Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkeslere iyi aksamlar kizlar ya internetim olmadi daha benimde aklim burda ama gelipte baglamiyolar daha netimi offfffffffff
sizler nasilsiniz bakalim insallah en kisa zamanda yeni hat almayi düsünüyoruz bu hat sinir etti cikis verip yeniden hat alacaz
neyse ben cikiyorum arkadastan girdim görüsmek üzere kendinize iyi bakin iyi aksamlar
haaaaaaaaaaa ayriyeten herkezlere yazacak zamanim yok kendi netim degil ya rahat edemiyorum insallah netim baglaninca hepinize yazarim görüsüyürüz hepinize iyi hafta sonlari öptüm cok byeeeeeeeee

canım nunugum benımmmm
hosgeldın bebısımmmmmmm
hayırlısı bakalım seker ınsaallah en kısa surede gelırsın bebekımmm yaaa
ozlettın baya kendını
evıne yerlesebıldın ınsaallah canım
opuyorum melegımızı vede senı canım
kıb byeeeeee

kımsecıkler yok bu aksam hayırdır sekerlerrrrrrrrrrrrrr?
keyıfler ıyıdır ınsaallah
bende kacıyorum kıb byeeeee
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım
meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan

selam kızlar,ben 2 gündür istanbuldayım ,pazar günü dönücem kısmetse,herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrr şekerlerrr bugün giremedimm özledim sizlerii
temizlik yaptımm sabahtan bri anca oturdum ama değdi evim mis gibi oldu hafta sonu yatılı misafirim gelecek

efsuncumm geçmiş olsun canımm ya allah korusun inş efemizii
rüyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm
geçmişi okumadım arkadaşlarr ilk sayfadan okuduklarım bunlarrr
hepinizi v melklerimi çok öpüyorummmm:)))))))))))))

oh ne güzel olmuştur evin,bende bayılırım temizlik kokusuna,temizlik yaparım sonrada durup durup bakarım yaptığım temizliğe,şimdi otur dinlen biraz haketmişsin canımcım...:lepi:

sanada iyi hafta sonları miniğim,bende senin meleklerini öpüyorum...opuyorumnanaktan

evet cnm 15 gün önce taşındım........
ohh iyi gezmeler şeker sana.........
çok üzüldüm ya efsuna çok slm söle konuşursan tekrar...
hg bebiş baglat artıkın özledik bak seni......

saol cnm tşk ederim.......

iyi akşamlar şekerlerim akşam komşularla bahçede çay içtik eve gelsik rüyanazı uyuttum yarın için kocişime süpriz pasta yaptım siz neler yaptınız.....

çok üzüldüm canım rabbim korumuş.kimbilir ne kadar korkmuşlardır rabbim yaşatmasın bi daha inşş:Saruboceq::Saruboceq:
miniğim efsunumla konuştuğun zaman çoookk selam söyle bizden.bu kadarla geçmiş olsun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar,ben 2 gündür istanbuldayım ,pazar günü dönücem kısmetse,herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

iyi gezmeler canım sana, bende öptüm seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kamilem ne zamandır karşılaşamıyoruz nasılsın hayatım.ohhh temizlik yapılmış misler gibi olmuştur evin.güle güle otur.misafirlerinde geliyomuş misler gibi ağırlarsın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız?
ben iki gündür çarşıdaydım bi gün kızların çoğu giysileri küçülmüş günlükte giymeye bi şeyler aldım,
bi günde gelinler geldi alıncak ufak tefek şeyler vardı onları aldık.
akşamda arkadaşın oğlunun sünnet kınası vardı oraya gittim.
bugün de gündüz anneme gitcem akşamda sünnet var oraya gitcez.
kızlar daha uyuyo bende kalktım azcık ortalığı toparladım.şimdide sizlere bakmaya geldim

günaydın arkadaslar hepinize güzel hafta sonları
ben iki gündür misafirimle ugrasıyordum bittim ama memnun gönderdim allaha sükür simdi ayaklarımı uzatıp dinlenme zamanı ..................

günaydın arkadaslar hepinize güzel hafta sonları
ben iki gündür misafirimle ugrasıyordum bittim ama memnun gönderdim allaha sükür simdi ayaklarımı uzatıp dinlenme zamanı ..................

hoşgeldin janetcimmmm
yorulmuşsun dinlenmek en doğal hakkınnn
uzat ayaklarını kahvenide al yanına dinlen artıkkkk

günaydın kızlar sabah eşim nöbetten elinde gülle geldi onu çok seviyorum canım aşkım benim...çok yorgun o yüzden uyudu şimdi bende biraz takılayım dedim....

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
ıslerımız var bırazdan cıkacagız dısarı
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum meleklerımıde cok cok opuyorum
efsunla konustugumda selamınızı gecmıs olsun dıleklerınızı ıletırım canlarım
herkesı cok cok opuyorumnanaktan

selamlar hanımlar...
bende dün mutfak dolaplarının örtülerini çıkardım yıkadım,ütüledim...
bugün de mutfak dolaplarımı silicem akşama kadar giremem herhalde çok işim var...öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…