- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.881
selamlar kızlar...
3 gündür oğlum hiç durmuyor göbeği düşmemişti içi de kanıyordu doktora götürdük doktor kendisi kopardı göbeğini şimdide göbeği acıyor diye hep ağlıyor annem,eşim,ben sabaha kadar başındayız...şimdide başladı ağlamaya...görüşürüz kızlar ...
günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s.
benim canım sıkkın kızçem hasta okula göndermedim bu gün ateşi var vede boğazı iltihaplı :çok üzgünüm:
ben şimdi biraz bahçeme bakam bari stres atayım hepini çok Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evde ben,eşim,mürvet vede şevval hepimiz çok kötü hastayızzzzzz
bizim ev karantina altına alıncak böyle giderse
özellikle şevvalin ateşide varrrrrrrrrrr
bi kaç gün nete giremem yokum beni merak etmeyinnnnnnnnnnn
saol canım iyiyim eşimin amasyadan arkadaşı vardı şimdi licede o geldi dün hafta sonu da burda misafirim var yani...onlar çıktılar şimdi bende size bakim dedim sen nasılsın.......Günaydın rüyanaz nasılsın canım
selamlar kızlar...
3 gündür oğlum hiç durmuyor göbeği düşmemişti içi de kanıyordu doktora götürdük doktor kendisi kopardı göbeğini şimdide göbeği acıyor diye hep ağlıyor annem,eşim,ben sabaha kadar başındayız...şimdide başladı ağlamaya...görüşürüz kızlar ...
geçmiş olsun oğluşuna canımselamlar kızlar...
nasıl olayım canım kaç gündür dişlerimle başım dertte bugün yine ağrıdımafoldumbeneşim işten gelince dişçiye gidecem canımgünaydınlarrr
hayırlı cumalar canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
hastalarımız daha iyidir inşaallah
nunukummmmmm bebekim biliyordum canım zaten ben senin başaracağını yafrummmmmm güveniyorum sana.ben her kadına güvenirim eğer isterse başaramayacağı şey yoktur tuttuğunu koparırız biz bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi hanımlarrrrrrrr
belinayım canım benimmm kıyamam ben ona yavrum yaaa
en kısa sürede toplar kendini inşaallah canım benim hadi göbeğinizde düşmüş gözünüz aydın.canım çok az bir bepanthane merhem sür acısını alır daha rahat eder yavrucak.
kolaylıklar diliyorum canım benim sana oğluşunuda kocamannnnnnn opuyorumnanaktan
begümümü unutmadım haaaaaaaaaa onu da.
mihribanım canım nabersin bebekim?sanada kolay gelsin yafrummmmmmmm.
akşam 8de salonda kızları yatırmadan son bir çizgi film bakıyorlardı bende kafayı koydum accık dinleneyim diye :)))))
bir kalktım sabah 6.30saat çalıyor:)))))))))
bir önceki gecedende nazın ateşi var diye uyuyamamıştımya dün maşaallah devirir devirmez biyerlerimi:)))))))))))gitmişimmm
ama baş ağrısıyla uyandım(dehşet başım ağrıyor.offf offffffff
bana günde 5 saatten fazlası haram yaa mal gibi dolanıyorum ortalarda fazla uyuyunca
kolay gelsin herkese görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan
kış geldi hastalık bitmez artık zeyniyecimgünaydın hanımlarrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
dün aile hekimmize gtmiştik
kan tahlilleri neticesinde şevvale 10 tane penisilin verdi
bizlerde sadace antibiyotik hap şurup vede balgam sökücü ilaçlar var ama bızdığımın işi daha zor bizden
çünkü ateşi çok yüksek ve dünden beri ateş düşürücü veriyorum düşüyo sonra yinme çıkıyo
şimdide uyuyo bi beş dakka sizi göreyim dedimmm
görüşmek üzere öpüyorum sizi
sağol melekçimiyiyim mihribancım sağol sen nasılsın?
herkes hasta galiba çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?