- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.281
tabiki hayatım.ama sabretmen lazım.anlıyışlı davranman lazım.
gerçi fazlada anlayışlı davranma yoksa hepten cozutuyorlar hayatım.otoritenide eksik etme hayatım.
sekerler ben kacıyorum kızlarla bıraz ılgıleneyım nazın karyolasının ortulerını yıkayım onlarla bırlıkde yatıp uyuyayım
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler
hoşgeldin davidofcum.naber şeker.
vallahi emiycim bu iş biraz uğraştırıyor.artık yapıcak birşey yok.biraz zorlanıcan ama rahat edicen hayatım.biraz daha gayret hadi bakem kızgardaş.
kuskus la ıspanak varmış bizde hadi gelin beraber yiytelimcokacimcoook
gulüm bak boğazımdan gfeçmiyo şimdiiii hay allah gel bensana evde yapim bebemm:1shok:
bu arada emıyy sende bu gün sıra kahveye gelcez ha kek te isteriz havuçlu tarçınlı
nereye gidiyorsunuz bakem bana haber vermiyorsunuz hemde aşkolsun(((
5 geç hayatım ya dönmek uzun sürer kızı olkuldan alıcam bak 3 te sendeyiz ona göre..Artık ağaların eli tutulmaz sen ne arzu edersen biz kabuluz..bak gene çok kalabalık olmayalım haa uyuyanlara kalsın mesela :roflol:kimisi uzağa gitti zaten kamile ortada yok belinay hamiile o gelemez yol uzak ee kaldık başbaşa 5 kişi falan ancak oluruz
kızlar bu bebeğimiz 5000 bebekten 47 sıraya kadar ielerledi sizde bir ıoy verirmisiniz bir tık kadar yakında sevgiler..
BIDIŞIM / selin kos - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
geldim canım beni unuttunuz sanmıştımgeldinmi hayatım nerelerdeydin bakalım sen ...bugün emıy e gidiyoruz 3 te hazır ol kahve içmeye bize bişeylerde yapacak ohh ımmhhhh mismiss öğlen çok yeme ha bak bende sadece ıspanak yedimm..yerimseniben
nereye gidiyorsunuz bakem bana haber vermiyorsunuz hemde aşkolsun(((
kızlar bu bebeğimiz 5000 bebekten 47 sıraya kadar ielerledi sizde bir ıoy verirmisiniz bir tık kadar yakında sevgiler..
BIDIŞIM / selin kos - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?