- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.921
hoşbuldummm canımmm ŞenizŞenizŞeniz
tabii okadar ayrı kalınca gelişim biraz olaylı olmalı değil miyerimseniben
iyiyiz çok şükür canımm pc kavgamız başlar artık bugünn kaydirigubbakcemile
meleklerin nasıl canımmm,nazla başbaşa günlerr nasıl geçiyorrr
elifcim memnundur hayatından öp şekerlerimi benim için annesiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyi gezmeler canımmmdönüşün muhteşem oldu bebekimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet artık evde herkeste pc özlemi olduğundan kavgalarınızda başlar canımkaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiyiz bitanem valla nazla kaldık başbaşa
elifimde çok memnun okuldan ilk günden itibaren
hasta olup okula gidemem diye aklı çıkıyor
1 hafta tatil vardı domuz gribinden dolayı ya çocuk evde çatladı sıkıntıdan okulummmm okulumm diye:roflol::roflol::roflol:
naptıysam yaranamadım valla
öperim canım sende meleklerini öp bizim için bebeğim
kızlar sıkılıyoruz dediler havada serindi annemlere gitmeye karar verdik az sonra çıkacağız accık vakit geçirsinler haftaya gideriz demiştik ama durmadılar
haftaya kurban bakmaya sonrada bayrama derken 3 hafta sonu annemlerdeyiz görünüyor
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan
görüşmek üzere
günaydın hayırlı pazarlar hepinize
kamilemmm canımmmm hoşgeldin,ŞenizŞenizhele şükür helletmişsiniz ps işini.çok özledik seni.nasılsın kızlar nasıl öptüm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bundan sonra bol bol görüşürüz artık:)))
hoşbuldukk canımmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yeni almadık ama eskisine yeniletti sayılır eşimmm inş bozulmaz bir daha
çok özledimm sizleriii çok şükürrr hasretim bitti:Saruboceq: bazı ayar eksikleri vardı onları hallediyorum bir taraftan sizleri merak ediyorummm eşim az önce geldi verdi pcyi elime sabah görüşürüz sanırım artık diyip yattıı:roflol:
eeee anlat bakalım nelerrr olduuu okumakla bitmez bu sayfalarrrr bir özet torpili yaparsın artık değil miiiyerimseniben çokk özlemişimmm yaaa:kedi::kedi::kedi::kedi:
hoşbuldum canımmmmŞenizŞenizŞenizhoşgeldin kamilecim
özlettin kendini :1hug:bi daha bu kadar açma arayı canım
seni ve meleklerini öptüm kocamaaana.s.a.s.
günaydın canım arkadaşımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın meleklerimin güzel anneleri
yeni hafta hayırlı olsun inş.
lahanam geçmiş olsun arkadaşım,dinlenin canım dinlenmeden geçmiyo şu grip illeti.nane limon da kaynatmışsın şifa olsun canım
miniğim sana kolay gelsin canım
kamilem,ruyam sizede kolay gelsin,iyi alışverişler
kamilecim zeyniyeler ailecek hastalardı.nasıl oldular acaba bende arayamadım
günaydın canım arkadaşımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun inş daha iyi olmuşlardırrr acil şifalarrr:Saruboceq:
kendide hasta olunca çok zorlanmıştırrr canım yaa:teselli:
sen nasılsın canım kzılar nasılll
hmmm ohhh ohhhh negüzel başbaşa anakızzziyiim canım kübrayı gönderdik okula,betülle ikimiz kahvaltı yapcaz şimdi.
sende kızları al gel beraber yapalım kahvaltıyıcokacimcoook
günaydınnn şekerlerrrrrrr
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyleeee
lahanacım geçmiş olsun canımm,
minikcim,rüyacımm kolay gelsin sizede
benimde çarşıda biraz işim var birazdan çıkacağımmm
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
sewal tatlımmm nerelerdesin arkadaşımm
ben geleli hiç uğramadınnnnnn.(
günaydın meleklerimin güzel anneleri
yeni hafta hayırlı olsun inş.
lahanam geçmiş olsun arkadaşım,dinlenin canım dinlenmeden geçmiyo şu grip illeti.nane limon da kaynatmışsın şifa olsun canım
miniğim sana kolay gelsin canım
kamilem,ruyam sizede kolay gelsin,iyi alışverişler
kamilecim zeyniyeler ailecek hastalardı.nasıl oldular acaba bende arayamadım
zeynom canım benim çoook geçmiş olsun bitanem acil şifalar diliyorum canım benim
kamilem bebekim günaydın canım
ohh ohh meleğimiz güle güle kullansın cicisini
betül canım sanada günaydın bebekimmmm
rüyam kolay gelsin yafruşşşşşşşş
hadi bakalım sanada iyi alışverişler tatlımmmmmmmmmmmmm
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
işlerimi hallettimde kablo tvde arıza var adamları aradım kaçta gelecekleri belli değil bekliyoruz bakalım
bi kaç aydır sorun vardı ama havalar güzeldi tvye pek bakmıyorlardı gerek olmuyordu uydudan izliyorduk zaten salonda.kızların odası mutfak kablo tvye bağlı.nazda büyüdüya elif okuldan gelince tv kavgası çıkıyor bazendvd açıyım birinize diyorum istemiyorlar odalarındaki tv boş boş duruyor gelsinlerde baksınlar baride kızlarda keyfine baksın:))
dışarı işlerimide hallettim ama dehşet ayaz vardonduk resmen eve gelince sıcak sıcak yüzümüze vurunca dahada hissettik dışarının soğukluğunu?
bu arada aşı işini ne yapıyorsunuz canlarım ???bugün kağıt verecekler elifin okulundan aşı yaptırmak istiyorum veya istemiyorum diye biz yaptırmayı düşünmüyoruz sizler ne yapacaksınız belirledinizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?