- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.041
delirmek üzereyimmmmm
15 tatili kaldırsınlarrr yaz tatilinide
iyi akşamlarr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanii akşamlar hanımlar...
al benden de okadar sewalcimm,bazen düşünmüyor değilimmmonlar zahmet edip tatili kaldırmasın ben bu kızlar yüzünden evi terkedip gidicem zaten bu gidişle :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
geçmiş olsun canımmm,acil şifalarr inş hafif atlatır:Saruboceq:nunuk selam canım hee valla sorma muck muck zaten sevmem öyle helde bayramda şapur şupur:)))
bahanemiz hazır:)))))
papatyam canım evet çıkarma bencede kendin de dikkatli ol bitanem kolay gelsin
kamilem canım hayır olsun inşaallah noldu kısssss
kafayı yedirmişler gibi(
herkese iyi akşamlar canlarım elif akşam üstü ateşlendi ve bayada yüksek yemeğini ye ilaç vereyim dedim onuda çıkardı geri
offf offfffffffff
geçen baba kız gittiler saç kestireceğiz diye ordan alışveriş merkezinde oyun parkına ordanda yemek yemişler ordan bişeymi kaptı acaba diyorum(
evde nazda var offff offfffffff yarınada o hastalanır
sinirler tepemde
gerçi çocuğun yaptığı bişey yok yatıp duruyo sesi çıkmadanda
geçen arkadaşımın oğlu havale geçirmişti son anda kurtarmışlar dili arkaya kaçmış nefesi kesilmiş diye anlatmıştım dün yine tekrarlamış bugün de hastanedelermiş yarın başka bir dr gidecekler çocukta iyi bir araştırma tetkik yapılacak
daha öncede bir kızını kaybetmişti bir sebep bulamamışlardı acaba ırsi bişeymi var diye endişelenmiş drlarda
onuda duyunca bugün iyice sinirlerim bozuldu
görüşemezsek herkese iyi geceler
kib kolay gelsin canlarım
opuyorumnanaktan herkesi
günaydın canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
gece boyunca ateşi vardı uyuyamadım sabaha karşı sızmışım tam okul saatine alıştığım için geri kalktım
ateşi var ama rahatsız değil gibi uyuyor sürekli endişem ondan bende uyuyup kalsam allah korusun bişey olsa farkedemem diye uyumadım
sağolun canlarım benim teşekkür ederim
bugün arkadaşım napacak bakalım başka bir dr götürecekler inşallah bişey çıkmaz kötü yaa((
çook çook teşekkür ediyorum hepinize
görüşmek üzere kolay gelsinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?