Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah ah insallah canim bundan sonra deselede pek duyamam ki artik trye gidiyolar senede bir ya onlar gelir ya biz gideriz uzak olmak iyi ya takmamaya calisiyorum ama icime laf gecse gecmiyo iste -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

aaaaaaaaaaaaa ben nıye kacırmısım olayı
tasınıyorlarmı kıss????
ay bıde sıkayat edıyor kaynanadan suna bak karuyu barındırmadı alamanyalarda kacırdı da kotu gelınnnnnnnnnn senıııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz uyumam zaten cay keyfimi yapiyorum sizle sohpet ediyorum kalkacam ev okadar pis ki ev sobali ya kapagi acildikca heryere is kalkiyo unun icin iyi bir temizlik sart 1 saatte tamamdir insallah
bu arada yarin dedigim eve bakmaya gidecez isallah güzeldirde bize verirler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 4 oda süper ya

keske ben barindirmasam canim artik temelli dönüyolar
kiz kayinimda vardi ya ev arayacaz dedim görümcemin kocasi
diyoki mecbursunuz tasinirsaniz onuda yaninizda götürmeye diyo seslenmedim bende simdi oda bekar abisinin yanina tasindi bana 1 yaz boyunca evde rahat gezemedim nasil gelsin diyim onun yaninda yaz günü sort falan giyemedim ya pat diye giriyodu eve nasil derim gelsin bizle kalsin diye beni akil hastanesinde bulurdunuz artik o kalsaydi :roflol: :roflol: :roflol:

hadı bakalım hayırlısı canım benım ınsaallah gonlune gore bır ev bulursun canım benım
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
kalk hadı bak ısıne sekerım bende 12.30a kadar dınleyıp kafayıda sonra ders yapacagım.sende de kalk pıs karuuuuuuuu ben 8de bıtırdım ıslerı naz sagolsun sabahtan hortladıgından:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::

insallah canim hayirlisi artik zorla randevuyu kopardik ok deyip esimde belediyeye gidip tutmak istiyoruz derse ev sahibide bize verirse iyi olacak
kalkacam kiz cayim bitmedi keyf yapiyoruz surda hemde ayakmaya calisiyorum bizde 7de kalkiyoruz ne yani ama melisayi giydir cantasini hazirla 8de otobüs geliyo 9 gibide evde oluyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

neyse bende islerimi yapip geleyim bakarim yine sizlere gelirim hadin siz devem edin ben arada katilirim size görüsürüz

kızlar uykusuzum şimdi toplantıdan çıktım 2 saattir konuş konuş üfff bu kriz ne zaman bitecek maaşlarımız da %5 indirime gidiliyor firma 20 senelik en kötü dönemini yaşıyor hemen annemi aradım kızımın ateşi normale düşmüş iyi dileklerinize teşekkür ederim

canım hem sevindim hem çok üzüldüm.
meleğime çok sevindim.inşallah bir daha çıkmaz ateşi hayatım.
ama maaşlarınıza üzüldüm arkadaşım.ama sağlık olsun.en azından hala işin var.onun için şükretmek lazım.:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım..
Sorma ya bu kriz bitçek gibi değil daha da kötüye gidiyo sanki . Allah yardımcımız olsun ...

evet beterin beteri var ama çok canım sıkıldı maaşlar neysede durum çok kötü birde ben bu firmada 11 senedir varım manende baglıyım biraz alıştım yani şu kriz bitsin artıkkkkkkkkkkk

çok şükür evet kızımın ateşi düşmüş akşama yıkarım artık 3 gündür yıkamadım ateşi yüzünden canım benim güzel kızım

inşallah kötü birşey yoktur hayatım.sadece iş dolayısıyla giremiyordur.
zerenim istersen bugünde yıkama.daha erken anca düştü çocuğun ateşi.bu gecede bak yarın yıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…