Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ahh kamilem ahhhhh

hala uykularımdan uyanıp uyanıp ( o manzara geliyoo gözümün önünee) hüzünlenirim ben
sen ne unutmasından bahsediyosunn ahh ahhhhh

elimizde sarıyer böreğiiii elin Alaman parklarındaaa boynuu bükükk 3 hatunn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
efsunee ben ebruuuuu

sen yokmuydun kız kamileee akıllıı karıııııı biliyodun demi bunu
CADIARZUCADIARZU

:roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol:

allah iyiliğini versin tatlım ya ama aman diline düşürmesin
hala unutmadın be gülüm nunukcum kurtuluşun yok tatlımkaydirigubbakcemile3

haklisin canim bir parti yapamda unutturayim ben buna :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hayatım uzak gidip gidemiycez diyee atıyoda tutuyo işteee bi geliyoz dedik uykum var dedi almadı bizi evine yavv kaydirigubbakcemile2
demi lahanam bebeğimmmmm

gel canim gel hadi gelde göreyim bakalim

ben yoktum tatlım eşim gubet ellere yollyama seni diye göndermedi beni
ahh canımm ya gerçekten çok zor ya ben sana bak güzel güller vereyimde keyfin yerine gelsin tatlım

unutlurmu rosemmcim yaban ellerde.tek başımıza ya şimdide gelin falan diyor.şimdi gelicez diyinde ne cevap vericek acep.
bu seferde kızı almaya gidiyorum der.yada ev bakmaya.

noluyo beaaaa kim neden üzülüyo

allah seni napmasin emi delüüüü garuuuuu beni güldürdün ya
zati canim skkn ev yüzünden morelim bozuk gel canim sen
iki saat kalmisin ya biz ev bulamazsak ne olacak hepten kapinin önünda kalacaz
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama

nunukcum rosemm içok üzmüşsün be gülüm gönlünü anlman lazım bir şekilde çok içerlemiş
hadi bi düşün bakem nasıl gönlünü alıp unutturursun parktaki kötü anıları

ne puani veriyonuz kiz nasil oluyo puan verince ne oluyo ki
haydin banada deyi verin bende sizlere vereyim

nunukcum rosemm içok üzmüşsün be gülüm gönlünü anlman lazım bir şekilde çok içerlemiş
hadi bi düşün bakem nasıl gönlünü alıp unutturursun parktaki kötü anıları

napsak bilmiyom ki ne isten kiz rosemmm sekercim ne istiyon hemen ucakla yollayim canim kirilma sen yapismazsinda sincik :jeyyar: :jeyyar:

Bugün, 11:31
bu kötü içeriğin yanındaki terazi işareti varya oryı tıklayınca yazılara puan veriyosun rep yani şekerim sen bilmiyor muydun bunu bakemm

Bugün, 11:31
bu kötü içeriğin yanındaki terazi işareti varya oryı tıklayınca yazılara puan veriyosun rep yani şekerim sen bilmiyor muydun bunu bakemm

bende bu neki deyodum aaaa kiz neden daha önce demediniz ki
puan verince ne oluyo ki banada verin puan hadin bakem bende sizlere verm

ben yoktum tatlım eşim gubet ellere yollyama seni diye göndermedi beni
ahh canımm ya gerçekten çok zor ya ben sana bak güzel güller vereyimde keyfin yerine gelsin tatlım

kamilemmmmmmmmm
ohhhhh miss gibi koktu sanki kızz gerçektenbak sanki burnuma gül kokusu geldiiii Allah razı olsun emiiŞenizŞeniz

hem gül kokusu peygamber efendimizin kokusudur bak ne iyi oldu hatırladık hay allah ne muıradın varsa versinn
bu arada hanımlarr şükür etmeyi unutmayalımmm hadii teker teker şükür leriniz alalımm hemen hadee
:Saruboceq:

bende bu neki deyodum aaaa kiz neden daha önce demediniz ki
puan verince ne oluyo ki banada verin puan hadin bakem bende sizlere verm
veriyoruz ya şekerim kontrol panelinde puanla beraber yazılan yorumlarıda görmemişsindirde sen şeker
hangi bölümlerden kimlerden aldığın görünür orada

allahimin bugünlerine sükür neler yasadik neler gecti basimizdan allahim melegimi bana saglikli verdigi icin sükürler olsun sana

aminnn canımm cümlemizdennn razı olsun rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şükürlerrr olsun tüm verdiği nimetlerden ve güzelliklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…