- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.041
ah ah insallah canim bundan sonra deselede pek duyamam ki artik trye gidiyolar senede bir ya onlar gelir ya biz gideriz uzak olmak iyi ya takmamaya calisiyorum ama icime laf gecse gecmiyo iste -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
son senem canım benımde tadını cıkarayım dıyorum elıf de seneye anaokuluna baslayacak benımde maraton baslayacak.
onun ıcın eylule kadar surda keyıf yapalım dıyoruzsositosositosositosositosositososito
aman dur uyuma sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaaa ben nıye kacırmısım olayı
tasınıyorlarmı kıss????
ay bıde sıkayat edıyor kaynanadan suna bak karuyu barındırmadı alamanyalarda kacırdı da kotu gelınnnnnnnnnn senıııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz uyumam zaten cay keyfimi yapiyorumsizle sohpet ediyorum kalkacam ev okadar pis ki ev sobali ya kapagi acildikca heryere is kalkiyo unun icin iyi bir temizlik sart 1 saatte tamamdir insallah
bu arada yarin dedigim eve bakmaya gidecez isallah güzeldirde bize verirler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 4 oda süper ya
hadı bakalım hayırlısı canım benım ınsaallah gonlune gore bır ev bulursun canım benım
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
kalk hadı bak ısıne sekerım bende 12.30a kadar dınleyıp kafayıda sonra ders yapacagım.sende de kalk pıs karuuuuuuuu ben 8de bıtırdım ıslerı naz sagolsun sabahtan hortladıgından:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
geldim hayatım.geldim.
biraz işlerim vardı onları hallettim.
evet emiyciğim ben fbliyim.niden sordunki kuşum.
kızlar uykusuzum şimdi toplantıdan çıktım 2 saattir konuş konuş üfff bu kriz ne zaman bitecek maaşlarımız da %5 indirime gidiliyor firma 20 senelik en kötü dönemini yaşıyor hemen annemi aradım kızımın ateşi normale düşmüş iyi dileklerinize teşekkür ederim
kızlar uykusuzum şimdi toplantıdan çıktım 2 saattir konuş konuş üfff bu kriz ne zaman bitecek maaşlarımız da %5 indirime gidiliyor firma 20 senelik en kötü dönemini yaşıyor hemen annemi aradım kızımın ateşi normale düşmüş iyi dileklerinize teşekkür ederim
CADIARZU Kızlar ya Ader nerde CADIARZU
vallahi hiç haberim yok hayatım.ne zamandır bende denk düşmüyorum.:1no2:
Evet aynen merak ettim şimdi CADIARZU
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyo hayat, eşin nasıl iyileşti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?