- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.941
bizde yaptırmayı düşünmüyoruz canım
sabah imzaladım okula yoladımm
çok şükür bünyelerine güveniyorumm ağır bir grip geçirmedik hiç(maşallah)
hakkımızda hayırlısı bakalımmm
kimsede de yaptırma yanlısı değil zaten benim çevremde
kızlar nabersiniz :)
as canım ooo maşallah artık direksiyon başına geçmişsinnn inş sınavınıda başarıyla verip ehliyetini alırsın:Saruboceq:selam herkeslere ben geldimmmmmmmm artikin biraz daha fazla girebilecem araba icin ders kalkinca o yükte kalkti bugün yine araba sürdüm esim ise baslayinca arkadasla gittik iyisin dedi arabayi ilk seferde park ettim ama daha yeni sayilir onun icin cokkkkk zamanim var insallah direksiyon sinavinida ilk seferde alirim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşbuldukkkk canımmmmmselammm milletttttttttttttttttttt
ben geldimmmmm
şevvalin iğneleri bitmedi daha gidip geliyoruzzzz
ama bursa çocuk hastanesinnde gördüğüm kadarıyla bursada sağlam çocuk kalmamışş
bugün okuldan bizede kağıtverilcek
çocuklarımda os...........tan nem kaptıkları için korkuyorum açıkçası
eşimle aşıyı yaptırmaya karar verdik biz
kamilem meleğim hoşgeldinnnnnnnn
mesajına cevap verememdim özür dilerimmm ama şevvalle ilgilenmekten vaktim olmadıııı
tüm haftasonuda mürvetin yazılısı olduğu için pc açmadan geçirdikkk
hepinizi öpüyorummmmmmmm canlarımmmmmmmm
iyidir tatlım senden ne haberrr nasılsınnn neler yapıyorsunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar nabersiniz :)
buradayımmm tatlımmmkamileeeeeeeeee kiz nerdesin ay basum agruyooooooooooo yaaa neysen görüsürüz az uzanayim sonra gelirim yine byeeeeeeeeeeeeeeeee
sağol canımhoşbuldum canımmmmŞenizŞenizŞeniz
bende sizleri çok özledimm:1hug:
inş birdaha olmaz canımmm benim için baya zorduuu:çok üzgünüm:
meleklerin nasılll baya yoğun geçiyordur seninde günlerinn nasıl baya kolayladınız mı okumayı yerimseniben
geçmiş olsun canımmm diş ağrısı baya kötü acil şifalarr canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
meleklerini ve seni öptümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımiyi akşamlar şekerlerrrr
mihriban canım benim allah şifa versin inşaallah canım yaaa
insanın canı ağrırken helede diş başına vurup birde yiyip içemezken ve çocuklar ev iş vs...derken dahada katlanılmaz bir hal alıyordur(
dr tekrar git bencede ihmal etme bitanem en kısa sürede iyileşmen dileğiyle canım arkadaşım
bende çok yorgunum kızlar gelirken yolda uyudular:)
otururken annemler hadi kurbanlıklara bakalım demeye gittiler ben kardeşlerimle otururken eşimle gittiler alıp gelmişler:))
o işide halletmiş olduk çok şükür:)
yemek çay kızlara oyna derken bir işde yapmadım ama yorgun hissediyorum kendimi erkenden yatayım diyorum bende
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım
meleklerimide benim için öpün olurmu?
geçmiş olsun lahanacımgünaydın melek anneleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir hafta diliyorum ben çok fena hastayım valla kızçemlen birlikte dinleniyoz allahın cezası grip bırakmadı bizi nane limon kaynattım içiyoz sıcak sıcak
diğer hastalar iyi olmuşlardır inşallah herkese şifalar diliyorum
hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
zeynom canım benim çoook geçmiş olsun bitanem acil şifalar diliyorum canım benim
kamilem bebekim günaydın canım
ohh ohh meleğimiz güle güle kullansın cicisini
betül canım sanada günaydın bebekimmmm
rüyam kolay gelsin yafruşşşşşşşş
hadi bakalım sanada iyi alışverişler tatlımmmmmmmmmmmmm
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
işlerimi hallettimde kablo tvde arıza var adamları aradım kaçta gelecekleri belli değil bekliyoruz bakalım
bi kaç aydır sorun vardı ama havalar güzeldi tvye pek bakmıyorlardı gerek olmuyordu uydudan izliyorduk zaten salonda.kızların odası mutfak kablo tvye bağlı.nazda büyüdüya elif okuldan gelince tv kavgası çıkıyor bazendvd açıyım birinize diyorum istemiyorlar odalarındaki tv boş boş duruyor gelsinlerde baksınlar baride kızlarda keyfine baksın:))
dışarı işlerimide hallettim ama dehşet ayaz vardonduk resmen eve gelince sıcak sıcak yüzümüze vurunca dahada hissettik dışarının soğukluğunu?
bu arada aşı işini ne yapıyorsunuz canlarım ???bugün kağıt verecekler elifin okulundan aşı yaptırmak istiyorum veya istemiyorum diye biz yaptırmayı düşünmüyoruz sizler ne yapacaksınız belirledinizmi??
zeynom canım benim çoook geçmiş olsun bitanem acil şifalar diliyorum canım benim
kamilem bebekim günaydın canım
ohh ohh meleğimiz güle güle kullansın cicisini
betül canım sanada günaydın bebekimmmm
rüyam kolay gelsin yafruşşşşşşşş
hadi bakalım sanada iyi alışverişler tatlımmmmmmmmmmmmm
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
işlerimi hallettimde kablo tvde arıza var adamları aradım kaçta gelecekleri belli değil bekliyoruz bakalım
bi kaç aydır sorun vardı ama havalar güzeldi tvye pek bakmıyorlardı gerek olmuyordu uydudan izliyorduk zaten salonda.kızların odası mutfak kablo tvye bağlı.nazda büyüdüya elif okuldan gelince tv kavgası çıkıyor bazendvd açıyım birinize diyorum istemiyorlar odalarındaki tv boş boş duruyor gelsinlerde baksınlar baride kızlarda keyfine baksın:))
dışarı işlerimide hallettim ama dehşet ayaz vardonduk resmen eve gelince sıcak sıcak yüzümüze vurunca dahada hissettik dışarının soğukluğunu?
bu arada aşı işini ne yapıyorsunuz canlarım ???bugün kağıt verecekler elifin okulundan aşı yaptırmak istiyorum veya istemiyorum diye biz yaptırmayı düşünmüyoruz sizler ne yapacaksınız belirledinizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?