Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kız ben facede yokum dedim yaaa sende sevval gibi ben diye baskalarının bahcesinde gezme :roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım gecmiş olsun melegimize inşallah daha kötü olmaz
Sanada kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s.
benim canım sıkkın kızçem hasta okula göndermedim bu gün ateşi var vede boğazı iltihaplı :çok üzgünüm:
ben şimdi biraz bahçeme bakam bari stres atayım hepini çok Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evde ben,eşim,mürvet vede şevval hepimiz çok kötü hastayızzzzzz
bizim ev karantina altına alıncak böyle giderse
özellikle şevvalin ateşide varrrrrrrrrrr
bi kaç gün nete giremem yokum beni merak etmeyinnnnnnnnnnn

Kızlar gecmiş olsun meleklerinize vede size Allah iyilik versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımcım allahım acil şifalar versin hepinize inşallah :teselli:

betül sağol canım benim teşekkür ediyorum
zeynom yafrum pardon kıs el alışkanlığı annem topikden:)))
:))))yok kıs ben kimle yazıştığımı biliyom lahana ve zeyniye diye yazacaktım zeyno çıkmış elimden:))))
pardon bebekim
rüyam canım sağol bitanem
sevvalim canım benim sizlerede geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum
lahanam bebem çoookkk geçmiş olsun sizede bebekim
ay nolduk birden kıssssssssssssssssssssssssss facede sürekli muck muckkkduk bulaştırdıkmı ne birbirimize:)))
ay ay ne sıkıcıyım bugünnnn valla kendime bile fazla geliyom affedin yafruşlarrrrr hiççç iyi değilim salaklığımı mazur görün
az ateşi vardı sabahladım ben korkudan.aslında korkmazdım bu kadarda geçen hafta arkadaşım vardı anlatmışımdır belki size 3.5 yasında kızını kaybetmişti 4 sene önce diye.onun küçük oğlu 37derece ateşle kızın kucağında birden gözleri tavana dikmiş morarmış çocuk ölmüş resmen kucağındapanik anıyla kapıdan çıkmış binanın içinde bağır çağr komsular koşmuş adamın biri karnına bastırınca dili boğazına kaçmış meğer onu çıkarmışlar nefesi yerine gelmiş çocuğun
tamda uyutayım dinlensin diyordum ya uyusaydı öldüydü kesin diye arkadaşım perişan oldu.1 gün hastanede kalmışlar röntgenler tomografiler vs derken ilk kızının ölümü aklına geldi günlerce perişandı bende akşam ateşi olunca korkular içinde uyuyamadım (
of offff rabbim kimselere göstermesin evlat acısınıı allahım korusun evlatlarımızı
herkesi opuyorumnanaktan canlarım benimmmm
sizleri seviyorum
geçmiş olsun tekrardan

selam kıslarrr aaa noldu bacımm herkess hasta hasta olanlara çokkkkkkkkkk geçmiş olsunnn malum salgın var çok kötüü bizde yeni atlattık hepinizi çokk öpüyorumm:1hug::1hug:

ızabelim canım sağolasın sizede geçmiş olsun canım benim
ay valla sorma kısss nazara geldik birden herkes hasta(
nazım yavrum tv seyrederken sızdı kaldı kanepede kaldırmadımda ablamızı almaya gitmeden biraz dinlensinde gelince tekrardan uyuturum
muckk canlarımm

valla calismadim minigim ya bunaldim artikin kac kez takrar ettim dedim yeter aaaane bu

cok gecmis olsun canim dikkat edin kalabalik yerlere fazla girmeyin hastalik kaparsiniz dikkatli olun su grip illeti gecene kadar Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sana da cok gecmis olsun bak yukardaki yazdiklarim herkez icin gecerli aslinda drlar kötü demiyo domuz gribi icin hastaligi olanlar icin kötü oluyomus ama yinede dikkat edin dra gidin canim skin yanlis anlamayin beni

selam kıslarrr aaa noldu bacımm herkess hasta hasta olanlara çokkkkkkkkkk geçmiş olsunnn malum salgın var çok kötüü bizde yeni atlattık hepinizi çokk öpüyorumm:1hug::1hug:

evet herkezler hasta herkeslere acil sifalar diliyorum öpüyorum hepinizi kendinize ve yavrulariniza iyi bakin aman haaaa dikkat Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

minigim calismadim valla ama aldim kiz sinavi yanlisim var ama olsun aldimmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: bahcemede artik okadar girmiyorum birgünlük ekiyorum yetiyo

cok gecmis olsun canim öpüyorum prensesleri iyi bak onlaraaa bak oklova geliyo klava: klava: klava: ona göre Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

geçmiş olsun hepinize hanımlar
ne oldu böyle topiğimize nazar mı değdi ne
acil şifalar diliyorum hepinize şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…