Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hepinize iyi aksamlar diliyorum yarin cuma simdiden cumaniz mübarek olsun
icimden geldi unutmassam her persembe aksami ölmüslerimiz icim bir fatiha okurum
sizlerde yapin tabi yapmiyorsaniz aklinizda bulunsun duymustum
her zaman beklerlermis bizden dualarimizi özellikle cumalari
tekrardan hepinize iyi geceler yarin görüsmek üzere byeeeeee

yat dinlen sen canım
bugünlerde oldukça yoğunsun
sana kolaylıklar diliyorumyerimseniben

canım benim sıkma canını eninde sonunda yumuşuyacaktır eşin
sakın aldırma sonuçta bir can bu yazık günahtır o eşinede çok kızıyom vallaklava:

geçmiş olsun güzelim umarım bu gün daha iyisindir a.s

evet malesef şu erkekler hiç bişiyden anlamıyolar bişey hariç :jeyyar::jeyyar: :jeyyar:
yada işlerine gelmiyo ya ondandır.....

umarım yakın zamanda kiracı bulursun canımda aklıma takıldı neden kendi evinde oturmuyorsun ki:uhm:

canım teşekkür ederim ..evim işimize uzak hayatım yaa onu satıp bize yakın bir yerde almaya çalışıyoruz da olmadı işte...inşallah oda olur..:Saruboceq:bunada şükürler olsun[/QUOTE]

canım inşallah hayırlısıyla satar kurtulursun...

günaydın meleklerimin güzel anneleri kaydirigubbakcemile5
hepinice güzel bir gün vede hayırlı cumalar diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet şimdide çiçeklerimi siz güzel melek annişlere yolluyorum
öpüldünüz şekerlera.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar ben kaçıyorum zeroşum seni görmeden çıkmak içime sinmiyo ama mecburen çıkcam
yengemin annesi vefat etmiş oraya gitcem :1no2:
hepünüzü kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz hepünüzü öptüm demi canlarım haydin byyyyyyyyy

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
tamam şimdi öptüm deminki olmadı beni özleyin anacım byyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…