Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam bacularrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmm görüsmeyeli ne var ne yok topikte hepinizi öpüyorum muckkkkkkkkkkkkkk

kizlar cok dikkat edin lütfen her gördügünüze sarilmayin su hastalik gecene kadar nolur bayramlardada el falan öpmeyelim bayramdir darilir marilir ne yaparlarsa yapsinlar en yakindakilerden bile gecer ben iyiyim dmelerine bakmayin dikkat edin :))))))))))))))

slm kızlarrr
bende brazdan ireme bayramlık almaya gtcemm..
babasıyla kalcakkklarrr evde atık..
malum ortalık fena çıkarmaya korkuyorum

nunuk selam canım hee valla sorma muck muck zaten sevmem öyle helde bayramda şapur şupur:)))
bahanemiz hazır:)))))
papatyam canım evet çıkarma bencede kendin de dikkatli ol bitanem kolay gelsin
kamilem canım hayır olsun inşaallah noldu kısssss
kafayı yedirmişler gibi(
herkese iyi akşamlar canlarım elif akşam üstü ateşlendi ve bayada yüksek yemeğini ye ilaç vereyim dedim onuda çıkardı geri
offf offfffffffff
geçen baba kız gittiler saç kestireceğiz diye ordan alışveriş merkezinde oyun parkına ordanda yemek yemişler ordan bişeymi kaptı acaba diyorum(
evde nazda var offff offfffffff yarınada o hastalanır
sinirler tepemde
gerçi çocuğun yaptığı bişey yok yatıp duruyo sesi çıkmadanda
geçen arkadaşımın oğlu havale geçirmişti son anda kurtarmışlar dili arkaya kaçmış nefesi kesilmiş diye anlatmıştım dün yine tekrarlamış bugün de hastanedelermiş yarın başka bir dr gidecekler çocukta iyi bir araştırma tetkik yapılacak
daha öncede bir kızını kaybetmişti bir sebep bulamamışlardı acaba ırsi bişeymi var diye endişelenmiş drlarda
onuda duyunca bugün iyice sinirlerim bozuldu
görüşemezsek herkese iyi geceler
kib kolay gelsin canlarım
opuyorumnanaktan herkesi

ii akşamlar hanımlar...
iyi akşamlarr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onlar zahmet edip tatili kaldırmasın ben bu kızlar yüzünden evi terkedip gidicem zaten bu gidişle :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
al benden de okadar sewalcimm,bazen düşünmüyor değilimmm
çok azarlarsada yapıyorum,zaten ya anneme yada kızkardeşime dolanıp bir kahve içiyorum bu sene değilse kalplerini kıracağımm pek sorun çıkmazdı eskiden ne oluyor benim çocuklarıma bilmem:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canımmm,acil şifalarr inş hafif atlatır:Saruboceq:
arkadaşının çocuğunada acil şifalarrr inş korkutucu birşey çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kamilem annemde kızkardeşimde uzaktalar o yüzden bende bugün gittim duşakabinin içinde oturdum bi müddet bekledim giittiğimi sansınlar belki uslanırlar diye ama nerdeeeeeeeee
ilk yarım saat söz verdiler bi daha kudurmıycaz dediler sonra yine aynılarrrrr
offffff bu tatili çıkaranın varyaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
gece boyunca ateşi vardı uyuyamadım sabaha karşı sızmışım tam okul saatine alıştığım için geri kalktım
ateşi var ama rahatsız değil gibi uyuyor sürekli endişem ondan bende uyuyup kalsam allah korusun bişey olsa farkedemem diye uyumadım
sağolun canlarım benim teşekkür ederim
bugün arkadaşım napacak bakalım başka bir dr götürecekler inşallah bişey çıkmaz kötü yaa((
çook çook teşekkür ediyorum hepinize
görüşmek üzere kolay gelsinnnnnnnn

günaydınnn,hayırlı sabahlarrrr,
öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnn
minikcimm elif inş daha iyidirr
benim cadıla bugünde evde umutla bende servisi bekliyorum bakalım bugünde gelmezlerse
bende gereken yerlere başvurumu yapacağımm evde herşey kirli gibi gözüme batmaya başladı:))))

günaydın melek anneleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

geçmiş olsun canım:teselli: allahım şifalar versin....

kamilem canım sağolasın bitanemm
hadi bakalım inşaallah gelirlerde halledersin sende işlerini biran önce canım
lahanam bebekim sağol bitanem
elifim dün öğretmenler günü için öğretmenlerine hediye almıştı ve bugün gidemediği için veremedim diye üzüldü az önce gidip verdik kahvaltı saatindelermiş arkadaşları görünce elifi hemen geldiler koşarak öğretmenide gözümüz yollarda kaldı nerde elifimiz diye sarıldı hemen:)
hediyenizi vermek için geldik dedik nasıl sevindiler mutlu oldular
öğretmeniyle konuştuk biraz elifle ilgili ve geçenlerde elif sana hayranım demiş kızım çok sevinmişti onu söyledim öğretmenimizde herkes hayran hanımlığına maşaallahı var dedi kızımda hayran elife dedi
kızıda bir küçük yaş grubunda ve her sabah sınıfına çıkmadan önce illa elifin yanına gelip oynamadan çıkmıyormuş:)
elif anlatıyordu yazgı sabah bizim sınıfa geliyor diye benimde hiç aklıma gelmemişti meğer benim canım kızıma geliyormuş:)
biraz arkadaşlarını gördü öğretmenine sarıldı ağladı gitmek istemiyorum eve diye((
öğretmenimizde tatil olabiliriz bizde canım sen dinlen evde diye masum bir yalan söyledide öyle gönderdi:)
yarında gezi varmış gelmesin dinlensin yolda rahatsızlanır yorulur dedi elife çaktırmadık:)
gelince biraz ağladı konuştuk güzelce dinlenip iyileşmeye çalışıyor yarına okul hayaliyle:))
sıcak bir çorba yapayımda içsin yatsınlar dinlensinler
herkese kolay gelsin canlarım kib sizleri seviyorum

kıssss melek analarıııı anam bağ bahçe derken bebeler sümüklü gezer hale geldi ayolll
:)))
hadi gel köyümüze geri dönelim modundamısınız hepiniz aaaaaaaaaaa
topiğede bahçe açacam vallah:)))))

merhaba hanımlar nasılsınız
bende az önce kızın okulundan geldim.öğretmenler gününü sınıfça kutladık geldik.pasta börek kek yaptık götürdük resim çektirdik öğretmenimize sınıfça ortak bir hediye almıştık onu verdik güzel geçti günümüz
bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
miniğim kızın rahatsızmış geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlar
saat 4 gibi elifin ateşi 39u geçti hemen dr götürdüm düşüremedim muayene oldu tahliller yapıldı bademcikleri kızarmış faranjit gibi dedi
antibiyotik ve ateş düşürücü verdi karın ağrısı için idrar istedi ama dünden beri yiyip içemediği için yapamadık idrarı
yemek yedi bir lokmada ilaç saatlerini ayarlıyorum şimdi
arkadaşımda kaldı aklım aradım bugün başka dr götüreceklerdi sonucu merak ettim aradım drdan çıkmışlar bişey yokmuş bulamamışlar gelirken yine havale geçirmiş zor yetiştirmişler hastaneye ateşinide düşüremiyorlarmış ya(((
canım benim yaaaaa o kadarda güzel nasıl bir görseniz offff offfff
nolur dualarınızı eksik etmeyin canlarım arkadaşımdan bir evlat acısı daha dayanılacak bişey değil(
herkese iyi akşamlar canlarım çok sinirlerim bozuk inanın((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…