Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

oyuncak derdinden bende muzdaribimmmm
yeni bebişi olucak tanıdıklara diyorum size tek tavsiyem oyuncak almayınnn
yoksa cinnetin eşiğine gelirsiniz diyee
bir baza dolusu oyuncakla savaş ediyorummm
ama işlerimi halledyim kararlıyım sağlamları toplayalım çocuk esirgeme kurumuna götürelim teslim edelim diyorum eşimeee
çuvallar dolusu oyuncağa hayır demez yetkililer herhaldeee

Annesi ikisini kucağına almış, çok sağlıklı görünüyorlar ama 12 yaşına gelmeden ölecekler.

Anne Jayne Lennon iki kızıyla çektirdiği bu fotoğrafta çok mutlu görünüyor ancak genç kadının içi kan ağlıyor. ıki minik kızı şimdilik sağlıklı görünüyorlar ama 12 yaşına gelmeden yaşama veda edecekler. 6 yaşındaki Ashleigh Lennon ve 3 yaşındaki kız kardeşi Alisha çok az rastlanan bir hastalığın pençesine düştüler. ıki minik kız genetik bozukluk hastalığı olarak bilinen ölümcül Batten hastalığına yakalandı. Küçük kızlar sağlıklı dünyaya gelmelerine rağmen daha sonra bu ölümcül hastalığa yakalandı. Batten hastalığı ilk aşamada kurbanlarının sinir sistemini felçe uğratıyor. Kurban daha ergenlik çağına girmeden önce kör oluyor, beyni hasar gördüğü için akli dengesini yitiriyor ve sonra da hayatını kaybediyor.

14 yaşında bir kız çocuğu daha olan Jayne Lennon, "ıki kızıma bakarken kalbim parçalanıyor. Biliyorum ki ilk önce şu anda 6 yaşında olan kızım Ashleigh ölecek, onu 3 yaşındaki Alisha takip edecek. Yakın gelecekte sadece bir kızım hayatta kalacak. Biz şimdi iki küçük kızımızı mutlu etmek için her türlü fedakarlığı yapıyoruz" dedi.

alıntıdır...

canlarım nette gordum az once ıcım parcalandı yaaaa
ooffff offff
ne kadar sukretsek az yemın ederım
rabbım hıc bır anneyı boyle bır acıyla ımtıhan etmesın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temmuz un 13 ünde saat tamm 2 de ameliyat oluyorum kısmetse
kurtuluyorum şu taşlardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım hadi gözün aydın
Hayırlısıyla kurtulursun insallah
Rabbim sifa versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm kociş nöbetçi ya o yüzden bitireyim dedim yarına iş kalmasın yarın evlilik yıldönümümüz..........
Canım evlilik yıldönümünüzü kutluyorum
Allah hic ayırmasın
Mutluluklar esin ve meleginleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aynı dert bendede var canım koyacak yer bulamıyorum artık
Dün bende biraz ugrastım bu işlerle
Tatile gitmaden dolap cekmeceleri düzeltip yorgan yastık havalandıracam
Gelincede bi temizlik yaparım zaten ramazan geliyor

Amin canım gercekten büyük bi imtihan
allah sabır versin

bende bıtırdımde tatıl donusu yorulmayım ıstıyorum
tatılden gelecegız 1 hafta sonra ramazan gelıyor bırde ozaman temızlerım yeter bayrama kadar ıdare eder sanırım
ne zaman cıkıyorsun tatıle sekercıgımm?

