Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

emiy ne aglanıyon biz ne edek birde çalışıyoruz agladıkmı hiç tembel karuuuu tüm gün burda yaz dur bana saldır sonrada off pöffff ne güzel valla kafamçokkarıştı

aciktim yaaa canim sebze yemegi istedi ama malzemem yok birde eriniyorum ayaga kalkinca basim agriyo

miniğim sorma bu emiy böyle bugün bana sardı ahhhh ahhhh bilsen((

bılmemı sekerım yaa banada sarar bazen
sımdılık senle ugrasıyor benı bıraktı:roflol::roflol:

hımmm bana dıyon bensız ne ısın var dıyede sen nıye gırıp bakıp cıkıyon soyle bakayım bana haaaaaaaklava:klava:klava:klava:klava:

cikiyorum bakin gelinseneeeeeeeeeee gidiyoruzda demiyorsunuz ask olsun size

emiy ne aglanıyon biz ne edek birde çalışıyoruz agladıkmı hiç tembel karuuuu tüm gün burda yaz dur bana saldır sonrada off pöffff ne güzel valla kafamçokkarıştı

aciktim yaaa canim sebze yemegi istedi ama malzemem yok birde eriniyorum ayaga kalkinca basim agriyo

kizlar cikiyorum bende görüsürüz birazdan yine gelirim biraz uzanmak istiyorum

kızımın arkadasının annesı geldı bırer kahve ıctık
onlar gıttıler elıfde sımdı dagıttıkları tum oyuncakları toparlıyor naz uyanmadan bakınayım dedım
bende cıkacagım sekerler accık ortalıgı toparlayımda kızlarla bır banyo yapacagız kendımıze gelelım sonrada arka sokakları ızlerız babıskomuz gelene kadar
bayılıyorlar o dızıye sut cerez mısır onumuzde dızı keyfı yapıyoruz kanepeye yatıp 3umuzde alıstılar kıs boyu saat 4 olsun hemen kanal d acılıyor
bende kafa dınlıyorum guzel oluyor

merhaba hanımlar
msn de kızkardeşimle görüştüm sonra evi toparladım.temizlik bulaşık derken bu saat oldu
eee sizler nasılsınız bakalım
eşimin bugün hafta tatili ama malum araba tamirde
o da oraya gitti.bugün burda çok güzel bir hava var ama bi yere çıkamıyoruz:çok üzgünüm:
hayırlısıyla şu arabanın işi bitse kızlarda çok sıkıldı evde vallaa.s

ohh ohh ellerıne saglık canım benım
ben tum gun accık ders cok sızlerle takılıp gunu gecırdım valla
az once sıtede takılayım dedım bebegını kaybeden hamıs arkadasların yazılarına ılıstı gozum onları okudum ıcım daraldı aglıyorum ınan su an bır yandanda halıme sukredıyorum
rabbım saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp ettıgı ıcın ve su an benım yanımda oldukları ıcın
hayırlısı olsun canım ınsaallah persembeye bıtıyordu dımı arabanın ısı

haklısın canım.evlatlarımız ve sağlığımız için allaha her gün defalarca şükretmeliyiz
allah böyle acıları kimselere yaşatmasın canım
evet inş. araba perşembeye evde olucak bi aksilik olmazsa tabi
selam kızlar
kızlarınız ve sizler nasılsınız?

selam canım
ben kendi adıma iyiyim kızlarımda öyle canım
sen uzun zamandır görünmüyodun neden canım:uhm:

hanımlar ben çıkıp yavaş yavaş yemek yapayım
birazdan eşim acıktım diyerek gelircokacimcoook
size iyi sohbetler:teytey:

selam kızlar
kızlarınız ve sizler nasılsınız?

aaaaaa kımler gelmısss
selam canım sagol bızler ıyıyız cok sukur sen nasılsın
nerelerdesın sen sekerrrrrrrrrrr
ınsaallah hersey yolundadır

amın canım benım ınsaallah

tşk kızlar
bende iyiyim.
aynen devam. buralardayım, foruma uğruyorumda bu topiğe pek gelmez oldum. sizin hızınıza yetişemiyorum anacım :)
ev, çocuklar, arada sırada kk. yetiştiremiomki . burda takıldığım başka topikte vardı, birde güncel konulara falan bakıyodum, hepsi birden yetişmio gözlerim dönüo valla :))
arada uğrayıp hal hatır sorayım bari dedim bende.

iyi akşamlar şekerler nasılsınız
ben iyiyim veli toplantısından gurarla döndüm
aynı zamanda benim küçük satranç turnuvasına katılmış ilk rakibini yenmiş pek mutluydu meleğim
gelince yine sobayla uğraşmak zorunda kaldım indirip içlerini temizledim yemek hazırla yedir deken bu saat oldu maşallah döktürmüşsünüz ben gelinceye kadar kimse kalmamış
e tabi melekler ve eniştelerlede ilğilenmek lazım değilmi
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzere

hoşgeldin tatlım görünmüyorsun songünlerde iyi olmana sevindim
görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…