Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tabiki hayatım.ama sabretmen lazım.anlıyışlı davranman lazım.
gerçi fazlada anlayışlı davranma yoksa hepten cozutuyorlar hayatım.otoritenide eksik etme hayatım.

gulüm bak boğazımdan gfeçmiyo şimdiiii hay allah gel bensana evde yapim bebemm:1shok:

bu arada emıyy sende bu gün sıra kahveye gelcez ha kek te isteriz havuçlu tarçınlı

gulüm bak boğazımdan gfeçmiyo şimdiiii hay allah gel bensana evde yapim bebemm:1shok:

bu arada emıyy sende bu gün sıra kahveye gelcez ha kek te isteriz havuçlu tarçınlı

canim ask olsun gelin neler hazirlayim istege göre ok bekliyorum hepinizi 5 cayina :lepi: :lepi:

5 geç hayatım ya dönmek uzun sürer kızı olkuldan alıcam bak 3 te sendeyiz ona göre..Artık ağaların eli tutulmaz sen ne arzu edersen biz kabuluz..bak gene çok kalabalık olmayalım haa uyuyanlara kalsın mesela :roflol:kimisi uzağa gitti zaten kamile ortada yok belinay hamiile o gelemez yol uzak ee kaldık başbaşa 5 kişi falan ancak oluruz

ok gelin ama yazik ya belinaycima zaten hamile cani ceker napar neyse gelmesin o ben herseyden yollarim sizle ona olur demi
kizlar biseyden canin cekerse yemezsen biryeri eksilir diyolar dogrumu sizce
bekliyom kiskardaslarim benim cokacimcoook cokacimcoook

Son düzenleme:
geldinmi hayatım nerelerdeydin bakalım sen ...bugün emıy e gidiyoruz 3 te hazır ol kahve içmeye bize bişeylerde yapacak ohh ımmhhhh mismiss öğlen çok yeme ha bak bende sadece ıspanak yedimm..yerimseniben
geldim canım beni unuttunuz sanmıştımsorma tatlım ya hava biraz soğuk soba da tutuşmadı :jeyyar:bir türlü bende battaniyeye sarılıp uyumuşum mirmirmirmirkızlar okuldan gelince kalktım uyku mahmurluğu var üstümde ok hazır olurum 3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…