- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.681
bence ders yapma canım dinlen biraz kızlarla sende uyu bu halde çalışılan dersten ne hayır gelir ki
sabahleyin tüm miskinliğim üstümdeydi canım güneş öğleye doğru giriyor oturma odama onu görünce birden canlanıyorum bir çırpıda işlerimi halletmişim bi baktım:dance:oh oh oh hamarat hatunum benım
ellerıne saglık bebegım
buralardayım ben daha seker ne gıdebılıyom ne ders nede uyku yıgıldım kaldım sandalyeye aylak aylak bakınıyom
:roflol::roflol::roflol::roflol:
buradayız ya şekerim aşk olsun bizi beğenmiyormusun:dilcikar:nerelerdesiniz yaf yok oldunuz yine öyle molasinami ciktiniz
parmağa iplik bağlamak gibi diyorsun hatırlarım güzel fikiruyuyuncada kaltıkdan sonra cok salak oluyor kafam canım yaa oglen cok uyumayı sevmıyorum sersem oluyor ınsan
onun ıcın bakınıyorum kendıme bır bol kopuklu kahve yapacam accık pcde takılacam sonra bır ıkı test cozeyım
yok kıs kalır su soruyu cozerken suram agrıyordu cevabı suydu dıye hatırlarım kesın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sabahleyin tüm miskinliğim üstümdeydi canım güneş öğleye doğru giriyor oturma odama onu görünce birden canlanıyorum bir çırpıda işlerimi halletmişim bi baktım:dance:
bende aylaklık konumuna başlamış bulunuyorum canım sandalyeye değil koltuğa yığıl bak ozaman ne yapmak istediğine kara vereceksin kesinmirmirmirmir
parmağa iplik bağlamak gibi diyorsun hatırlarım güzel fikir
yalnız ağrıları hatırlamazsan ne olacak minikcim:roflol::roflol::roflol:
bayanlarrr
nasıl güzel bu gün boğazz deniz parlıyor martılar çıldırmış gibi havadaa
güneş pırıl pırılll gemiler sularda raksediyoooooo ya nazlanmayın hadi gelinde birer çay içelim boğaza karşıı yaaaa:teytey::teytey:
offff yaa ne güzel olurdubayanlarrr
güneş pırıl pırılll gemiler sularda raksediyoooooo ya nazlanmayın hadi gelinde birer çay içelim boğaza karşıı yaaaa:teytey::teytey:
geldim geldim kiz belinay havalar nasil ne durumdasin
bayanlarrr
offff yaa ne güzel olurdu
denizi özledimm bennnnnnn
kokusunu dalgaların sesini:çok üzgünüm:
keşke atlayıp gelebilsem
malesef henüz olamıyor tatlım toroların arasında bir ilçede yaşıyorumaa canım sende ne hoş yerdesin ama al kocanı pazar günü gidin antalyanın içine hatta kemere kahvaltıyaa ohh mis missscokacimcoook:CüvCüv:gamyoncuiremsu
geçmişi okuyordum canım şimdi gördüm öyle çok yazmışsınızki okuyana kadar bir hal oldumkafamçokkarıştı havalar çok güzel canım burası günlük güneşlik bugün sabahtan çok mide bulantım vardı kızıma kahvaltısını zor hazırlayıp okula götürdüm...işte böyle sen nasılsın?
minikcim hoş geldin hayatım naber ne var ne yok.
yorgunluktan bayıldın falan sandık ama yanılmamışız sanırım.
bayanlarrr
offff yaa ne güzel olurdu
denizi özledimm bennnnnnn
kokusunu dalgaların sesini:çok üzgünüm:
keşke atlayıp gelebilsem
geçmişi okuyordum canım şimdi gördüm öyle çok yazmışsınızki okuyana kadar bir hal oldumkafamçokkarıştı havalar çok güzel canım burası günlük güneşlik bugün sabahtan çok mide bulantım vardı kızıma kahvaltısını zor hazırlayıp okula götürdüm...işte böyle sen nasılsın?
evet hayatım.hava bugün çok güzel.tam bir bahar havası var.
ah şimdi bende senin yanında olmak için nelerimi vermezdim.o balkonda bir kahve için.
aa canım sende ne hoş yerdesin ama al kocanı pazar günü gidin antalyanın içine hatta kemere kahvaltıyaa ohh mis missscokacimcoook:CüvCüv:gamyoncuiremsu
böylesi bir manzaradamı çay içeceğiz şimdi ahhh
malesef henüz olamıyor tatlım toroların arasında bir ilçede yaşıyorum
araba alınca inş yazları deniz kenarında kahvaltya gideceğiz inş 2 saatlik yol ama biraz yorucu çok virajlar var mahfediyor yol umudumuz seneye inş
çocukluğum alanya sahillerinde geçti deniz manzarasına karşı yemekler,kahvaltılarr
akşam gezileri,evde heran deniz kokusu bunlardan sonra şimdi zor geliyor denizi özlemek :çok üzgünüm:
malesef henüz olamıyor tatlım toroların arasında bir ilçede yaşıyorum
araba alınca inş yazları deniz kenarında kahvaltya gideceğiz inş 2 saatlik yol ama biraz yorucu çok virajlar var mahfediyor yol umudumuz seneye inş
çocukluğum alanya sahillerinde geçti deniz manzarasına karşı yemekler,kahvaltılarr
akşam gezileri,evde heran deniz kokusu bunlardan sonra şimdi zor geliyor denizi özlemek :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?