Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet hadi durmadan dua edelim lahanabebekcim.hadi gez bakalım biraz hayatım.
rüyanazcım sanada kolay gelsin.hadi tembel tembel oturma kalk işlerini bitir hade bakem.

yok işte hiçbirinize çek 100 tane şef haaaa

ben sizi az fırçalıyom galiba bu günlerde heeee....klava:
böyldir işte hangi şef sevilmiş kiii ben sevileyim bu iş alemindeee :1no2:

tek çek s cime geliyooo ohh hadi bakem ben bi terasa sigara içmeye gidim de gelim kıskananlarr çatlasın anacığımmmmm.......delikafadulden

git git bişeyler var o terasta kokusu çıkar eli maşalı şef ne olacak

kız sorma bide güzelki ohhh denizin içi gibi vallaaa mis misss gel hadi gelde bi kahve ısmarlıyım sana olmuycak böle aklın kalıyoo
al ebrumu yanınaa varmı istt be emiy de gelsin ama almanyadannnn.. o bana yemek vermedi ama ben gene ona kahve yaparımmm.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tünaydın şekerler
akşam şiddetli başım ağrıyordu giremedim sabah kalktım kaldığı yerden devam ediyor
eşimi kızları yollayıp yeniden yattım az önce kalktım
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım hastamız varsa acil şifalar
meleklerimi ve sizleri öpüyorum benimkiler yemeğe gelmek üzereler görüşmek üzere

nere gelecem biliyon demi gelemeyecemi
kiz ne yemegi vermedim ben sana delüüüüü
dükkan senin kiz gel yapam sana en kral yemekleri cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

selam herkeslere nasilsiniz görüsmeyeli

Gecmiş olsun canım benim bas agrısının ne demek oldugunu biliyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Allah sifa versin canım:1hug:a.s.

Az önce bende seni sordum kızlara
Nerdesin yoksa bu saate kadar uyudun mu?:uhm::uhm:

sagol canim gecmisi okuyamiyorum esim evde kizim evde hepimiz yatiyoruz hastayiz ev druna gitmistik bu hafta pek imkanim olmadi esim hasta oldumu yatak dösek yatiy ben oldummu yatmaya zamanim olmuyo bu dünya hicde adil degil ben sinir küpü olmam yakin ben yapiyorum hasta hasta onlar yiyo cok sinirliyim bu konuda

evet hadi durmadan dua edelim lahanabebekcim.hadi gez bakalım biraz hayatım.
rüyanazcım sanada kolay gelsin.hadi tembel tembel oturma kalk işlerini bitir hade bakem.

anacım ben gittimn arkadaşlarla parkta oturdum hava çok güzel azcık yürüyüş yaptım kızımıda okula gönderdim şidi işlere başlayacam akşama bitircem hepsini grş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…