- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.121
maşallah bu ne enerji ne güzel bende yapabilsem ama sabah kalkmak zorrr:bbo: :bbo:günaydın şekerlerim herkese güzel bir hafta diliyorum ben 6 da kalktım 1 saat yürüdüm geldim duş aldım kahvaltı yaptık kocişimi gönderdim size ugradım.......
canım akşam ddim sabah biraz yürüyüm merdiven çıkarken zorlanıyorum ya sigarayı çogaltım buraya geleli ....alışıyoruz cnm şehir güsel arkadaşlkar da iyi amasyayanın yerini hiç biyer tutamaz ama napalım....rüyanazda iyi yeni uyandı kahvaltı yapıo şimdi....
saol canım benimde ilk geldigimde çok zor oldu hatta ilk 8 gün boytunca hergün agladım komşularım arkadaşlarım aradıkça onların s4esini duydukça kötü oluyodum..ama burda herkes hg e geldi sıcak kanlıyımdır hemen ortam kurar hemen alışırım zaten annemi çok özlüyorum sadece kz kardeşlerimi komşularımı herkesi özlüyorum aslında ama napalım allışıyorum kızım ve koca yanımda olsun yeterki......günaydın arkadaslar hepinize güzel bir gün gecirmesi dileğiyle
rüyanaz düsenemiyorum yeni bir yer yeni bir yasam yeni komsular yeni arkadaslar allah yardımcın olsun canım ben hala alısamadım 3 yıl bitecek nerdeyse
insallah sen seversin yasadığın yeri yoksa hic cekilmiyor
maşallah bu ne enerji ne güzel bende yapabilsem ama sabah kalkmak zorrr:bbo: :bbo:
ammaaa bu spora bu sigara olmamış canım bak ben 1 mayısta bıraktım çok rahatım darısı başına .............bende iki yıldır burdayım alışmak çok zor yılların düzenini bir anda siliyorsun arkadaşlarımı çok arıyorum ben ama yapacak birşey yok mafoldumben mafoldumben
Selam hanımlar. Nasılsınız. Bir haftadır yoktum. Sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadım. Neler yaptınız görüşmeyeli? Ben annemlerde kaldım bir hafta. Dün geçtim evime. Yalnızım bu sabah. Çok canım sıkılıyo. Kalabalığa alışmıştım bir haftadır. Şimdi evde yalnız olmak zor geldi valla. Hemen size koştum. Kimler burada acep...
ben varım canım hoşgeldin biz iyiiz çok şükür sen nasılsın?
ne iyi etmişsin değişiklik olmuştur sanada.nasıl geçti baba evinde günlerin?
sevvalcik ameliyat gününü almışsın canım,hayırlısı olsun inşallah canım ol bir an önce ameliyatınıda kurtul...opuyorumnanaktan
rüyanaz evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım,biraz geç oldu ama...opuyorumnanaktan
kızlar aklımda kalan bunlar,kaçırdıklarım varsa affola..opuyorumnanaktan
Allah iyilik versin canım. Ben biraz ağrılıyım. Günlerim güzel geçti canım. Sen neler yaptın?
iyi haftalarrr meleklrim ve güzel anneleri nasılsınızz
biz kızlarımla iyiyizz bugün kuzenim geldi ziyaretime
yarına kadar uğrayamam mleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm
geçmişi okuyamadım umarım bir aksilik yokturrr
betülcüm canım arkadaşım seni gördüm altta nasılsın canım melklerin nasıl öptüm canım sizii mucukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?