Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bizde yaptırmayı düşünmüyoruz canım
sabah imzaladım okula yoladımm
çok şükür bünyelerine güveniyorumm ağır bir grip geçirmedik hiç(maşallah)
hakkımızda hayırlısı bakalımmm
kimsede de yaptırma yanlısı değil zaten benim çevremde

günaydın melek anneleriii
hastalar çoğalmış grip melek topicinide vurdu anlaşılan
herkeslere acil şifalar olsun inşallah

bu hafta benim kızımda anaokuluna başlıyo
o kağıttan bizede verdiler bizde vurdurmal istemiyoruz
ağız ve el temizliği çok önemliymiş ben kızıma sık sık dişlerni fırçalatıyorum

selammm milletttttttttttttttttttt
ben geldimmmmm
şevvalin iğneleri bitmedi daha gidip geliyoruzzzz
ama bursa çocuk hastanesinnde gördüğüm kadarıyla bursada sağlam çocuk kalmamışş
bugün okuldan bizede kağıtverilcek
çocuklarımda os...........tan nem kaptıkları için korkuyorum açıkçası
eşimle aşıyı yaptırmaya karar verdik biz

kamilem meleğim hoşgeldinnnnnnnn
mesajına cevap verememdim özür dilerimmm ama şevvalle ilgilenmekten vaktim olmadıııı

tüm haftasonuda mürvetin yazılısı olduğu için pc açmadan geçirdikkk
hepinizi öpüyorummmmmmmm canlarımmmmmmmm

selam herkeslere ben geldimmmmmmmm artikin biraz daha fazla girebilecem araba icin ders kalkinca o yükte kalkti bugün yine araba sürdüm esim ise baslayinca arkadasla gittik iyisin dedi arabayi ilk seferde park ettim ama daha yeni sayilir onun icin cokkkkk zamanim var insallah direksiyon sinavinida ilk seferde alirim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kamileeeeeeeeee kiz nerdesin ay basum agruyooooooooooo yaaa neysen görüsürüz az uzanayim sonra gelirim yine byeeeeeeeeeeeeeeeee

as canım ooo maşallah artık direksiyon başına geçmişsinnn inş sınavınıda başarıyla verip ehliyetini alırsın:Saruboceq:
hoşbuldukkkk canımmmmm
canın sağolsun arkadaşımmm,biraz daha iyimisinn
aslında tlf edecektimmmm meşgul olabilirsin diye msj yazdımm

kızlar nabersiniz :)
iyidir tatlım senden ne haberrr nasılsınnn neler yapıyorsunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamileeeeeeeeee kiz nerdesin ay basum agruyooooooooooo yaaa neysen görüsürüz az uzanayim sonra gelirim yine byeeeeeeeeeeeeeeeee
buradayımmm tatlımmm
azcık hoşgör hamlamışım onun için birkaçgün süre lazım tempoya alışmam için
olurmu şekercimmm bak heyacandan elim ayağıma dolaşacakkklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

sağol canım
kızlarım iyiler benim pek tadım yok kamilecim
büyük kızım bayağı yol katetti canım beni biraz yordu ama çok şükür şimdi daha iyi
bende seni ve kızlarını öptüm canıma.s.
sağol canım
öyle valla miniğim insanın bir yeri ağrıyınca canı dünyayı istemiyomafoldumben
helede diş bişeyde yiyemiyosun insan takatsiz kalıyo
hayırlısıyla bir düzelseydim canım

geçmiş olsun lahanacım

miniğim bize cuma günü kağıt verdiler
benim pek bir bilgim ve fikrim yoktu bu konuda o yüzden kararsızdım ama etrafımdaki büyük çoğunluk yaptırmayı düşünmediği için bende istemiyorum diye yazıp imzaladım
allah yavrularımızı ve bizi korusun canım:Saruboceq:başka dicek bişi bulamıyorumbenneyaptımki

