Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydınlar guzel bır hafta sekerlerrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
sabah 7.30da naz hanım uyandı ve kalktık bende hemen kahvaltıyı hazırladım ortalıgı toparladım az sonrada yemegımı yapacagım ıslerım bıttı bugun.sonra gec oluyor dıye sızlerde aklım kala kala bıtırdım ıslerımı.
baya soguk bır hava var kar yagmıs gece bıraz su an yok ama ayazı var.kızlarda tv ızleyelım ıstıyorlar battanıyenın altına gırdık pıneklıyoruz valla.oglene ayılırız ınsaallah
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım meleklerıme ve sızlere guzel bır gun dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah

sağol tatlım aklım şimdi hep kızımda zaten öyleydi ama bugün keyfimde yok

hayırdır canım ne oldu kuzucugumuz hasta falan degıl ınsaallah
neyın var canım

kızlar çamaşırlarımı asıp gelyom hemencecik kaydirigubbakcemile3

oooooo seker masaallah canım sabah sabah camasırlarda bıtmısss
hadı as gel bakalım seker koss kosssss
bende bır dvd taktı kızlar onlarla ızleyım accık geleyımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hadı gorusmek uzere opuldunuz sekerlerrrrrrrrrrrr

valla miniğim bu gün mis gibi bir hava var güneşli sıcacık bir hava bende hemen yıkıyıp kurutayım dedim barem

meleklerimin annelerine günaydın.hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı bir hafta diliyorum.
zerenim canım geçmiş olsun.meleğimiz inşallah çabuk iyileşir.
sende canın neye sıkıldı anlat bakalım.
bütün hastalarada geçmiş olsun.

günaydın canlarımmmm......a.s.a.s.a.s.

hepinize hayırlı mutlu güzel bir hafta diliyorumm....sevinçlerimiz çok ....dertlerimiz az olsun...
gülücüklerimiz bol......gözyaşlarımız hiç olsunn....sevdiğimiz çok..enerjimiz bolll.......şükrümüz bol olsunn..ŞenizŞeniz

ay en minik meleğimizmi ateşlenmişşAy hiç kıyamam Allahım yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

bu gün öğlene kadar çok işim var 2 rapor çıkmalı ona göre aklım sizde kalmasın fazla kaynatmayın sabredinnnnnnnnnnbenneyaptımki

kizlar nere gittiniz ben geldim diyemi yoksunuz ne biraz oturup kalkacam temizlik beni bekliyo hadin geliverin gari

kizlar dün mezara gittik ama mezarin üzerinde isim yazmiyodu birkactane kücük mezar vardi senağlama senağlama senağlama isimde yazmadigi icin bilemedik geri geldik senağlama senağlama

Emiy'cim naber şekerim. Meleğin nasıl ? Herşey yolundadır inşallah ..

iyidir canim senden naber iyi melegimde krese biraktim geldim arkamdan agladi yine birhaftayi gecti gitmiyodu hasta oldugu icin alismis eve anne eve gidelim dedi ama kadin hemen aldi iceri götürdü senin melegin nasil canim

kizlar dün mezara gittik ama mezarin üzerinde isim yazmiyodu birkactane kücük mezar vardi senağlama senağlama senağlama isimde yazmadigi icin bilemedik geri geldik senağlama senağlama

AAA CANIMMM

gittin demekki....cesaretine bravo işte bu canımm bence hep gitmeliydin neyse artık yıktınya bunu ama eminim rahatlamışsındır...canımm..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…