Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

inşallah kötü birşey yoktur hayatım.sadece iş dolayısıyla giremiyordur.
zerenim istersen bugünde yıkama.daha erken anca düştü çocuğun ateşi.bu gecede bak yarın yıkarsın.

canım ya dişleri yapabilirmi ateşi bir var bir yok doktoruda yıkama dedi üşüttümü dişlerimi anlamadım senağlama

ohh çok şükürr raporlarım bittiii nabersiniz bakalım

hayatım sevindim bebeişimizin ateşinin düşmesine ama gene çıkabilir eee alışacaksın bunlara

yok öle sadece sevmek emzirmek..dur bakalımmm daha dişleri çıkarken gör nasılmışşşş..
a.sa.s
gününü böyle geçiricen uykusuzluktan kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

delikafaduldendelikafadulden

aferin şeker.gözündende birşey kaçmıyor senin.sengözlerimebaksanab

BENDEN KACARMI delikafadulden delikafadulden KALVYEYI ELEKTIRIKLI SÜPÜRGEYLE CEKTIRDIM TERTEMIZ OLMUS -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

OH NEGÜZEL CALISIYOSUN GECMIS OLSUN CANIM
BENDE ESIME DIYECEM BENI EHLIYETE YAZDIRSIN ISTIYORUM ARTIK AMA NASIL OLACAK BILEMIYORUM EVDE ATSIRSAK CADIARZU CADIARZU

CADIARZU Kızlar ya Ader nerde CADIARZU

BANA SORMAYIN BEN BUGÜNDEN BASLADIM GIRMEYE ESIM KIZIM EVDEYDI PEK OTURAMADIM PC BAINDA

hayatım diş ateş yapar.eğer öksürüğü ve burun akıntısı falan yoksa dişlerindendir.ama bencede sakın yıkama hayatım.gene ateşlenebilir.

EEVT CANIM ONDANDIR

hanımlar merhaba
bende temizlik yapıyodum bi sizlere bakıyım dedim
maşallah sayfalar dolmuş.yarım saattir yazdıklarınızı okuyorumkafamçokkarıştı
hanımlar ben ve küçük kızım üşütmüşüz.benim boğazım ağrıyo burnum yanıyo.kızımında öksürüğü ve burun akıntısı var.işin kötü yanı cadı şurup içmeyi hiç sevmiyo.ne yapacam ben bu cadıyı bilmiyorumfisfisfis

Canımm çok geçmiş olsunn..
Şurubu içmezsen davidof teyzen iğne yapçakmış gelip sana de bak nasıl içiyo sırnaşık şey

eşim ve kızlar arabayı yıkatmaya gittiler onlar gelince gezmeye gidecez.
önce çarşıya gideriz sonrada kızları parka götürürüz galiba
burda bugün hava güneşli biraz soğuk ama yinede iç açıcı bir hava var:teytey::teytey:

Canımm çok geçmiş olsunn..
Şurubu içmezsen davidof teyzen iğne yapçakmış gelip sana de bak nasıl içiyo sırnaşık şey

sağol canım
sen benim küçük cadıyı bilmezsin canım:roflol:ben ona pek melek demiyorum çünkü tam bir cadı seni beni dinlemez o :roflol:ama yinede tavsiyene uyucam canımkaydirigubbakcemile3

Kız hasta hasta ne parkı ne araba yıkatması :1shok:

tünaydın şekerler
nasılsınız geçmişi okuyamadım inş hastamız yoktur varsa acil şifalar
dün evimin önünde çok az bir bahçem var otlarını temizledim,nane ektim ,maydanoz akmek için yer hazırladım tembel vucud dünkü yorgunluğu kaldıramadı sabah bi kalktım her yerim ağrıyor:)))))))))
kızlarla eşimi gönderip tekrar yattım az önce kalktım duş aldım iyi geldi
eeee sizler neyaptınız nasılsınız bakalım
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum

ooo maşallah canım ne kadar hamaratsın
bahçe işlerini seviyosun demek ne güzel.tabi bu arada geçmiş olsun
ben ve küçük kızım biraz üşütmüşüz canım.onun dışında iyiyiz
bende seni ve kızlarını öpüyorum canıma.s.a.s.

benim kızı evde durdurabilene aşk olsun canım.babasından önce hazırlandı arabaya bindi .bugün burda hava güzel güneşli pek soğuk yok yani

IYI CANIM YA CIKMASI HASTA DIYE EVE HAPSETME TEMIZ HAVA ALSIN SIZE IYI GEZMELERBENDE K BABAMA DIYECEM BIZI CARSIYA GÖTÜR DIYE ESIM ARABAYI EVDE BIRAKMIS BUGÜN FIRSATTAN YARARLANALIM DEMI :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: TABI ISLERI YOKSA SÖYLERIM BIR yerimseniben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…