Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız bakalım
umarım herkes iyidir
benim diş ağrım devam ediyo film çektirmem gerekiyomuş ona göre tedavi uygulanacak
neyse öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlarrrr
güzel bir gün olsun inşaallahhhh
mihriban canım ihmal etme bebeğim sakın çektir ona görede tedavi başlansın canım baya oldu diş ağrısı çekeli yaaaa
nasıl dayanıyorsun allah yardımcın olsun bitanem hem çocuklar hem ev iş koşturmaca
ihmal etme sakın bitanem bayramda gelmeden baktır bide geç kalmadan daha tedaviye başlansın canım benim
çoooooooookkkkkkk geçmiş olsun bebekimmm opuyorumnanaktan seni canım arkadaşımmmmm
herkese sağlıklı mutlu huzur dolu bir gün diliyorum canlarım kitabı okuyumda bu hafta sonuna kadar bitsin elif götürsün geri bahçemide ona göre ektim çok pcde olamayabilirim haberiniz ola
muckkkkkk herkesleri canlarımmmmmmmmmmmmmm

tşkler kızlar ayy dün akşama kadar yattım ya hatta akşam bile tavuk gibi 11 de yattım omuzlarım kilitlenmiş gibi agrıyordu ama eşim kem almış onu sürdük şimdi iyiyim ...
günaydın şekerler nasılsınız.......

geçmiş olsun canım benim
valla bende akşam kitabı okurken nasıl sızmışım haberim yok:)
sabah kalktım epey dinlenmişim çok geç yatmıyorum şu aralar kayıt yapıp dersler başlayınca uykusuz geceler gelecek geri
stokda olmuyor anam bu meret şimdi tadını çıkarıyorum :))
kolay gelsin canım sanada
iyidir valla ne olsun nazla dışarıda işlerimiz var onları halledip market işini halledeceğiz
elif gelmeden işleri halledelim gelelim diyoruz
nasılsa bir ayaz var anlatamam sabah kalktık yerlerde kırağı var kar havası var sanırım
epek soğuk.ama şükür evim çok sıcak hala askılılarla oturabiliyoruz

günaydınnnn şekerllerrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyleeeee
rüyacım mihribancımm geçmiş olsunnn şekerlerrrr
minikcimmm kolay gelsinnn canımmm
zeynocumm tatlımm nasılsınnn

günaydınnnn şekerllerrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyleeeee
rüyacım mihribancımm geçmiş olsunnn şekerlerrrr
minikcimmm kolay gelsinnn canımmm
zeynocumm tatlımm nasılsınnn

sağolun hanımlar
yok miniğim ihmal edilecek bişi değil zaten diş ağrısı:1no2:
yarın tekrar gidecem doktora.inşallah dediğin gibi bayrama kadar kurtulayım bari şu ağrıdan.
bu arada sürekli ağrı yok canım öyle olsa hiç dayanamam yemek yerken ağrıyo rahat yemek yiyemiyorum yarı aç geziyorum akannehir
sanada kolay gelsin canım iyi okumalar öptümŞeniz

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım meleklerim nasıllar
umarım herkes iyidir
hepinize güzel birgün diliyorum veopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım
öğlen elifin arkadaşının annesi aradı bugün okula gidememiş arkadaşı ve elif kankası begüm ve sınıf arkadaşlarından sacit isimli arkadaşlarıyla buluşturalım çocukları demişler
bende elifi servisten aldım oraya geçtik sabahda dışarı işlerim vardı terzi market vs..ordan geldim elifi aldık poşetleri bıraktık arkadaşına gittik
derken 1saat önce eve girdik daha:))
sabahtan beri sürtüyoruz yani:))
nasıl yorulmuş naz tv karşısında uyudu yavrum elifde esnemeye başladı valla
:))
bende dizimi keyifle izlerim sanırım:) az sonra uyurlar kızlar
herkese iyi akşamlar canlarım kib
görüşmek üzere herkesi opuyorumnanaktan

günaydınlaaaarrrrrr herkese
aa dün hiç giren olmamış sanırım nerdesiniz kızlarr???
hastalar nasıl oldu canlarım?daha iyiler inşallahh
benimde bugün hiç tadım yok dün çayı kahveyi fazla kaçırdım sanırım.sabaha kadar kalbim sıkıştı yüzüm kireç gibi çok halsizim nefes alışlarım zorlanıyor
elifi gönderip geliyimde uyumasamda dinlenmek istiyorum kalkmadan
herkese kolay gelsin canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrrrr kib

günaydın melek anneleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel,keyifli bir gün diliyorum
hastalarımız nasıl oldular inşallah herkeşler daha iyidirler hepinizi kocvaman öpüyorum şekerler Şeniz Şeniz

geçmiş olsun lahanacım

teşekkür ederim mihricim:1hug: sen nasıl oldun canım dişini çektirdinmi sanada geçmiş olsun güzelim :teselli:

günaydın canlarım herkese güzel bir gün olması dileğiyle
kıs lahanam anam sende ne unutması ay facede diledim diye geçmişim burda ne kapris yapıyon domuzlu karuuuuuuuuuu:)))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/COLOR

]

:teselli:miniğim sendemi hasta oldun canımcım :teselli:
dikkat et kendine canım benim geçmezse dr git hemencecik sana kendi bahçemden çiçek getiremde kendine gel a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…