E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.761
ıyı aksamlar kızlar nabersınız??
oglen arkadasa cıktık ev toplamaya kaldıgımız yerden devam edelım dıye saat 7de geldık esıme sofrasını hazırladım yedı sımdı kızları yatıracagım camasır attım makıneye bulasıkta yıkanıyor.cok yorulmusum kolum kımıldamıyor artık pcye oturunca anladım
vadımde var bugun ama uyuklayarak ızleyecegım artıkın.ders hıcc yuzune bakmadım bugun.yarında bır sılme supurme ve yemek yapayım dıyorum offfff offfffff
herkesler ıyıdır ınsaallah sayfalar cosmus okuyamadım ınanın oku oku bıtmıyor pcde sızıp kalacagım yoksa
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum canlarım benım
ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah yafrularrrrrrrrr
bu arada minik nerde ben görmedim hic minigim canim nerdesin
slm canlarım beni merak etmişsiniz sağolun eşimi sorarsanız hala aynı dün akşam çok hastalandım çok ağır grip geçiriyorum hemde çok mide bulantım var,sürekli yattım dün akşam kafamı kaldıracak halim yoktu ve dönüp bakmadı bile bana çok zoruma gidiyor,sanki suçlu benmişim gibi...:1no2:
tünaydın şekerler
akşam şiddetli başım ağrıyordu giremedim sabah kalktım kaldığı yerden devam ediyor
eşimi kızları yollayıp yeniden yattım az önce kalktım
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım hastamız varsa acil şifalar
meleklerimi ve sizleri öpüyorum benimkiler yemeğe gelmek üzereler görüşmek üzere
canım kadınların hasta olmak gibi bir lüksleri yokki:1no2:
7 yıllık evliliğimde çok şükür sadece 3 defa kötü grip oldum ama ondada kalkıp yemek bulaşık işlerini yaptım.eşim hiç anlamaz yapmazda zor:mymeka:
bu kışı daha rahat atlattım şu ana kadar kötü hastalanmadım.inşallah hastalanmamdaa.s
çünkü 1 gün bile yatacak olsam evi 1 haftada toplayamam sanırım:roflol:
umarım yakın zamanda kiracı bulursun canımda aklıma takıldı neden kendi evinde oturmuyorsun ki:uhm:
teşekkürler lahanabebekcim
bu çiçeklerde senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?