Amin canım gercekten büyük bi imtihan
allah sabır versin

amınnnn vallahı dusunemıyorum bıle rabbım korusun hepımızın evlatlarını ınsaallah canım yaaaa

naz uyanmadan bıraz elıfımle oyun oynayacagız sekerler sonrada yemek yer kızları dısarı cıkarırım sanırım
herkese ıyı gunler dılıyorum
gorusmek uzere canlarım kıb byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allah kimseyi böyle sınamasın çokk zor birşey

ne kadar zor bi durum okuyunca çok kötü oldum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gözünün önünde evlatlarının erimesini izlemek dayanılmaz bir acı rabbim kimseye yaşatmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar mrb
fikirlerinizi okudum ama
yanlız bnm kızım göğüs ucuylada emmiyorrr
gttm aventin göğüs ucunu aldımmm
belki ucuz olna göğüs ucunu almıyordur dieee
ama nafile kalitelisinide almıooo
bide göğüs ucuma mama sürerek yada şekerli su sürerekk deneyim bakalım alcak mı cadı kızımmm
hiç almoda değil aslında canı istese emioo 2 çekioo sonra bırakıooo ağlayarakkkk...

canım benim bende ilk kızımda çok zorlanmıştım aynen senin gibi.eltim çok yardımcı oldu sağlsun.sonra alışıyolar canım.bak zaten hiç çekmiyo değilmiş,bence sen biraz daha gayret et derim.

rüyanaz evlenme yıldönümünüz şimdiden kutlu olsunnnnnnnnnnn
allah bir ömür boyu senin eşinin ve kızının yüzünü güldürsünnnn
amin tatlım saol.......
diler cnm ömür boy mutluluklar diliyorum nice yıllara cnm öptüm.
saol bebekim.......
tşk ederim tatlım........

saol canım tşk ederim...
herkese tşkler şekerlerim......

slm kızlar sabah işlerimi bitiridim alt komşum aradı kahve içmeye geldi...çok tatlı bi bayan zaman nasıl geçti anlamadık valla sanki yıllardır dost gibi konuştuk hiç susmadan...şimdi gönderdim kızım da aşagıya indi onun ığluyla oynamak için bende size geldim....

ıyı aksamlar sekercıgım herkesler ıyıdır ınsaallah
cok yoruldum parkta kızlar oynadı ama ben oturmaktan yoruldum cocuk seslerınden vallahı
sofrayı hazırlamadan sızlere bakayım dedım
herkesı opuyorum ıyı aksamlar dılıyorum

iyi akşamlar kızlarr ben gidiyorum tatile ordanda memlekete en az 20 gün yokum hepinizi çok seviyorum ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorumŞenizŞeniz kendinize iyi bakın fırsat bulursanm girerim nete beni özleyin anacımmmm bayyyy:a015::a015::a015::sm_cool::teytey::teytey:

ayyy çok yorgunum kızlar dün denizdeydik bi o yordu bide bugün evi topla, yemek yap, sosyete opazarı var burda oraya git halim kalmadı yazıyı bile zor yazıyorum kafamçokkarıştıpazara gittik kendime etek alıyım diye yine kızıma bişeyler aldım ben kaldım alamadım bişey ahhh annelik :1hug:

izabella iyi tatiller tadını çıkar dinlen eğlen hihoyyyt

rüyanaz sen yeni mi taşındın komşularla yeni tanışıyorsun:içelim:

papatya0606 bende senin gibiydim çocuk tutamadığı için çenesi çok yoruluyor o yüzden bırakıyor gögüs ucunu tut tut çek uzayınca ver bebişine o zaman alır :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ıyı tatıller dılıyorum canım sana
ıyı eglen dınlen dopıng al gel olurmu bebısıde bızım ıcın op annecıgı
gorusmek uzere canım kıb
byeeeeeeeeeee

ohhhohhh ohhhhhhhhhhh
yorulmussun ama degmıstır sekercıgım baya ıs halletmıssın
gezmıssınde kızına cıcılerde almıssın

kızlar bu arada bugun efsunla konustum
canı cok sıkılmıs efecık bugun yıne havuzda boguluyormustu ama bugun baya cıddıymıs sanırım olay
allah korumus yaaaa
efsunumun sesı sezende cok endıselı korkulu gelıyordu
delı cocuk yaaa hala sudan cıkmak ıstemıyormus o kadar sey yasamasına ragmen((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…