Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bence ders yapma canım dinlen biraz kızlarla sende uyu bu halde çalışılan dersten ne hayır gelir ki

uyuyuncada kaltıkdan sonra cok salak oluyor kafam canım yaa oglen cok uyumayı sevmıyorum sersem oluyor ınsan
onun ıcın bakınıyorum kendıme bır bol kopuklu kahve yapacam accık pcde takılacam sonra bır ıkı test cozeyım
yok kıs kalır su soruyu cozerken suram agrıyordu cevabı suydu dıye hatırlarım kesın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oh oh oh hamarat hatunum benım
ellerıne saglık bebegım
buralardayım ben daha seker ne gıdebılıyom ne ders nede uyku yıgıldım kaldım sandalyeye aylak aylak bakınıyom
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabahleyin tüm miskinliğim üstümdeydi canım güneş öğleye doğru giriyor oturma odama onu görünce birden canlanıyorum bir çırpıda işlerimi halletmişim bi baktım:dance:
bende aylaklık konumuna başlamış bulunuyorum canım sandalyeye değil koltuğa yığıl bak ozaman ne yapmak istediğine kara vereceksin kesinmirmirmirmir

parmağa iplik bağlamak gibi diyorsun hatırlarım güzel fikir
yalnız ağrıları hatırlamazsan ne olacak minikcim:roflol::roflol::roflol:

koltuga yıgılırsam kararım bellı anam onun ıcın oraya oturmuyommmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

parmağa iplik bağlamak gibi diyorsun hatırlarım güzel fikir
yalnız ağrıları hatırlamazsan ne olacak minikcim:roflol::roflol::roflol:

ıste o zaman ...........laylay lommmmmmmmmm olacak anam dur kıssss agzından yel alsın

bayanlarrr
nasıl güzel bu gün boğazz deniz parlıyor martılar çıldırmış gibi havadaa
güneş pırıl pırılll gemiler sularda raksediyoooooo ya nazlanmayın hadi gelinde birer çay içelim boğaza karşıı yaaaa
:teytey::teytey:

sen hepimizin yerine birer yudum al burdaki havayi görsen offfff sabah nasil kar yagiyodu simdi dzrdu ama hava bozuk yinede

offff yaa ne güzel olurdu
denizi özledimm bennnnnnn
kokusunu dalgaların sesini:çok üzgünüm:
keşke atlayıp gelebilsem

geldim geldim kiz belinay havalar nasil ne durumdasin

geçmişi okuyordum canım şimdi gördüm öyle çok yazmışsınızki okuyana kadar bir hal oldumkafamçokkarıştı havalar çok güzel canım burası günlük güneşlik bugün sabahtan çok mide bulantım vardı kızıma kahvaltısını zor hazırlayıp okula götürdüm...işte böyle sen nasılsın?

evet hayatım.hava bugün çok güzel.tam bir bahar havası var.
ah şimdi bende senin yanında olmak için nelerimi vermezdim.o balkonda bir kahve için.

aa canım sende ne hoş yerdesin ama al kocanı pazar günü gidin antalyanın içine hatta kemere kahvaltıyaa ohh mis missscokacimcoook:CüvCüv:gamyoncuiremsu
malesef henüz olamıyor tatlım toroların arasında bir ilçede yaşıyorum
araba alınca inş yazları deniz kenarında kahvaltya gideceğiz inş 2 saatlik yol ama biraz yorucu çok virajlar var mahfediyor yol umudumuz seneye inş
çocukluğum alanya sahillerinde geçti deniz manzarasına karşı yemekler,kahvaltılarr
akşam gezileri,evde heran deniz kokusu bunlardan sonra şimdi zor geliyor denizi özlemek :çok üzgünüm:

bende nasil olayim iste degisiklik varmi canim yumsama falan :jeyyar: :jeyyar:

minikcim hoş geldin hayatım naber ne var ne yok.
yorgunluktan bayıldın falan sandık ama yanılmamışız sanırım.

yok seker daha yıkılmadım ayaktayımmmmm modundayım
senden naber bebegımmmmmmmmmm

ohhh ohhhhhhh hemen gelıyom durrrrr

offff yaa ne güzel olurdu
denizi özledimm bennnnnnn
kokusunu dalgaların sesini:çok üzgünüm:
keşke atlayıp gelebilsem

gel anam gıdek kosssssssssss

ay ay canım arkadasım bulanırmıstaaa
ay yerım ben o mınıcık annecıgını bulandıran yegenımııııııııııııııı
oksa benım ıcın anacıgı bebısımı olurmu

evet hayatım.hava bugün çok güzel.tam bir bahar havası var.
ah şimdi bende senin yanında olmak için nelerimi vermezdim.o balkonda bir kahve için.

aa canım sende ne hoş yerdesin ama al kocanı pazar günü gidin antalyanın içine hatta kemere kahvaltıyaa ohh mis missscokacimcoook:CüvCüv:gamyoncuiremsu

böylesi bir manzaradamı çay içeceğiz şimdi ahhh

buyrun sekerler kahveler bendennnnnnnnn

evet ya ne güzel gidin deniz kenarina
evet ya cok kötü antalya yolu helede
alanyaya kadar yeri acayip kötü
bende isterdim antalya alanya kemer o taraflarda yasamayi
denizi sicagi ama heryer rus alman kayniyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onada katlanmak gerekiyo artikim

merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…