- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.741
slm canlarım beni merak etmişsiniz sağolun eşimi sorarsanız hala aynı dün akşam çok hastalandım çok ağır grip geçiriyorum hemde çok mide bulantım var,sürekli yattım dün akşam kafamı kaldıracak halim yoktu ve dönüp bakmadı bile bana çok zoruma gidiyor,sanki suçlu benmişim gibi...:1no2:
merak etmezmiyiz be tatlım ettik tabii kide..ama ben senin bu eşine inanamıyorum valla..nasıl yapar bunu ayy kanım kurudu yaa..bu bebeğin nedeni sen değilsin ki ooo..istemiyordu dikkat etseydii sakın aldırma hayatım kabullenecek eninde sonunda eli mecbur evlat bu..Ailesine kızmış bebeğin suçu nee sende hiç aldırış etmiyomuş gibi davran illaki konuşacak ..sana psikolojik baskı uyguluyo aklınca dayan tatlım hadii...bol bol c vitamini al bu arada..
:teselli::teselli::teselli::teselli:
çok teşekkürler canım...
evet amacı zaten o... bana psikolojik baskı yapınca benim dayanamayıp hadi aldıralım diyeceğimi zannediyor ama tabiki ben öyle birşey demicem...benneyaptımki
anlaşamadığımız konularda sürekli böyle yapar zaten tabii bende yumuşardım ama bu konuda aslakötükedihüso
tünaydın şekerler
akşam şiddetli başım ağrıyordu giremedim sabah kalktım kaldığı yerden devam ediyor
eşimi kızları yollayıp yeniden yattım az önce kalktım
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım hastamız varsa acil şifalar
meleklerimi ve sizleri öpüyorum benimkiler yemeğe gelmek üzereler görüşmek üzere
ben geldiimmmmmmmmmm
hoş geldinde canım sıkkıldı benim şimdii
benim bi evim var kirada kiracım evden çıkıyormuş yaa ben evimin kirasını onla ödüyodumm off başkasını da bu zamanda bulmak zor netcem ben şimdi off off kriz benide vurduu allahından bulasıca...:çok üzgünüm:
sagol canim gecmisi okuyamiyorum esim evde kizim evde hepimiz yatiyoruz hastayiz ev druna gitmistik bu hafta pek imkanim olmadi esim hasta oldumu yatak dösek yatiy ben oldummu yatmaya zamanim olmuyo bu dünya hicde adil degil ben sinir küpü olmam yakin ben yapiyorum hasta hasta onlar yiyo cok sinirliyim bu konuda
geçmiş olsun sana canım.kendine dikkat et nede olsa hamilesin daha çok kendine özenmelisinyerimsenibenslm canlarım beni merak etmişsiniz sağolun eşimi sorarsanız hala aynı dün akşam çok hastalandım çok ağır grip geçiriyorum hemde çok mide bulantım var,sürekli yattım dün akşam kafamı kaldıracak halim yoktu ve dönüp bakmadı bile bana çok zoruma gidiyor,sanki suçlu benmişim gibi...:1no2:
hoş geldinde canım sıkkıldı benim şimdii
benim bi evim var kirada kiracım evden çıkıyormuş yaa ben evimin kirasını onla ödüyodumm off başkasını da bu zamanda bulmak zor netcem ben şimdi off off kriz benide vurduu allahından bulasıca...:çok üzgünüm:
canım teşekkür ederim ..evim işimize uzak hayatım yaa onu satıp bize yakın bir yerde almaya çalışıyoruz da olmadı işte...inşallah oda olur..:Saruboceq:bunada şükürler olsun
ahh ne güsel olurdu valla ben ev işlerini de bitirdim ohh aldım sigaramı evi gezdim geldim heryer pırıl pırıl oldu valla şimdi kızımla yemek yiyip duşumuuzda aldık mı tamamdır........ çamaşır suyu kokuyom valla resmen ben biraz manyagımdır çok çamaşır suyu kullanırım da....geldim canım hadi sen gel daha iyii ben deniz kenarındayım gell kıskananlar oluyo amam boşverr gellll kahvede var hemde lattee kurabiyede varr... ayy gel kız rüyaa...kaydirigubbakcemile5
canım benim sıkma canını sakin olbiraz...öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve eşinle otur konuş akşam bu çocugu istedigini ve aldırmayacagını söyle canım...slm canlarım beni merak etmişsiniz sağolun eşimi sorarsanız hala aynı dün akşam çok hastalandım çok ağır grip geçiriyorum hemde çok mide bulantım var,sürekli yattım dün akşam kafamı kaldıracak halim yoktu ve dönüp bakmadı bile bana çok zoruma gidiyor,sanki suçlu benmişim gibi...:1no2:
selam herkesler nerde bakalim ben geldim ama kimse yok neyse kalkayim camasirimi sereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?