- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.081
herkeslere iyi aksamlar kizlar ya internetim olmadi daha benimde aklim burda ama gelipte baglamiyolar daha netimi offfffffffff
sizler nasilsiniz bakalim insallah en kisa zamanda yeni hat almayi düsünüyoruz bu hat sinir etti cikis verip yeniden hat alacaz
neyse ben cikiyorum arkadastan girdim görüsmek üzere kendinize iyi bakin iyi aksamlar
haaaaaaaaaaa ayriyeten herkezlere yazacak zamanim yok kendi netim degil ya rahat edemiyorum insallah netim baglaninca hepinize yazarim görüsüyürüz hepinize iyi hafta sonlari öptüm cok byeeeeeeeee
oh ne güzel olmuştur evin,bende bayılırım temizlik kokusuna,temizlik yaparım sonrada durup durup bakarım yaptığım temizliğe,şimdi otur dinlen biraz haketmişsin canımcım...:lepi:iyi gecelerrrr şekerlerrr bugün giremedimm özledim sizlerii
temizlik yaptımm sabahtan bri anca oturdum ama değdi evim mis gibi oldu hafta sonu yatılı misafirim gelecek
efsuncumm geçmiş olsun canımm ya allah korusun inş efemizii
rüyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm
geçmişi okumadım arkadaşlarr ilk sayfadan okuduklarım bunlarrr
hepinizi v melklerimi çok öpüyorummmm:)))))))))))))
kımsecıkler yok bu aksam hayırdır sekerlerrrrrrrrrrrrrr?
keyıfler ıyıdır ınsaallah
bende kacıyorum kıb byeeeee
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım
meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan
evet cnm 15 gün önce taşındım........ayyy çok yorgunum kızlar dün denizdeydik bi o yordu bide bugün evi topla, yemek yap, sosyete opazarı var burda oraya git halim kalmadı yazıyı bile zor yazıyorum kafamçokkarıştıpazara gittik kendime etek alıyım diye yine kızıma bişeyler aldım ben kaldım alamadım bişey ahhh annelik :1hug:
izabella iyi tatiller tadını çıkar dinlen eğlen hihoyyyt
rüyanaz sen yeni mi taşındın komşularla yeni tanışıyorsun:içelim:
papatya0606 bende senin gibiydim çocuk tutamadığı için çenesi çok yoruluyor o yüzden bırakıyor gögüs ucunu tut tut çek uzayınca ver bebişine o zaman alır :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ohh iyi gezmeler şeker sana.........iyi akşamlar kızlarr ben gidiyorum tatile ordanda memlekete en az 20 gün yokum hepinizi çok seviyorum ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorumŞenizŞeniz kendinize iyi bakın fırsat bulursanm girerim nete beni özleyin anacımmmm bayyyy:a015::a015::a015::sm_cool::teytey::teytey:
çok üzüldüm ya efsuna çok slm söle konuşursan tekrar...kızlar bu arada bugun efsunla konustum
canı cok sıkılmıs efecık bugun yıne havuzda boguluyormustu ama bugun baya cıddıymıs sanırım olay
allah korumus yaaaa
efsunumun sesı sezende cok endıselı korkulu gelıyordu
delı cocuk yaaa hala sudan cıkmak ıstemıyormus o kadar sey yasamasına ragmen((
hg bebiş baglat artıkın özledik bak seni......herkeslere iyi aksamlar kizlar ya internetim olmadi daha benimde aklim burda ama gelipte baglamiyolar daha netimi offfffffffff
sizler nasilsiniz bakalim insallah en kisa zamanda yeni hat almayi düsünüyoruz bu hat sinir etti cikis verip yeniden hat alacaz
neyse ben cikiyorum arkadastan girdim görüsmek üzere kendinize iyi bakin iyi aksamlar
haaaaaaaaaaa ayriyeten herkezlere yazacak zamanim yok kendi netim degil ya rahat edemiyorum insallah netim baglaninca hepinize yazarim görüsüyürüz hepinize iyi hafta sonlari öptüm cok byeeeeeeeee
iyi gecelerrrr şekerlerrr bugün giremedimm özledim sizlerii
temizlik yaptımm sabahtan bri anca oturdum ama değdi evim mis gibi oldu hafta sonu yatılı misafirim gelecek
kızlar bu arada bugun efsunla konustum
canı cok sıkılmıs efecık bugun yıne havuzda boguluyormustu ama bugun baya cıddıymıs sanırım olay
allah korumus yaaaa
efsunumun sesı sezende cok endıselı korkulu gelıyordu
delı cocuk yaaa hala sudan cıkmak ıstemıyormus o kadar sey yasamasına ragmen((
selam kızlar,ben 2 gündür istanbuldayım ,pazar günü dönücem kısmetse,herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrr şekerlerrr bugün giremedimm özledim sizlerii
günaydın arkadaslar hepinize güzel hafta sonları
ben iki gündür misafirimle ugrasıyordum bittim ama memnun gönderdim allaha sükür simdi ayaklarımı uzatıp dinlenme zamanı ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?