Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
bugün hastamız çok topiğimizde o yüzden nasılsınız demicem
bende yemek yapmadan bi bakıyım dedim sizlere
herkesi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.

selamlar kızlar...
3 gündür oğlum hiç durmuyor göbeği düşmemişti içi de kanıyordu doktora götürdük doktor kendisi kopardı göbeğini şimdide göbeği acıyor diye hep ağlıyor annem,eşim,ben sabaha kadar başındayız...şimdide başladı ağlamaya...görüşürüz kızlar ...

ah canim ya gecmis olsun melisaminda göbegi düsmedi ebe geliyodu eve o kopardi ama sorun olmamisti tekrardan gecmis olsun öp benim icin oglusunu

günaydınlarrr
hayırlı cumalar canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
hastalarımız daha iyidir inşaallah
nunukummmmmm bebekim biliyordum canım zaten ben senin başaracağını yafrummmmmm güveniyorum sana.ben her kadına güvenirim eğer isterse başaramayacağı şey yoktur tuttuğunu koparırız biz bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi hanımlarrrrrrrr
belinayım canım benimmm kıyamam ben ona yavrum yaaa
en kısa sürede toplar kendini inşaallah canım benim hadi göbeğinizde düşmüş gözünüz aydın.canım çok az bir bepanthane merhem sür acısını alır daha rahat eder yavrucak.
kolaylıklar diliyorum canım benim sana oğluşunuda kocamannnnnnn opuyorumnanaktan
begümümü unutmadım haaaaaaaaaa onu da.
mihribanım canım nabersin bebekim?sanada kolay gelsin yafrummmmmmmm.
akşam 8de salonda kızları yatırmadan son bir çizgi film bakıyorlardı bende kafayı koydum accık dinleneyim diye :)))))
bir kalktım sabah 6.30saat çalıyor:)))))))))
bir önceki gecedende nazın ateşi var diye uyuyamamıştımya dün maşaallah devirir devirmez biyerlerimi:)))))))))))gitmişimmm
ama baş ağrısıyla uyandım(dehşet başım ağrıyor.offf offffffff
bana günde 5 saatten fazlası haram yaa mal gibi dolanıyorum ortalarda fazla uyuyunca
kolay gelsin herkese görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kızlar inş çabuk atlatırsınız hastalıkları.
bursada çok fazla hastalık,okulda sınıflar yarı yarıya boş.
bizim okulda toplamda 400--500 kişi gelmiyomuş kaç gündür.

Günaydın rüyanaz nasılsın canım
saol canım iyiyim eşimin amasyadan arkadaşı vardı şimdi licede o geldi dün hafta sonu da burda misafirim var yani...onlar çıktılar şimdi bende size bakim dedim sen nasılsın.......

ayy kıyamam ona öp annesi bizim için...........

günaydın hayırlı cumalar hanımlar
bugün iki kızımında toplantısı var bakalım ikisine birden yetişebilcem mi?
sizler nasılsınız?
belinaycım geçmiş olsun kıyamam ben ona.dr gerekeni yapmıştır inş.çabuk toparlar kendini.öptüm canım kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nunuğum tebrikler canıma.s.a.s.a.s.a.s.

SEVMEK SEVİLENE YAPILAN EN BÜYÜK DUADIR; YAĞMUR TOPRAĞIN GÜNEŞ GECENİN DUASIDIR. BİZİM DUAMIZ SEVDİKLERİMİZİN HEP MUTLU OLMASIDIR. aynı dua içerisinde bir ömür boyu huzurlu olmak hep duamız olsun.."
AMİN..
......hayırlı bereketli bir gün diliyorum cumanız mübarek olsun inşaallah..........selametle.......

Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar
Belinay canım tekrar götür doktora istersen cok gecmiş olsun opuyorumnanaktana.s.
Minikcim benimde basım kötü bugün sanada gecmiş olsun
Hatice rüyanaz lahana herkese günaydın hasta meleklere acil sifalar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynom canım sağolasın bitanem
sanada geçmiş olsun
rüyam betülüm canlarım sizlerede kolay gelsin
lahanam bebekim bitanem sağolasın yafrum güzel dileklerin vede duaların için
herkese kolay gelsin işimiz yoktu bugün kahvaltımızıda yaptık nazla oturuyoruz artık akşamda olmaz bugün
hafta sonu elifin toplantısı var ama hiç tadım yok gitmesemmi acaba diyorum
psikolog seminer verecekmiş :))kendimizle anneliğimizle yüzleşeceğiz sanırım:))
bakalım babamızı gönderirim belkide accık ders alsınlar demi :)))))
hadi muckkkk herkesleri

günaydın hanımlarrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
dün aile hekimmize gtmiştik
kan tahlilleri neticesinde şevvale 10 tane penisilin verdi
bizlerde sadace antibiyotik hap şurup vede balgam sökücü ilaçlar var ama bızdığımın işi daha zor bizden
çünkü ateşi çok yüksek ve dünden beri ateş düşürücü veriyorum düşüyo sonra yinme çıkıyo
şimdide uyuyo bi beş dakka sizi göreyim dedimmm
görüşmek üzere öpüyorum sizi

geçmiş olsun oğluşuna canım
nasıl olayım canım kaç gündür dişlerimle başım dertte bugün yine ağrıdımafoldumbeneşim işten gelince dişçiye gidecem canım
hiç rahatım yok böyle:gitme:
sanada geçmiş olsun canım
kış geldi hastalık bitmez artık zeyniyecim
dikkat etmek gerek artık
tekrar hepinize geçmiş olsun canım

merhaba hanımlar
bugün burda fena yağmur yağdı büyük kızı okula götürürken ikimizde iyice ıslandık
kız hasta olmazsa iyi aklım onda kaldı inşallah bişi olmazbenneyaptımki
bu arada hayırlı cumalar şekerler

melek canım benim sağoların paylaşım için bitanem
zeyniyem bebekim geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum biriciğim hepinize
mihriban şekerciğim sanada çoookkk geçmiş olsun aşkımm inşaallah hasta falan olmaz meleğin canım
kızları yatırdım başım ağrıyor ben uyuyamadım biraz bakınayım dedim uyansınlarda banyo yaptırayım ev sıcakken.akşam yaptırıp yatırırsam gece üstlerini açıyorlar sürekli üşümesinler
herkese kolay gelsin
hastalarıma tekrardan geçmiş olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…