- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.901
hoşbuldukk canımmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizKamilecim hosgeldin canım vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Geldiğine göre bir pc aldınızalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::lepi::lepi: güle güle ve lütfen dikkatli kullanın sakın bozmayınlmaz: lmaz: cünkü yoklugun farkediliyor seni cooook özledik
iyiyiz çok şükür canımmmm sen ve meleklerin nasılllKamilecim nasılsın neler yaptın meleklerin naıl anlat bakalım:uhm::uhm::uhm:
hoşbuldukk canımmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yeni almadık ama eskisine yeniletti sayılır eşimmm inş bozulmaz bir daha
çok özledimm sizleriii çok şükürrr hasretim bitti:Saruboceq: bazı ayar eksikleri vardı onları hallediyorum bir taraftan sizleri merak ediyorummm eşim az önce geldi verdi pcyi elime sabah görüşürüz sanırım artık diyip yattıı:roflol:
eeee anlat bakalım nelerrr olduuu okumakla bitmez bu sayfalarrrr bir özet torpili yaparsın artık değil miiiyerimseniben çokk özlemişimmm yaaa:kedi::kedi::kedi::kedi:
hastalarımızaaa acil şifalarrrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bu aralar meleklerde ve annelerde hastalar coook canım sevval ve melegi miniğin nazı lahananın melegi ...
Onun dısında hepimiz bıraktığın gibiyiz
Ha burada topiğimizin aslanı dünyaya geldi belinay gecen haftalarda dogum yaptı
Herkesin okul kres ana sınıfı vs yogunlugu var
Nunuk döndü artık oda yazıyor
Aklıma gelenler bunlar unuttuklarım varsa arkadaslar tamamlar canım insallah sizde iyisinizdir
amanında amın kim gelmişşşşşş
benim kamilemmi gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim ben seni kısssssssssss canım benim hoşgeldin bitanemmm
nasılsın?meleklerinde iyidir inşallah canım benim
sabah facede anladım geldiğini kkya giremedim donduda
ordan bildim kamilem gelmiiiişşşşşşş dedim:)
tekrardan hoşgeldin bitanemmmmm
herkese günaydınlar canlarım benim keyifli bir gün olması dileğiyle inşallah hepimize
akşam biraz yorgun gibiydim yemekten sonra ağırlık çökmüştü kızlar yatıncada bende yattım erkenden
sabahta tabi erken den hortladım:)))
dedim kendi kendime kurban geliyor buzluğu boşalt accık diye
mısır vardı buzlukta onu haşlamaya çıkardım yesinler
1tencere dolusu sarma vardı onuda pişirmeye koydum yeriz yanına bişeylerle yemek diye.bayrama yenisini sararım taze taze.çayımıda demledim benimkiler uyurken çayımı yudumlarken sizlere bakayım dedim
neyse size iyi uykular gelince konuşuruz muckkk herkesleri
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?