K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.061
inşallah kötü birşey yoktur hayatım.sadece iş dolayısıyla giremiyordur.
zerenim istersen bugünde yıkama.daha erken anca düştü çocuğun ateşi.bu gecede bak yarın yıkarsın.
hep aynı be hayatım.çalış dur.iş ev farklı birşey yok.
eşim iyileşti hayatım allah şükür.saol.
canım ya dişleri yapabilirmi ateşi bir var bir yok doktoruda yıkama dedi üşüttümü dişlerimi anlamadım senağlama
aferin şeker.gözündende birşey kaçmıyor senin.sengözlerimebaksanab
kızlar uykusuzum şimdi toplantıdan çıktım 2 saattir konuş konuş üfff bu kriz ne zaman bitecek maaşlarımız da %5 indirime gidiliyor firma 20 senelik en kötü dönemini yaşıyor hemen annemi aradım kızımın ateşi normale düşmüş iyi dileklerinize teşekkür ederim
CADIARZU Kızlar ya Ader nerde CADIARZU
hayatım diş ateş yapar.eğer öksürüğü ve burun akıntısı falan yoksa dişlerindendir.ama bencede sakın yıkama hayatım.gene ateşlenebilir.
hanımlar merhaba
bende temizlik yapıyodum bi sizlere bakıyım dedim
maşallah sayfalar dolmuş.yarım saattir yazdıklarınızı okuyorumkafamçokkarıştı
hanımlar ben ve küçük kızım üşütmüşüz.benim boğazım ağrıyo burnum yanıyo.kızımında öksürüğü ve burun akıntısı var.işin kötü yanı cadı şurup içmeyi hiç sevmiyo.ne yapacam ben bu cadıyı bilmiyorumfisfisfis
Canımm çok geçmiş olsunn..
Şurubu içmezsen davidof teyzen iğne yapçakmış gelip sana de bak nasıl içiyo sırnaşık şey
eşim ve kızlar arabayı yıkatmaya gittiler onlar gelince gezmeye gidecez.
önce çarşıya gideriz sonrada kızları parka götürürüz galiba
burda bugün hava güneşli biraz soğuk ama yinede iç açıcı bir hava var:teytey::teytey:
Aaa daha bitmemiş kopamıyon burdan dimi kaydirigubbakcemile5
benim kızı evde durdurabilene aşk olsun canım.babasından önce hazırlandı arabaya bindi .bugün burda hava güzel güneşli pek soğuk yok yaniKız hasta hasta ne parkı ne araba yıkatması :1shok:
BITIRDIM SAYILIR CANIM AZ KALDI EVET BAKIYORUM CAMASIR KATLICAM VE MUTFAGI TOPARLICAM
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
benim kızı evde durdurabilene aşk olsun canım.babasından önce hazırlandı arabaya bindi .bugün burda hava güzel güneşli pek soğuk yok yani
tünaydın şekerler
nasılsınız geçmişi okuyamadım inş hastamız yoktur varsa acil şifalar
dün evimin önünde çok az bir bahçem var otlarını temizledim,nane ektim ,maydanoz akmek için yer hazırladım tembel vucud dünkü yorgunluğu kaldıramadı sabah bi kalktım her yerim ağrıyor:)))))))))
kızlarla eşimi gönderip tekrar yattım az önce kalktım duş aldım iyi geldi
eeee sizler neyaptınız nasılsınız bakalım
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum
benim kızı evde durdurabilene aşk olsun canım.babasından önce hazırlandı arabaya bindi .bugün burda hava güzel güneşli pek soğuk yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?