Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

git anacım git.bak bakalım kim kimi özlüyor şekercim.hihoyyythihoyyyt

canım hayırlı yolculuklar.
seni özlüycez ama senin iyi olduğunu bildiğimiz için içimiz rahat.
seni kocaman öpüyoruz hayatım.meleğimizide öp bizim için.
ŞenizŞeniz:a015::a015:

pardon yafrum yaa valla bır haftayı yedım sanırım neyse sevındım bır hafta daha kardayımmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

düşünen adamın yanında kariyer ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne o hosunamı gıttıııııı arkıdınısının bu durumuuuuu

ozlemezmıyız seker ban sen cık nasıl ozledıgımızı goreceksın gelınce:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi başlaya bilirsiniz ben gidiyorum iyi dedikodu yapmalarkaydirigubbakcemile3

hadı kızlar gıttı bakın sımdı bu lahana varyaa kızlar ......................................lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar canıma aşkıma gidiyorum kendinize iyi bakın beni özleyin şekerlerim dostçakalın..............

hayırlı yolculuklar sekerrrrrrrr
gule gule gıt gel bebegım
kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere canım

evet hayatım.ya bir hafta daha karımız var.vallahi senin bu gerginliğin benide geriyor.sanki benim gerginliğim bana yetmiyor.iş ev malum şeyler çocuk aaaaaaaaaklava:klava:
miniğim sakin ol biraz kızklava:
bak geliyor oklavalar heeeeeeeeeeklava:klava:

canım ya çok geçmiş olsun
dualarımız seninle betülcüm
inşallah güzel haberlerle gelirsin
frezya canım iyi dileklerimizi lütfen ilet

sekerler ben kacıyorum kızlarla bıraz ılgıleneyım nazın karyolasının ortulerını yıkayım onlarla bırlıkde yatıp uyuyayım
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler

hadi git isini yap uykunu uyu oh ne güzel ben sabaha kadar kizla ugrasayim wc kaldir biktim yaaaa hastaydi biraktik dün tekrar basladim ama benim kizda cok uykucu kalkmak istemiyo offfffff offfffff

hoşgeldin davidofcum.naber şeker.
vallahi emiycim bu iş biraz uğraştırıyor.artık yapıcak birşey yok.biraz zorlanıcan ama rahat edicen hayatım.biraz daha gayret hadi bakem kızgardaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…