Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi pazarlar melek anneleri nasılsınız?
dün ps başındayken başıma bi ağrı girdi anlatamam.kahvaltı dahi yapmaya halim yoktu.betülüm hazırladı kahvaltılık bi şeyler iki yudum yedim hap içtim gözlerimi tülbentle sıktım biraz uyumuşum anca saat 3-4 gibi kendime gelebildim.
akşamda sünnet vardı arkadaşın oraya gittik.düğün bittikten sonrada arkadaşlarla toplandık çocukları bırakıp dağ yoluna çay içmeye gittik.saat gece 3 buçuktu eve geldiğimizde.
bugünde gündüz bebek mevlidi var akşama yine düğün var.bebek mevlidi uzakta eşim mevlide gitme diyo bakalım ne yapcam.

geçmiş olsun canım...

selamlar sekerlerrr
az sonra arkadaslar gelecekler sabahtan berı kosturuyorum hazırlık yaptım
onlar gelmeden sızlere bakayım dedım
yarında amcamın oglunun sunnet mevludu var oraya gıdecegım aksam esımde gelecek sabah erken cıkacagım
gorusemezsek herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan

ruyacım günaydın nasılsın?
saol cnm iyiyim geçmiş olsun sana cnm...

slm cnm hadi iyi eglenceler sanada .......

günaydın şekerlerim herkese güzel bir hafta diliyorum ben 6 da kalktım 1 saat yürüdüm geldim duş aldım kahvaltı yaptık kocişimi gönderdim size ugradım.......

günaydın şekerlerim herkese güzel bir hafta diliyorum ben 6 da kalktım 1 saat yürüdüm geldim duş aldım kahvaltı yaptık kocişimi gönderdim size ugradım.......

oh maşallah cnm
sanad günaydın gülm
bu ne enerjı cnm sabah sabah maşallah
bitanem.

iyiyim cnm sen nasılsın alştinmi oralara
rüyacik ne yapıyo öptüm ikinizideopuyorumnanaktan

oh maşallah cnm
sanad günaydın gülm
bu ne enerjı cnm sabah sabah maşallah
bitanem.

iyiyim cnm sen nasılsın alştinmi oralara
rüyacik ne yapıyo öptüm ikinizideopuyorumnanaktan

canım akşam ddim sabah biraz yürüyüm merdiven çıkarken zorlanıyorum ya sigarayı çogaltım buraya geleli ....alışıyoruz cnm şehir güsel arkadaşlkar da iyi amasyayanın yerini hiç biyer tutamaz ama napalım....rüyanazda iyi yeni uyandı kahvaltı yapıo şimdi....

günaydın arkadaslar hepinize güzel bir gün gecirmesi dileğiyle
rüyanaz düsenemiyorum yeni bir yer yeni bir yasam yeni komsular yeni arkadaslar allah yardımcın olsun canım ben hala alısamadım 3 yıl bitecek nerdeyse
insallah sen seversin yasadığın yeri yoksa hic cekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…