Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleri yeni bir hafta huzurlu ve neşeli geçsin inş
ben bugün tembellik yapıp uyumuşum yeni uyandım betülü kursa gönderdim şimdide kübrayla biz kahvaltı yapcaz.kahvaltıdan sonra görüşürüz byyyyyyyyy

günaydın şekerlerim herkese güzel bir hafta diliyorum ben 6 da kalktım 1 saat yürüdüm geldim duş aldım kahvaltı yaptık kocişimi gönderdim size ugradım.......
maşallah bu ne enerji ne güzel bende yapabilsem ama sabah kalkmak zorrr:bbo: :bbo:

ammaaa bu spora bu sigara olmamış canım bak ben 1 mayısta bıraktım çok rahatım darısı başına .............bende iki yıldır burdayım alışmak çok zor yılların düzenini bir anda siliyorsun arkadaşlarımı çok arıyorum ben ama yapacak birşey yok mafoldumben mafoldumben

saol canım benimde ilk geldigimde çok zor oldu hatta ilk 8 gün boytunca hergün agladım komşularım arkadaşlarım aradıkça onların s4esini duydukça kötü oluyodum..ama burda herkes hg e geldi sıcak kanlıyımdır hemen ortam kurar hemen alışırım zaten annemi çok özlüyorum sadece kz kardeşlerimi komşularımı herkesi özlüyorum aslında ama napalım allışıyorum kızım ve koca yanımda olsun yeterki......

canım bende zor olur falan diyordum ama 6 da kalktım bugun daha dinami oluyo insan ben artık her sabah yürüycem duş da alınca gün erken başlayınca enerji doluyo insan......
sigara konusuna gelince bende bıraktım tyekrar başladım buradada içiyorum yine ama bırakmayı düşünüyorum onu beynime işliyorum sürekli....bende özlem çekiyorum ama eşim ve kızım yanımda çok mutluyum ben....herşeye güzel baknca güzel oluyo valla şehiri sevmeyecem iye bakarsan alışmak zor olur.....

günaydın kızlar,kahvaltıya kaçmadan bi günaydın demek istedim...
sabah bende yarım saat yürüdüm,şimdi geldim kahvaltımı yapayım evi bi toparlıyayım yine gelirim.hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmm....

Selam hanımlar. Nasılsınız. Bir haftadır yoktum. Sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadım. Neler yaptınız görüşmeyeli? Ben annemlerde kaldım bir hafta. Dün geçtim evime. Yalnızım bu sabah. Çok canım sıkılıyo. Kalabalığa alışmıştım bir haftadır. Şimdi evde yalnız olmak zor geldi valla. Hemen size koştum. Kimler burada acep...

ben varım canım hoşgeldin biz iyiiz çok şükür sen nasılsın?
ne iyi etmişsin değişiklik olmuştur sanada.nasıl geçti baba evinde günlerin?

yeniden merhaba,betül daha gelmedi,kübra da arkadaşını çağırdı oynuyolar.bende ortalığı toparladım geçtim ps başına.öğleden sonra betüle rapor almak için sağlık ocağına gitcez.gittiği kursun spor aktivitesi olarak karete var onun için gerekliymiş.

iyi haftalarrr meleklrim ve güzel anneleri nasılsınızz
biz kızlarımla iyiyizz bugün kuzenim geldi ziyaretime
yarına kadar uğrayamam mleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm
geçmişi okuyamadım umarım bir aksilik yokturrr
betülcüm canım arkadaşım seni gördüm altta nasılsın canım melklerin nasıl öptüm canım sizii mucukkkk

sevvalcik ameliyat gününü almışsın canım,hayırlısı olsun inşallah canım ol bir an önce ameliyatınıda kurtul...opuyorumnanaktan
rüyanaz evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım,biraz geç oldu ama...opuyorumnanaktan
kızlar aklımda kalan bunlar,kaçırdıklarım varsa affola..opuyorumnanaktan

saol cicim tşkler.......

bugün topiğimiz çok sakin kalmış.herkez gezmede galiba
az önce betülün ana okulundaki gösterisini izledik cd den.ayy küçücükmüş yavrum.vakit ne çabuk geçiyo şimdi kübra gidecek ana okuluna.bizde yaşlanıyoruz çaktırmadan

Allah iyilik versin canım. Ben biraz ağrılıyım. Günlerim güzel geçti canım. Sen neler yaptın?

geçmiş olsun canım,ben ne yapayım hafta sonu düğünler mevlitler vardı öyle geçti.bugün evdeydim ama yarın anneme gitcem kısmetse

merhaba canım benim,misafirin biri gitti biri geldi desene.neyse sevilen yere gidilirmiş demekki çok sevenin var yerimseniben
ben iyiim canım betül kursa başladı yarında karete ye başlıcaklar kurs etkinliği içerisinde.bugün raporumuzu aldık.
kübrayla ikimiz evdeyiz,evde ablayla babayı bekliyoruz.
sen nasılsın senin meleklerin nasıl bizde kzlarımla sizi öptük opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3Şeniz

günaydınlar hayırlı sabahlar olsun hepimize
bugün kahvaltıya anneme gitcez gidene kadar takılayım sonra yokum bugün.
meleklerimiz ve anneleri iyidir inş hepiizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar herkese sekercıklerrrrrrrr
nabersınız bakemmmmmmm?
keyıfler ıyıdır ınsaallah hepınızın
guzel bır hafta gecırmenız dılegıyle ınsaallah
yorucu bır hafta sonu gecırdım sabahtan kalktı kızlar kahvaltı oncesı ıslerımı hallettım
bugum dınlenecegım
kızlarımla muzık dınleyıp dans edıyoruz da mola verdım yaslanmısım ay:)))
opuyorum hepınızı sımdılık byeeeeeeee
meleklerımıde cok cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…