- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.641
sen ona puan ver belkşimde barışır senlen
selam canlarım nabersınızzzzzzz
masaallah sekerler sohbet gırla gıtmıs
mınıgımız noldu dıyen yok anam kolılerın altındamı kaldım ara katlardamı ezıldım:))))))))))
ancak ayılıp kendıme geldım sızlere bır gunaydın dıyeyım dedım herkesler ıyıdır ınsaallah sekerler
meleklerım nasıllar?
hoşgeldin tatlımm merak etmezmiyiz ettik tabi sen geçmişi okumamışsın anlaşılan çok yoruldu dedik dinlensin biraz fazla ses yapmayalım dedik seni uyanmasın diyea.s.a.s.selam canlarım nabersınızzzzzzz
masaallah sekerler sohbet gırla gıtmıs
mınıgımız noldu dıyen yok anam kolılerın altındamı kaldım ara katlardamı ezıldım:))))))))))
ancak ayılıp kendıme geldım sızlere bır gunaydın dıyeyım dedım herkesler ıyıdır ınsaallah sekerler
meleklerım nasıllar?
yüce Allahım bize veripte alıştırdığın nimetleri
eksikliğini gösterip aratma yarabbii
verdiğin nimetlere ailemizin dirliğinee hertürlü nimetlerine ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİİİ...!!!
aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yüce Allahım bize veripte alıştırdığın nimetleri
verdiğin nimetlere ailemizin dirliğinee hertürlü nimetlerine ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİİİ...!!!
görüşmek üzere şekerler eşim geldi ızlarda gelir şimdi sofrayı hazırlayayım öpüldünüzzz
bensiz çok konuşmak yok ama:))))))))))
canlarım ben kaçar artıkım benim kızım gelcek şimcik artıkım yemek hazırlıyam öpüldünüz şekerler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:teytey::teytey:savulun ben geldimsüprizzzzz
şefim verdi gazı verdi gazı ismi lazım değil rosemmm bunca işin içinde kusur kalmayım dedimkafamçokkarıştı
nerde kaldin kiz sormazmiyiz sorduk canim
ev tasimak zorur bilirim canim yakinda bizde tasinacaz ama kapi disina :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hoşgeldin tatlımm merak etmezmiyiz ettik tabi sen geçmişi okumamışsın anlaşılan çok yoruldu dedik dinlensin biraz fazla ses yapmayalım dedik seni uyanmasın diyea.s.a.s.
kız nunuk ne o kafa tutmalar valla karışmam aaaaaaa savulun ben geldim dedim heyttttttttt
ev ne olsun canim iste duruyo ev sahibi kime vermek istiyosa ona verecekmis
bu eve kbabam cikis verdigi icinde adam demis ev büyük oldugu icin bize veremezlermis bizimde cimamiz gerekiyomus dün aksamdan beri cokkk sinirliyim alip basimi tr ye gidesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?