- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.981
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar
günaydın şekerler bende rüyanazımı gönderdim işlerimi bitirdim ..siz napıonuz......
günaydınnnnn
güzel birgün olsun inş
minikcimmm geçmiş olsun canımmm
acil şifalarrrrr dikkat et kendine olur mu tatlımmm
ah canim ya gecmis olsun melisaminda göbegi düsmedi ebe geliyodu eve o kopardi ama sorun olmamisti tekrardan gecmis olsun öp benim icin oglusunu
günaydınlarrr
hayırlı cumalar canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
hastalarımız daha iyidir inşaallah
nunukummmmmm bebekim biliyordum canım zaten ben senin başaracağını yafrummmmmm güveniyorum sana.ben her kadına güvenirim eğer isterse başaramayacağı şey yoktur tuttuğunu koparırız biz bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi hanımlarrrrrrrr
belinayım canım benimmm kıyamam ben ona yavrum yaaa
en kısa sürede toplar kendini inşaallah canım benim hadi göbeğinizde düşmüş gözünüz aydın.canım çok az bir bepanthane merhem sür acısını alır daha rahat eder yavrucak.
kolaylıklar diliyorum canım benim sana oğluşunuda kocamannnnnnn opuyorumnanaktan
begümümü unutmadım haaaaaaaaaa onu da.
mihribanım canım nabersin bebekim?sanada kolay gelsin yafrummmmmmmm.
akşam 8de salonda kızları yatırmadan son bir çizgi film bakıyorlardı bende kafayı koydum accık dinleneyim diye :)))))
bir kalktım sabah 6.30saat çalıyor:)))))))))
bir önceki gecedende nazın ateşi var diye uyuyamamıştımya dün maşaallah devirir devirmez biyerlerimi:)))))))))))gitmişimmm
ama baş ağrısıyla uyandım(dehşet başım ağrıyor.offf offffffff
bana günde 5 saatten fazlası haram yaa mal gibi dolanıyorum ortalarda fazla uyuyunca
kolay gelsin herkese görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan
ayy kıyamam ona öp annesi bizim için...........
günaydın hayırlı cumalar hanımlar
bugün iki kızımında toplantısı var bakalım ikisine birden yetişebilcem mi?
sizler nasılsınız?
belinaycım geçmiş olsun kıyamam ben ona.dr gerekeni yapmıştır inş.çabuk toparlar kendini.öptüm canım kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nunuğum tebrikler canıma.s.a.s.a.s.a.s.
Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar
Belinay canım tekrar götür doktora istersen cok gecmiş olsun opuyorumnanaktana.s.
Minikcim benimde basım kötü bugün sanada gecmiş olsun
Hatice rüyanaz lahana herkese günaydın hasta meleklere acil sifalar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun oğluşuna canım
sağolun canlarım...allaha şükür göbeğimizin yarası kapandı ama birkaç gündür gazı var beni uyutmuyor sadece ama sağlık olsun ben uyumamaya razıyım,bugün yarı kırkımız çıktı 10 gün sonra 1 aylık olucaz bile...konuları takip edemiyorum hastalarımız varmış hepinize geçmş olsun,begüm hastaydı günlerdir 6 gün rapor verdi doktor. evde dinlendi bugün başladı okula.o yüzdede buraya bir haftadır giremedim..giremesemde aklım sizde,öpüyorum canlarım...
günaydın hayırlı cumalar hepinize
belinaycım maşallah günlerini beklerken delikanlı doğdu da büyüdü bile.begüme de çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.
mihribancım senin meleğinede çok geçmiş olsun.gönderme canım okula dinlensin.zaten yarın hafta sonu 1 gün gitmemiş olur okula sadece.
zeynom günaydın hayırlı cumalar sanada.zeynebimizede çok geçmiş olsun.bütün hastalarımıza rabbim şifalar versin
CennetBahcemiremim hoşgeldin canım,nasılsın?unutmadık canım,ama arayı uzatma özletme kendini
hoşbulduk cnm
iiyim çok şkr sen nasılsın tatlım
miniğimmm sen nasılsın kızdın mı bana her zmn slm verrdn vermemişinde
kızsanda haklısın amaaa Şeniz
slm kızlar naber..ben sabah arkadaşlarla bime gittim kızım için yazı tahtası ev içinde kavurma sacı aldım ayy nasıl kalabalıktı ya ama aldım ben istediklerimi ...rüyanazda babayla işe gitti şimdi ben de arkadaşa gidicem çıkmadan sizlere bakayım dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?