- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.261
kızlar hayden kalın sağlıcaklan ben kaçara.s
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
beni özleyin anacım baaaayyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar canıma aşkıma gidiyorum kendinize iyi bakın beni özleyin şekerlerim dostçakalın..............
minikcim sen tarihleride karıştırdın dur daha önümüzde 2 hafta var.daha ayın 17 si.biz sınava nisanın 4-5 gibi giricez.sen harbiden uçmuşsun miniğim.kendine gel biraz.
zerenim bebekler annenin kokusunu özlerler.tabiki bebişin seni özlüyor hayatım.onun içinde kapris yapıyor sana.daha dur bak neler yapıcak biraz daha büyüsün görürsün sen.
düşünen adamın yanında kariyer ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar hayden kalın sağlıcaklan ben kaçara.s
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
beni özleyin anacım baaaayyyyyyyyyyyyyyyy
hadi başlaya bilirsiniz ben gidiyorum iyi dedikodu yapmalarkaydirigubbakcemile3
kızlar canıma aşkıma gidiyorum kendinize iyi bakın beni özleyin şekerlerim dostçakalın..............
günaydin bebisler nasilsiniz ben geldimmmmmmmmm
Günaydın şekerlerim kaydirigubbakcemile3
Rüyanaz gittinmi canım hayırlı yolculuklar :a015:
tamam relax kasmak yok.motive edicez birbirimizi kasmıycaz.
hoş geldin emiycim.naber şeker.
gunaydın canım nabersın
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnn
sekerler ben kacıyorum kızlarla bıraz ılgıleneyım nazın karyolasının ortulerını yıkayım onlarla bırlıkde yatıp uyuyayım
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler
hoşgeldin davidofcum.naber şeker.
vallahi emiycim bu iş biraz uğraştırıyor.artık yapıcak birşey yok.biraz zorlanıcan ama rahat edicen hayatım.biraz daha gayret hadi bakem kızgardaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?