Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız :1hug:
dün bana misafir geldi sabah haber verdiler,temizlikti börekti tatlıydı derken uğrayamadım buraya
bugün evde yalnızım.kübra okula gitti.betülde dershane kursuna gitti.işlerimide hallettim sayılır.dünün yorgunluğunu çıkarcam bugün :lepi:
miniğim geçmiş olsun canım,yat dinlen hayatım,dikkat et kendine:1hug:
diğer hastalarımız inş bugün daha iyilerdir
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaslar
Bugün gec kaldım güzel bir uyku cektik saat 10 a kadar cocuklarla ne güzel oldu dinlendik:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hepinize güzel bir gün hastalara sifa diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah canim ya gecmis olsun melisaminda göbegi düsmedi ebe geliyodu eve o kopardi ama sorun olmamisti tekrardan gecmis olsun öp benim icin oglusunu

ayy kıyamam ona öp annesi bizim için...........

geçmiş olsun oğluşuna canım

sağolun canlarım...allaha şükür göbeğimizin yarası kapandı ama birkaç gündür gazı var beni uyutmuyor sadece ama sağlık olsun ben uyumamaya razıyım,bugün yarı kırkımız çıktı 10 gün sonra 1 aylık olucaz bile...konuları takip edemiyorum hastalarımız varmış hepinize geçmş olsun,begüm hastaydı günlerdir 6 gün rapor verdi doktor. evde dinlendi bugün başladı okula.o yüzdede buraya bir haftadır giremedim..giremesemde aklım sizde,öpüyorum canlarım...

tekrar geçmiş olsun yavrularına canım
maşallah oğluşunda büyüyo eee uykusuzlukda çekicen biraz belinaycım
annelik böyle bişi işte
bende seni öptüm canıma.s.a.s.

merhaba hanımlar
bir hasta haberide benden olsun canlarım
bugün büyük kızın okulundan aradılar ateşi var gelip eve götürün diye.halbuki öğlen bişeyi yoktu.eve geldi ağlayarak her tarafım ağrıyo diyo hafif ateşi var şurup içirdim şimdi uyuyo
yarın okula göndermem büyük ihtimalle ama derslerdende geri kalsın istemiyorummafoldumbenyarın doktora götürecem bakalım
allah bütün hastalarımıza acil şifa versin hanımlar
miniğim sanada geçmiş olsun canım

merhaba güzel anneler nasılsınız ay ne zamnadır buraya uğramıyorummm farkındayım ha şimdi girim diyorum hep bşy çıkıyor herkes ii inş..hasta olanlarada acil şifalar diliyorum
beni unutmadınız değil mii opuyorumnanaktan
iyi geceler

Günaydın arkadaslar hepinize hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İlk günaydın benden olsun bugün kimse ugramamıs daha:sm_confused:
Belinaycım kolay gelsin canım delikanlı büyüyor haa masallah kızınada gecmiş olsun
Mihribancım senin kızınada gecmiş olsun bu aralar ne cook hasta var yaa benimkilerde ayaktan bi soguk algınlığı geciriyorlar bikac gündür ama Allahtan atesleri yok gece Zeynep cok öksürdü bakalım insallah cabuk atlatırız
Tüm hastalara acil sifalar diliyoruma.s.a.s.a.s.

günaydın hayırlı cumalar hepinize
belinaycım maşallah günlerini beklerken delikanlı doğdu da büyüdü bile.begüme de çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.
mihribancım senin meleğinede çok geçmiş olsun.gönderme canım okula dinlensin.zaten yarın hafta sonu 1 gün gitmemiş olur okula sadece.
zeynom günaydın hayırlı cumalar sanada.zeynebimizede çok geçmiş olsun.bütün hastalarımıza rabbim şifalar versin
CennetBahcemiremim hoşgeldin canım,nasılsın?unutmadık canım,ama arayı uzatma özletme kendini

günaydın canlarım sabahtan beri giremedim kahvaltı yapmadan bakayım dedim
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canlarım benim
hastalarımızada acil şifalar diliyorum hepsini öpüyorum
dünde kendimi çok yorgum buzdolabının içini boşalltım yeniledim sildim yıkadım kızların odasını değiştirdim sil süpür eşimin çalışma odası vs derken pazar vardı onu hallettim terziden alacağım vardı ona gittim geldim derken bugün misafirim gelebilme ihtimali var onun için akşamdan börek yaptım :))
akşamda 8de sızıp kalmışım sabah ezanıylada kalktım:))))))))))
kahvaltımızı yapalımda nazla kısır kek yapacağım birde ortalığı toplayacağım
herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan canlarım
tekrardan çoooookkk geçmiş olsun hastalarıma canlarım benimmmmmmmmm

günaydınnn hayırlı cumalarr arkadaşlarrrr
hastalarımıza acil şifalarrr
pazarım vardı gittim geldimmm
misafirim gelecekk onlara hazırlık yapacağımmm
meleklerimi ve sizleri çok öptümmm
görüşmek üzere

günaydın melek annelerimŞeniz Şeniz Şeniz

hepinizim cuması mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşbulduk cnm
iiyim çok şkr sen nasılsın tatlım
miniğimmm sen nasılsın kızdın mı bana her zmn slm verrdn vermemişinde
kızsanda haklısın amaaa Şeniz

slm kızlar naber..ben sabah arkadaşlarla bime gittim kızım için yazı tahtası ev içinde kavurma sacı aldım ayy nasıl kalabalıktı ya ama aldım ben istediklerimi ...rüyanazda babayla işe gitti şimdi ben de arkadaşa gidicem çıkmadan sizlere bakayım dedim....

slm canim iyiyiz sen nasilsin ohhhh iyi ettin gez bakalimmmm öpüyorum seni byeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…