Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

AAA CANIMMM

gittin demekki....cesaretine bravo işte bu canımm bence hep gitmeliydin neyse artık yıktınya bunu ama eminim rahatlamışsındır...canımm..:teselli:

canim ilk defa gittigimiz icin hangi mezar oldugunu bilmiyoruz
ama bizimde sucumuz degil bizden habersiz gömdüler ne nerde oldugunu bilmiyorduk biz buraya getirtmek istedik ama ordakiler birkac bebek oldumu gömüyolarmis bizde bilmedikki aslinda heberde etmistik neyse canim yine gidecez insallah senağlama senağlama

iyidir canim senden naber iyi melegimde krese biraktim geldim arkamdan agladi yine birhaftayi gecti gitmiyodu hasta oldugu icin alismis eve anne eve gidelim dedi ama kadin hemen aldi iceri götürdü senin melegin nasil canim

Benden de iyi canım sağolasın.. Şimdi iyi oldu meleğin demek kreşe gittiğine göre geçmiş olsun canım.. Benim ki de iyi canım Allah'a şükür... Ben kahvalltı yapıyorum o da yürüteçte koşturuyo işte :=))

kizlar hafta sonu görümcemler burdaydi cumartesi alisveris yapalim dedim melisanin eksikleri vardi onlari alayim dedim gittik carsiya hicbirsey alamadan geldim eve geldik k.babam diyomus ki hamilemi diyomus benden icin nedenide: gecen hafta ici esim evdeydi dedik kebap yapalim annesi gile gitmis demiskki emine`nin cani kebap istiyo kebap yapacaz yermisiniz die sonra bende sordum pancar diyoruz belki bilirmisiniz bilmezmisiniz ondan (tirsik diyoruz corbasina adana yöresinde yapiliyo) yapalim diye onuda duymus bu hamilemi diyomus sinir ediyolar beni bilmiyolarmi 1 yil boyunca hamile kalamayacagimi delirtiyolar ben her cani bisey isteyen hamile olurmu ya

canım çok üzüldüm senağlama senağlama senağlama
ama neden mezarını yaptırıp ismini yadırmadın ki :çok üzgünüm:

canim ben 6 aylik hemileyken melek oldu gitmek icin cok korktum benim yüzüme olmustu zaten ama drlar bile yasam sansi vermediler cok sorunu vardi bende o riski alamadim

oncelıkle melegını zıyarete gıtmene cok sevındım canım gec bıle kalmıstın bence
sımdı bu yazdıgına gelelım
vallahı senı dovecegım yaaaaaaaaaklava:klava:klava:
sen ne kadar kucuk seylerı takıyorsun kısss
aaaaaa
kotu nıyetlı soylememıslerdır neden hemen gardını alıp sınırlerını bozuyorsunkı
onlarda neler yasadıgını bılıyorlar belkı senı dusunduklerı ıcın endıselendıklerı ıcın sormuslardır.sadece hamılemı dıye sormuslar baska bısey dememıslerkı.ozaman soyleseler sonuna kadar sınırlenmekte haklısın dıyecegım
sen onlara cok kınlenmıs kızmıssın ne soyleseler kotulugune soyledıler dıye dusunuyorsun canım
banada kızma sımdı:roflol::roflol::roflol:
senın ıcın soyluyorum boyle kucuk seylerı takarsan kafaya sen fazla durmazsın canım ya sıyırır dusunen adamın yanına gıdersın yada dert sahıbı olursun
bence accık bosalt o kafandakı luzumsuzları(kaynana kayınbaba gorumce vs.....)ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar bugun pek bır pınekleyesım var yaa kapalı soguk sıkıcı bır hava oldugundanmıdır nedır?bugun dınleneyım barı carsamba persembe arkadası tasıyacagız nasılsa cok yorulacagım kızlar tv ızlerken bende sokuyayım yanlarına vurup kafayı uyuyum barııııııııı:)))
sımdılık hoscakalın sekerlerrrrr hepınızı opuyorumm

evet cokkk kizdim yok kiz evet onlara cok kinliyim nedenlerinide biliyorsun benim hakkimda ne deseler takiyorum kafaya gercekten haklisin ama elimde degil yüzelerine bile gülemiyorum artik bende yakinda gidecekler diye bisey demiyorum ama iyilikleride cok kesinlikle bunuda saklamam

oh ne güzel yat ben kafayi koyup yatsam kesn kizi kreste unuturum :roflol: :roflol:

bılıyorum canım benım sonuna kadarda haklı oldugunu bılıyorum ama soyle dusun hem haklısın hemde canı sıkılıp uzulen hastalık sahıbı olacak olan sen.
sadece senı dusundugum ıcın soyluyorum yoksa hayatım boyunca koca tarafı savunucucu olacak bırı degılım bılırsınkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
en ıyısı bende uzak olsun.adı ustunde ıste napacan onlar boyleler.
hayatta herkes boyle ınsanlar boyle duzen boyle olmus napacaksın.
agzı olan konusuyor bebegım ne dıyeceksın.ben hayatımda deger vermedıgım bırını takıpda onu yuceletmem asla.luzumsuz bır atraksıyondur.sende dene bence bıyerden basla emın ol basaracaksın.
bugun soyledıgı 10 seyden 5 ını duymamazlıkdan gel yarın 10 dan 7 sını derken bak goreceksın sonra hıcbısey soylemeyecek:roflol::roflol::roflol:aslında o hala 10sey soyluyor olacak ama sen hıc bırını duymayacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla dene bak cok guzel oluyor.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nerdesin kiz sen bugün görünmüyorsun

oh ne güzel yat ben kafayi koyup yatsam kesn kizi kreste unuturum :roflol: :roflol:

son senem canım benımde tadını cıkarayım dıyorum elıf de seneye anaokuluna baslayacak benımde maraton baslayacak.
onun ıcın eylule kadar surda keyıf yapalım dıyoruzsositosositosositosositosositososito
aman dur uyuma sen :roflol::roflol::roflol::roflol:

ah ah insallah canim bundan sonra deselede pek duyamam ki artik trye gidiyolar senede bir ya onlar gelir ya biz gideriz uzak olmak iyi ya takmamaya calisiyorum ama icime laf gecse gecmiyo iste -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

hadı sekerler ben kacarrrrrrrrrrr kızların oglen uykusu gelmeden ben sızayım accık sonra ders yapayım onları yatırayımda
herkesı muckkkkkkkk kocaman optum
calısanlara kolaylıklar dılıyorum canlarım benımmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…