- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.001
Günaydın arkadaslar hepinize hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İlk günaydın benden olsun bugün kimse ugramamıs daha:sm_confused:
Belinaycım kolay gelsin canım delikanlı büyüyor haa masallah kızınada gecmiş olsun
Mihribancım senin kızınada gecmiş olsun bu aralar ne cook hasta var yaa benimkilerde ayaktan bi soguk algınlığı geciriyorlar bikac gündür ama Allahtan atesleri yok gece Zeynep cok öksürdü bakalım insallah cabuk atlatırız
Tüm hastalara acil sifalar diliyoruma.s.a.s.a.s.
günaydın hayırlı cumalar hepinize
belinaycım maşallah günlerini beklerken delikanlı doğdu da büyüdü bile.begüme de çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.
mihribancım senin meleğinede çok geçmiş olsun.gönderme canım okula dinlensin.zaten yarın hafta sonu 1 gün gitmemiş olur okula sadece.
zeynom günaydın hayırlı cumalar sanada.zeynebimizede çok geçmiş olsun.bütün hastalarımıza rabbim şifalar versin
CennetBahcemiremim hoşgeldin canım,nasılsın?unutmadık canım,ama arayı uzatma özletme kendini
selam hosgeldin Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hoşbulduk cnm
iiyim çok şkr sen nasılsın tatlım
miniğimmm sen nasılsın kızdın mı bana her zmn slm verrdn vermemişinde
kızsanda haklısın amaaa Şeniz
ay bitanem benimmm niye kızayım canım benim nolduki kızacak?
canım benim ben kolay kolay kızmam kızarsamda hissettirim merak etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
okudum yazacaktım aklımdan geçirdim ama icraata geçirmemişim kusuruma bakma bebekimmm yaaaa
iremimin annesine selam verilmezmi kıssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese selam canlarım
öğlen arkadaşım geldi çocuklarıyla 4 çocuk evde her yer dağıldı bizde lafın belini kırdık epey:)))))
gönderdim onları ortalığı topladım derken sizlere bakayım dedim ama zor girdim yaaaaaaa(
herkese iyi akşamlar diliyorum yafruşlarrrrrr
kolay gelsinnnn
meleklerimide opuyorumnanaktan
iremimin annesiiiiiii yafruşummmmmmmmmmm nabersin kısss:))
unutmadım baaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk:)
senide muckkkkkkkkkkkkkk annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oy oyyy cnmmmm Şeniz
oh ne iyi gelmiştir sohbettt misafirinle evelde bgn yoktun canımm
öpüyorum seni ve melekleini
slm canim iyiyiz sen nasilsin ohhhh iyi ettin gez bakalimmmm öpüyorum seni byeeeeeeee
saol bebekim iyyim...
günaydın kızlar kahvaltı yapıp bayramlık almaya çıkıcaz sonra evde beni bekliyo....öptüm herkesi............
ayy çok zor allah kmseye evlat acısı göstermesnn..selam canım güzel paylaşım için sağolasın
nasılsın?
he valla sorma canım yaa iyi geldi sohbet
bu arkadaşımı çok severim sizden iyi olmasın çok iyi bir insandır ve çok acılar yaşadı.4 sene oldu 3.5 yaşinda kızını kaybetti sonra tekrar doğum yaptı peş peşe 2 çocuk oldu
onlarla koşturup duruyor kafa kızdır kendide
iyi anlaşıyoruz arada bir araya gelir takılırız işte
bende seni opuyorumnanaktan canım benim
ayy çok zor allah kmseye evlat acısı göstermesnn..
neden kaybetti cnm?
slm şeker anneler
herkese ii hfta sonları diliyorum..bzde iremi yıkadık babasıyla uyuyor şimdii meleğim..
babamızıda çarşıya gönderdkkk
eksikler için..
kızıma bayramlık alcaz daha..
bnde sizlere bkm dedimm..kmse yok ama
selam melek anneleriii hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
dün 10 gün okullar tatil demişlerdi akşam üstü iptal edildi diye haber geldi.kızım hasta iyice dinlenir 10 gün evde diye sevinmiştim şimdi sinir oldum:jeyyar:
neyse inşallah pazartesiye kadar toparlar kendini kızım
iyi alışverişler sana canım
bizde yarın kızlara bayramlık almayı düşünüyoruz.tabi eşim son dakka yorgunum uykum var falan demezse:jeyyar:
ayy çok zor allah kmseye evlat acısı göstermesnn..
neden kaybetti cnm?
slm şeker anneler
herkese ii hfta sonları diliyorum..bzde iremi yıkadık babasıyla uyuyor şimdii meleğim..
babamızıda çarşıya gönderdkkk
eksikler için..
kızıma bayramlık alcaz daha..
bnde sizlere bkm dedimm..kmse yok ama
iyi hafta sonu şekerlerrrrr
maşallah herkes temizliğe alış verişe başlamışş
güle güle giysinn meleklerim cicilerinii
benim cadılara geçenlerde almıştımm
sakinken ortalık temizliğede salı başlayacağımm
makinem bozuktu servis salıya gelecekmişşş
siz temiz temiz otururken ben uğraşırım artıkkk:))))))
meleklerimi ve sizleri çok öptümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?