- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.961
günaydınnnnnnnnn
şekerlerrrrrr,nasılsınız meleklerim nasılll öptümm onları kocamannn
rüyacımmm güle güle kullanın canımm hep mutluluğunuza şahit olsu aldıkların inş
bayram temizliğine başlamayı düşünmüyorum daha pazar günü makinem bozuldu servis bekliyorumm biran önce yapılsada kirlilerden kurtulsam değise elimle yıkamam gerekecek ne varsa hayırlısı bakalımmm
ben bugün yokum şekerlerrrr
kızkardeşime gideceğim akşama gelirim ancak yeğenim anasınıfına başladı beslenme sırası onlarda
yardıma gidiyorummm
öpüldünüzzzzz görüşmek üzereeeeeee
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
miniğim sen aramasanda ben senin kalbinin bizimle olduğunu biliyorum bi denem affetmek ne demekmiş
dilercim kolay gelsinnnnn
yeni cicilerinnizide güle güle kullanın
kamilemmmmmmmmmm o yaptığınız mamalardan bizede göndermezsen kardeşine gitmene izn vermemmmmmmmm
hepinizi öpüyorummmmmmm
tekrar günaydın az sonra çıkıcam iğneye gidicez yineeee
kendinize cici bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn
rüyam canım güle güle iyi günlerde kullanın bitanem
kolay gelsin sanada canım benim valla geçen benim msnde sorun vardı pcye sinirlendim bir hışımla kapattım pcyi perdeleri çekince indi aşağıya dip bucak eve giriştim:))
sonrada adına bayram temizliği dedim.:)))))))))))))
pekde iyi oldu valla erkenden hallettim nasılsa sürekli yağıyor dıştan silmeye gerek yok:)))
kamilem canım kolay gelsin sanada bebekim
bu arada inşaallah makinen hallolur canımda elde uğraşmazsın bitanem yaa
sevvalimmmm bidenem benim sağolasın bebekimmmm güzel düşüncelerin için yafruşummm utandırdın beni kıssssssssss
zeynom hayırlısı canım yaaa aminnnn inşaallah rabbime emanet evlatlarımız hepsini korusun inşaallahhhhhh
bu arada kızlar dün elifin öğretmeni kitap göndermiş veliler 10 gün içinde okusun göndersinler diye.:)))
eşimde sen oku dedi((((
dedim zaten okuyacağım sende okuyacaksın diye elifde sinirlendi okuyacaksın baba yoksa söylerim öğretmenime dedi:)))
okul kütüphanesinden her veliye değişimli kitap gönderiyorlarmış.bu sefer bize doğan cüceloğlunun keşkesiz bir yaşam için iletişim adlı kitabı geldi:)
yıllar önce okumuştum ben onu tekrar okuyum hızlıcada kocamada verem:)))
üstün dökmeninde tüm kitaplarını okudum evimde kütüphanemde var hepsi seviyorum psikoloji kitaplarını
akşamları giremezse bilinki kitabı yetiştiriyor olacağım :)))))
herkese kolay gelsin yafruşlarrr
görüşmek üzere canlarım
tşkler kızlar ayy dün akşama kadar yattım ya hatta akşam bile tavuk gibi 11 de yattım omuzlarım kilitlenmiş gibi agrıyordu ama eşim kem almış onu sürdük şimdi iyiyim ...
günaydın şekerler nasılsınız.......
günaydınnnn şekerllerrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyleeeee
rüyacım mihribancımm geçmiş olsunnn şekerlerrrr
minikcimmm kolay gelsinnn canımmm
zeynocumm tatlımm nasılsınnn
günaydınlarrrr
güzel bir gün olsun inşaallahhhh
mihriban canım ihmal etme bebeğim sakın çektir ona görede tedavi başlansın canım baya oldu diş ağrısı çekeli yaaaa
nasıl dayanıyorsun allah yardımcın olsun bitanem hem çocuklar hem ev iş koşturmaca
ihmal etme sakın bitanem bayramda gelmeden baktır bide geç kalmadan daha tedaviye başlansın canım benim
çoooooooookkkkkkk geçmiş olsun bebekimmm opuyorumnanaktan seni canım arkadaşımmmmm
herkese sağlıklı mutlu huzur dolu bir gün diliyorum canlarım kitabı okuyumda bu hafta sonuna kadar bitsin elif götürsün geri bahçemide ona göre ektim çok pcde olamayabilirim haberiniz ola
muckkkkkk herkesleri canlarımmmmmmmmmmmmmm
günaydınnnn şekerllerrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyleeeee
rüyacım mihribancımm geçmiş olsunnn şekerlerrrr
minikcimmm kolay gelsinnn canımmm
zeynocumm tatlımm nasılsınnn
geçmiş olsun lahanacım
günaydın canlarım herkese güzel bir gün olması dileğiyle
kıs lahanam anam sende ne unutması ay facede diledim diye geçmişim burda ne kapris yapıyon domuzlu karuuuuuuuuuu:)))))))))
günaydınlaaaarrrrrr herkese
aa dün hiç giren olmamış sanırım nerdesiniz kızlarr???
hastalar nasıl oldu canlarım?daha iyiler inşallahh
benimde bugün hiç tadım yok dün çayı kahveyi fazla kaçırdım sanırım.sabaha kadar kalbim sıkıştı yüzüm kireç gibi çok halsizim nefes alışlarım zorlanıyor
elifi gönderip geliyimde uyumasamda dinlenmek istiyorum kalkmadan
herkese kolay gelsin canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrrrr kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?