçük kızı nazın çiş eğitimiyle uğraşıyo bu aralarrrr
efsunefe: evhanımı,, teknoloji katili ,,büyük kızı sezen sbs ci ve binicilik eğitimi alıyo şimdi yazlıkta küçük oğluşu efede anaokuluna başlıycakkk
rüyanaz: diyarbakıra yeni taşındı eşinin tayini sebebiyleee... bir kızı var ismi rüyanazzz
kocaları azdırma bakanı olarak kk da görev yapıyooo
mihriban:3 kızçesi varr genelde topiğe geç gelir..şimdi yurtdışındaki babasını ziyarete gitti
lahanabebek:taze ameliyat oldu ev hanımı topiğimizin çıtırlarındannnnnnnnnn
kamilece: iki kız annesi ev hanımı doğa resimleri çekip bize hava atıyooo
anasına vede kaynanasına yakın oturuyoooo
izabelle: topiğin tek erkek anası üyesiii aynı anda kahve içip pc ye bakıp çocuk sallayabiliyooooooo
frezya: bi kız bi oğlan anası evhanımı şuaralar meşgul evinin dışını boyuyorlarrrr
belinay: bir kızı birde doğacak olan oğluşu varrrr bu aralar belinayımız biraz gergin bebeşiyle ilgili bi test yaptırdı sonuç bekliyooooo
kübrabetül:iki kız annesi evhanımı görümce olmak üzere hazırlık yapıyo yoğun olarak düğün hazırlığındaaaa
[B]gülzeyno[/B]: iki yavrusu var biri kız biri oğlan evhanımı kahvede yanımda çalışcaktı ama kaytardıı
nunnukanne. bir kızı var yeni evine taşındı bu ara uğrayamıyoo neti bağlanmadı sanırsamm
tinkimi: hamarat tekstille uğraşıyo hem dikiş dikiyo hem bize laf yetiştiriyooo
benim sayabileceğim bu kadar eksiklerim varsa arkideşler tamaamlayıverin bi zahmettttt[/B]
bende senin gibiydim gögüs ucunu tut tut çek sürekli biraz büyüyünce ver alırslm kızlar siz tecrübeli annelere soracaklarım var bana acil yardım edin lütfen stres içindeyimmm
göğüs ucum pek olmadığı için kızımı emmeye alıştıramadım başlarda kaşıklada verdiğimde sabırsızlanıo diee
ağlıoduuu
dayanamadım biberonla verdimm
sütüm sağıp sağıp
şimdideee
aklına esersee arada yanii en az günde bi 5 dakka emiıo ağlayarak bırakıooo
biberonu istiooo
emmesin biberonla vermeye razıyım bennn
ama sütüm sağıyorum ya kesilir mi acaba diyeee endişe ediyorummm
sütümü sağdığım aletde bebedorun basit bi pompası
pompayı sıkınca öle kalınca basınçla çıkarıooo sütü içineee
acaba diyorummm bebek emme şekliyle sağmadığı için sütüm kesilir mi bu yüzdennn
yoksa aletimi değiştirsemmm
hanii manuel ama bebek emiş şekliyle sağan pompalar varya ondan mı alsammm
işte resmii Civcivbebe.com
bana fikir verin kzılarrr bilgisi olnalara ihtyacım var
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallaha.s. a.s. a.s.saol cnm kociş nöbetçi ya o yüzden bitireyim dedim yarına iş kalmasın yarın evlilik yıldönümümüz..........
teknoloji katili gacı bana hem diyo mesaj at hemde mesajlarını okuyamıyoooo
acaba posta güvercinimi göndersemm kumburgaza doğruuu
ama dönsünn yapıcam yuvasınıklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?