şekerler az önce pazardan geldim
bugün 2 defa kızın okuluna gittim geldim ev işi pazar derken iyice yoruldumakannehir
şimdide kalkıp yemek yapıcam
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangörüşürüz

günaydın canlarım herkese güzel bir gün olması dileğiyle
kıs lahanam anam sende ne unutması ay facede diledim diye geçmişim burda ne kapris yapıyon domuzlu karuuuuuuuuuu:)))))))))
canım benim şaka bir yana kıyamam ben sana bebekimmmmmmmm diyomya dinlen gel diye acil şifalar diliyorum diye
sevvalim canım benimmm iğneler bitmedimi daha meleğimin yaa kıyamam ben onaaa.daha iyisiniz demi canım.ay sorma valla kıs arayım arayımm bir kısmetsizlik fırsat bulamadım bitanemmmmmmm affet nolur((
evet çoğunluk yaptırmayacak sanırım bizdede bir iki kişi yaptıracağız demişti diğerleri yaptırmayız diyorlardı
hayırlısı olsun bakalım yaa dayayacağız c vitaminini beslenmesini dikkat edecekler başka yolu yok
bugün yemekde yok işleri halleder gelirim herkese kolay gelsin muckkk canlarım
kib sizleri seviyorummmmmm

günaydın kızlar yagmur çiseliyo diyarbakırda dün gece sabah kadar yagdı hava temizlendi valla ne güsel oldu...dün alışverişe gittim salona örtü takımı aldım ızıma uyku seeti aldım çok sevindi görünce...bugunde çamaşır falan attım mak ya cam sileyim diyordum bayram temizligine başlamak niyetindeydim ama yagmuru görünce vazçtim....siz napıosunuz......

günaydınnnnnnnnn
şekerlerrrrrr,nasılsınız meleklerim nasılll öptümm onları kocamannn
rüyacımmm güle güle kullanın canımm hep mutluluğunuza şahit olsu aldıkların inş
bayram temizliğine başlamayı düşünmüyorum daha pazar günü makinem bozuldu servis bekliyorumm biran önce yapılsada kirlilerden kurtulsam değise elimle yıkamam gerekecek ne varsa hayırlısı bakalımmm
ben bugün yokum şekerlerrrr
kızkardeşime gideceğim akşama gelirim ancak yeğenim anasınıfına başladı beslenme sırası onlarda
yardıma gidiyorummm
öpüldünüzzzzz görüşmek üzereeeeeee

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

miniğim sen aramasanda ben senin kalbinin bizimle olduğunu biliyorum bi denem affetmek ne demekmiş

dilercim kolay gelsinnnnn
yeni cicilerinnizide güle güle kullanın

kamilemmmmmmmmmm o yaptığınız mamalardan bizede göndermezsen kardeşine gitmene izn vermemmmmmmmm

hepinizi öpüyorummmmmmm
tekrar günaydın az sonra çıkıcam iğneye gidicez yineeee
kendinize cici bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın arkadaslar herkese güzel bir gün diliyorum
Minikcim bizde yaptırmayı düsünmüyoruz simdi sıra bizde 6 ay -5 yas arası cocuklardan baslanıyo yaaa ama saglık ocagına gidip kaydolmayı falan düsünmüyoruz ararlarsada yaptırmak istemediğimizi söyleyecegiz Allah hepimizin yavrularını korusun

rüyam canım güle güle iyi günlerde kullanın bitanem
kolay gelsin sanada canım benim valla geçen benim msnde sorun vardı pcye sinirlendim bir hışımla kapattım pcyi perdeleri çekince indi aşağıya dip bucak eve giriştim:))
sonrada adına bayram temizliği dedim.:)))))))))))))
pekde iyi oldu valla erkenden hallettim nasılsa sürekli yağıyor dıştan silmeye gerek yok:)))
kamilem canım kolay gelsin sanada bebekim
bu arada inşaallah makinen hallolur canımda elde uğraşmazsın bitanem yaa
sevvalimmmm bidenem benim sağolasın bebekimmmm güzel düşüncelerin için yafruşummm utandırdın beni kıssssssssss
zeynom hayırlısı canım yaaa aminnnn inşaallah rabbime emanet evlatlarımız hepsini korusun inşaallahhhhhh
bu arada kızlar dün elifin öğretmeni kitap göndermiş veliler 10 gün içinde okusun göndersinler diye.:)))
eşimde sen oku dedi((((
dedim zaten okuyacağım sende okuyacaksın diye elifde sinirlendi okuyacaksın baba yoksa söylerim öğretmenime dedi:)))
okul kütüphanesinden her veliye değişimli kitap gönderiyorlarmış.bu sefer bize doğan cüceloğlunun keşkesiz bir yaşam için iletişim adlı kitabı geldi:)
yıllar önce okumuştum ben onu tekrar okuyum hızlıcada kocamada verem:)))
üstün dökmeninde tüm kitaplarını okudum evimde kütüphanemde var hepsi seviyorum psikoloji kitaplarını
akşamları giremezse bilinki kitabı yetiştiriyor olacağım :)))))
herkese kolay gelsin yafruşlarrr
görüşmek üzere canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…