Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gell gelll bağrımıza basalım seniiiiiiiii:1hug::1hug:

ay canım yaaa karamsarlıga dusme canım rabbım buyuk seker sen ıcını rahat tut bulacaksın gonlune gore bır ev bak gor
oyle hıssedıyorum 1 haftaya kadar bulacaksın.
ıcın rahat olsun senın sekerım

insallah canim insallah ya ben esime yine hakliydim demekten biktim
istemedigim yere bu eve zorla geldim ev eve benzemiyo sinir ediyo
yeni ev bulmak cok zor burda ev tasimakta bedavaya gelmiyo ki
yine birsürü masraf yine birsürü eksik biktim insallah son tasinmam olur
memnun olurum buldugumuz evden en büyük dilegim bu

ıcını rahat tuttttt valla ıcıme oyle dogru yazını okurken.
sakın ol hepsı olur sen sınırlenıp saglıgından olmada gerısı gelır bebegım
herseyın bası saglık bebegımmmmmmmmmmmm

kiz ne ise yariyo ki bu puanlar bende puan verildigini yeni ögrendim

canım onlar senın puanını artırıyor.kosede yesıl kareler varya altında puan yazılı yer.oradakı puanlara gore uyenın durumu bellı oluyor.begendıgn yazıya yorum yapıp ona puan falan verıyorsun uyenınde puanı artıyor sonra ozel uye falan oluyor
havan oluyor yanııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse ben cikayimda accik islerimi yapayim görüsürüz yine prensesimide alip gelirim sonra görüsürüz öpüyorum hepinizi is yapasimda gelmiyo ki

insallah canim arkadaslarda gecen hafta bendelerdi dedilerki eviniz falan allahmi söyletiyo ne hayirlisi olsun canim anliyorsundur beni yakin olmaktan nefret ettim artik
anladim havali gaci oluyon yani yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

ben geldim şekerler eşimi kızlarımı doyurdum akşam için yemeğimi koydum sizlere geldim ama kimse kalmamış ya çok kunuşmayın dediksede tamamne oartadan kaybolun dememiştim nerdesiz ya ((

ben geldim şekerler eşimi kızlarımı doyurdum akşam için yemeğimi koydum sizlere geldim ama kimse kalmamış ya çok kunuşmayın dediksede tamamne oartadan kaybolun dememiştim nerdesiz ya ((

oh oh oh hamarat hatunum benım
ellerıne saglık bebegım
buralardayım ben daha seker ne gıdebılıyom ne ders nede uyku yıgıldım kaldım sandalyeye aylak aylak bakınıyom
:roflol::roflol::roflol::roflol:

nunuk nereye çıkıyon kız aaaaa ama olmadı ben geldim gidiyon

canım benim sıkma canını

geldim geldim az icerileri topladim geldim makinaya camasir attim islerim duruyo birazdan melisayi almaya gidecem bir cay iceyim dedim oturdum sen enre kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…