Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

papatyammm sen nikini mi değiştirdinnnn maşallah iremde büyümüşş
allah bağışlasın canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm değiştirdim kızımın adını yazım dedim zemuszemus
evet teyzesi doğan büyüyor cnm hepimiiznkini bağışlasın sağolasın

offff çok kötüüü
allahım kimseye göstermesinnn..

iyi akşamlar şekerlerrrrr
kardeşim gelecek işten acıktım sofrayı hazırla dedi
sizlere bakayımda hemen sofrasını hazırlayım kızcağızın
sonra giremem çok yorgunum bütün gün koşturdum yetmez gibi yaprak çıkarmıştım 6dan beride sarma sardım canım çıktı ama bayram için işim kalmadı hafta içide dinlenirim artık
herkese kolay gelsin iyi akşamlar canlarım
kib meleklerimi vede siz canlarımı opuyorumnanaktan
papatyam canım aminnnn inşaallah canım benim hakkaten çok zor evlat acısı bitanem

aa kimse gelmemiş bugun bende evde boş boş oturuyodum arkadaş hadi branç yapmaya gidelim dedik çıkdık dolaştık falan rüyanazın saçlarını örgü yaptırdım sonra eşimin nöbet yerine gittik yeni geldik eve ...

iyi akşamlar hanımlarr
rüyam oh keyif yaptınız desene ne güzel dinlenmişsinizdir
papatyam canım allah yardımcınız olsun hafta sonu çalışan eş olunca evde sıkılıyor insan malesef
herkese iyi akşamlar canlarım
kızlarla oyun oynayacağız da sizlere bakayım dedim
herkesi opuyorumnanaktan

günaydın canlarım
saat 6da kalktımda bakayım dedim haberlerde bişeyler varmı kız okula gidecekmı gitmeyecekmı diye ama bulamadım sanırım okul var
herkese güzel bir gün dılıyorum canlarım kib kolay gelsin meleklerimide opuyorumnanaktan

günaydın yeni hafta hepimiz için hayırlı olsun nasılsınız melek anneleri
dün eşim ve babam kurban bakmaya gittiler,almışlar hayırlısıyla
miniğim bizde tatil canım okullar,1 aralığa kadar
ya ben hiç memnun değilim bu işten.zaten doğru dürüst ders görmediler.hastalıktı salgındı derken bide tatil.zaten ocakta 15 tatil var.onunda 1 ay olacağı söyleniyo.ders görmeden nerdeyse ilk dönem bitti bile.

aynen canım valla sorma yaa bu senede eğitimi böyle baltaladılar
çocuklarımız eğitilmesinde ne olursa olsun amaç artık ben iyi niyetli düşünemiyorum olayı
hele yeni başlayan çocuklar okuma yazmayı öğrenemeden okul bitecek
allah yardımcımız olsun ne diyim
benim kızım zaten istemiyor tatil olmasını ana sınıfı ama yinede okula gitmek istemesi tatili sevmemesi iyi
hep böyle devam eder inşallah
anasınıfıda olsa eğitim eğitimdir ve sekteye uğramasından mutlu olmuyorum bende.
yarın öğretmenler günü elifin öğretmenlerine hediye alalım diyorum ama elif gelince çıksak geç kalırız hava kararıyor vede soğuyor baya
elif gelmeden gitsem kendi seçmek ister hediyesini ne yapacağımı bilemedim bende evi topladımda naz uyurken kalksında duruma göre bakacağız artık
size iyi tatiller canım
allah kolaylık versin ne diyim
meleklerini vede seni muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar ....eşim nöetten gelcek şimdi yatçak uyuyyacak biraz bende arkadaşlara gidicem onun gelmesini bekliyorum siz napıosunuz...okullar burdada tatil degil........

günaydınnnn,güzel bir hafta dileğiyleee
bizde okul vardı ama benim kızlar rahatsız biraz üşütmüşler bende okula yollamadımm
2gündürde evde olunca sıkıldılarr bizde sevmiyoruz bu tatillerii
hakkımızda hayırlısı
meleklerimi ve sizleri çok öptüm görüşmek
üzere:))))))))))))))))))

Günaydın melek anneleri

Hepinize güzel bir hafta diliyorum
Ben bayram temizliğiyle ugrasıyorum sanırım her evde olacak seyler
Hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…