Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol tatlım benim
bende ütü yapmaktan neret ederim ama
yapıyoruz işte bide çabuk ütü yaparım :lepi::lepi::lepi::lepi:

kesin yaparsın hayatım.hiç şüphemiz yok.:roflol: :roflol: :roflol:

gül sen gül benim gibi yemek yapan varmidir hic bak dana 24 ümdeyim insanlar zor diye sadece kolaylariyla yetiniyolar zamanindada kaynanam demisti bana evlendigimde yemek bilmiyordum bir makarna yenmez diye allahima sükür herseyide becerebiliyorum istersem icli köfte bile yaparim ama dedigim gibi kollarim cabuk isiyo agriyo yoguramiyorum gül sen gül aksamki elveda rumelidekiler gibi yemek yarismasi yapakmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sagol canim insallah hayirlisi olsun canim a.s. a.s.

tatlım ne yaptın sen ya:jeyyar::jeyyar:allah korusun zehirlenebilirdin:1no2:içilirmi o kadar ağrı kesici miden iyi dayanmış be canım diş ağrısı felekettir bilirim de diş değilde ilaçlar komaya sokabilirdi alalh korumuş
bir daha yok öyle aç karına ilaç içmek ona göre:mymeka:Şeniz

kiz accik dikkat et her iki satte alsan hemen gecermi ayni tesir eder yine :roflol: :roflol: :roflol:
canim evet agri cokkkk kötü helede dis agrisi tekrardan gecmis olsun

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar::jeyyar:hangi işten bahsedyon kıss :roflol::roflol::roflol:

sen hangisinden bahsediyon :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ne anlarsan ondan olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ah yesinler seni nunukcum yesinler :roflol: :roflol::roflol:

ye canim ye beni -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

hayatım uzak gidip gidemiycez diyee atıyoda tutuyo işteee bi geliyoz dedik uykum var dedi almadı bizi evine yavv kaydirigubbakcemile2
demi lahanam bebeğimmmmm
allah iyiliğini versin tatlım ya ama aman diline düşürmesin
hala unutmadın be gülüm nunukcum kurtuluşun yok tatlımkaydirigubbakcemile3

hayatım bende sana vermeye çalışıyorum ama bir türlü veremiyorum.üzülme hayatım sende puanlanırsın.Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug:
verdiğine tekrar verebilmek için 20 kişiye verdiksen sonra verebiliyormuşsun canım
öyle duymuştum günlük 3,4 kişye verilebiliyor zaten canım

:çok üzgünüm:
ne ıldu tatlım üzecek bir şey söylememiştim niçin üzüldün anlamadım ama özür dilerim:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben nunuka takılmak istemiştim:çok üzgünüm:seni üzmek aklımdan bile geçmezzzŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…